- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
gunaydin canım kendini böyle yazmaya gerek yok ki herkesin başına gelebilir regl dönemine yakinsindir yada ödem olusmustur vucudunda tabi hormonal birşeyler olabilir hiç doktora gittin mi bu konuda ama cok üzülecek birşey değil herkes dönem dönem yaşıyor bunu ayrıca senin bir cezan yok bildiğim kadarıyla takım senin yüzünden ceza almış ta değil ceza oyle yek seferde alinmiyor sonuçta kendini suclama senin cekecegin ceza da yok kendine iyi bak üzülme derim
H Herseyguzelolacak38benben sanırım takım içi aldiginiz karar sonucu bu yazıları yazıyorsunuz umarım bu hafta hedefinize ulasirsiniz iyi haftalar dilerim size
anladım canım bende kuralları tam bilmiyorum daha bir kac haftadır takimdayim o yüzden oyle düşündüm yinede moralini bozma bence bu hafta böyle olur haftaya birinci olursun belli olmaz herkes her hafta kilo vermiyor maalesef duraklamalar oluyor önemli olan ıstikrarı korumak pes etmemek cok kolay gelsin umarım bu hafta senin icin cok iyi geçercanım +700 gördüğüm için ceza aldım grup yarışma kuralları gereği aslında kişisel tercihim değil zaten. Dönemseldir inşallah eksileri görürüm bir an evvel..
Takım içi kararı değil canım grup kuralları gereği bazı takımlar uygulamıyor sanırım.
Kizlar tunaydin nasilsiniz:) benm koca izin almis bir hafta evde can sikintisindan herseyi isteyecek valla bugubden basladi puding yap bsna diyekizlar size sorum var kiraz sapi cayim var iciyordum ama yumurtlama donemindeyim koca da evde bu gunleri degerlendircem ama olur da bebis olursa zarar verir mi acaba
slm canım, gebelikte bitki çayları rikli diye biliuorum, gebelikte riskli ise öncesinde de risklidir diye düşünüyorum bence riske etme derim, ödem çözülsün istiyorsan bol su içebilirsin
bende ymurtlama dönemindeyim içme canım nolur nolmaz..Benim moralim çok bozuldu bugün..Eşimin morfolojisi düşük çıktı oda hamile kalsan bile düşük olabiliyomus yada engelli bebek olabiliyomuş yazıyodu nette
sağlık olsun canım, tıp gelişti vardır bir çaresi nasıl olsa, nete bakıp da kalbini karartma
bi an öyle ard arda geliverdi korkuttu ama az önce wcde baktım ped koymuştum hiç gelmemiş sadece azcık peceteyi sürünce geldi o kadar .. insallah sabaha kadar kesilir gelmez bi daha.. ilk kez basıma geldii.. bazen bende de oluyor, ovulasyon kanamasıdır belkim
Günaydın bayanlar..
Ben 8.takımdan benben
cuma zayıflama listelerinde anlamadığım bir şekilde +700 gr kilo alarak hedefi tutturamadığım gibi cezalı konumuna düştüm. Cezamsa çekerim sefamsa sürerim diye düşünerek kendimi aleni ifşa ediyorum..
Neden artı gördüm kilo aldım inanın ben de bilemiyorum sporumu diyetimi yapıyorum. Sanırım hormonal bir durum diyelim sebebi çok da önemli değil aslında..Sevgiler güzel bayanlar..
selam canım. Demek ceza alınca kendimizi ifşa mı etmemiz gerekiyor, hiç bilmiyordum. +700 çıkman çok normal eğer regl öncesi isen, umarım haftaya çok daha iyi birsonuç alırsınız..
selam kızlar ben 8.takım üyesiyim maalesef geçtiğimiz hafta hiç kilo veremedim kilom sabit.verememe sebebim ise yeni diyetisyene başaldım ve geçen hafta regl haftamdı yoksa diyetisyen ölçtüğünde kilo verememe rağmen 1 kg yağlardan gitmiş dedi bu hafta daha dikkat edip en az 500 gr vereceğim.
selam canım regl dönemi böyle oluyoruz maalesef umarım haftaya çok iyi bir sonuç alırsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?