burdayım canm ben :)yaa yine kimse yok..sohbet etmek istiyorum yakalayamiyorum kimseyi..
insallah ilk uce gireriz bu hafta..ben bi casusluk yapiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım canm ben :)yaa yine kimse yok..sohbet etmek istiyorum yakalayamiyorum kimseyi..
ben casusluk yaptım ilk 3e giremeyiz gibi geldi bana bakalim :-(yaa yine kimse yok..sohbet etmek istiyorum yakalayamiyorum kimseyi..
[/QUOTE]***1.TAKIM 389.ETAP***
sosyestetik(58.9/58.5/0.4/%0.67)
ApriL_2007(93.8/93.8/0/%0)
jasmine53(77.0/////%)
prensesss016(57.3/57.3/0.0/%0)
ispanyol(77.7/77.5/0.2/%0.25)
dagatesi(63.9/63.5/0.4/%0.62)
mahzen77(83.7/83.2/0.5/%0.59)
loyalty88(57.0/56.6/0,4/%0.70)
afrodit26 (64.7/64.4/0.3/%0.46)
deadline(67.7/ 67.2/ 0.5/ %0.74)
1. Takim Ortalamasi: %
ben casusluk yaptım ilk 3e giremeyiz gibi geldi bana bakalim :-(
liste mi ne hazırlanacakmış canm kötü oldu bu haftaya denk gelmesine diyorsunuz.. hiç mi ümit yok
peki cezamız ne olacak![]()
pifff...liste mi ne hazırlanacakmış canm kötü oldu bu haftaya denk gelmesi![]()
belki 3.oluruz bir umut daha tam belli değil gibi beklemedeyim :-(ne diyorsunuz.. hiç mi ümit yok
peki cezamız ne olacak![]()
huuu huuuu... anaaammm.. nasıl bir araştırmacı arkadaşımız varmışkızlar etap değerlendirme raporu kurallarri ni okudum 2 sarı kart alan takım ceza alıyor cezadan kurtulmak icin ilk 3girmek gerekiyor ama bizim bir sarı kartimiz var 2ve8. takimlarin iki sarı kartı var onlar ilk uce girmezse ceza alacaklar bizse 2. sarı kartimizi almazsak sorun yok yani ilk3 e girmesekte ceza yemeyebiliriz sarı kart almamak içinde toplam takım yuzdesi %30 un altına düşmemeli ben bu konuyu böyle anladım bu konuyu kaptanimiza sormak istedimsosyestetik boş olunca hiç usenmedim arastirdim isim ne
bu arada yalnis hesaplamadiysam takım ortalamamiz 0.48 ceza yersekte artık bir daha yapmamaya calisiriz değil mi
![]()
bende takip ediyorum o arkadaşları bayadir azimliler hem spor hem de hiç kaçamak yapmiyor bir kaçı birde kilo belli bir kilodan fazla olunca 4 kilo verebiliyorlar haliyle ilk zaman tabi gerçekten ugrasiyor olmalarında lazım ben sahsen tebrik ediyorum bir gun bende kendimde bu azmi gorebilecekmiyim acabahuuu huuuu... anaaammm.. nasıl bir araştırmacı arkadaşımız varmışO zman bu bize gaz olsun ve haftaya ilk üç e girelim
bende şöyle bir baktım ve 1 haftada 3-4 kilo verenleri gördüm..
nasıl oluyor yaa.. belki de çook spor yapıyordur
![]()
evet giremeyecrgiz maslesefben casusluk yaptım ilk 3e giremeyiz gibi geldi bana bakalim :-(
canim yaa ne guzel aradtirmissin..insalkah yemeyiz cezakızlar etap değerlendirme raporu kurallarri ni okudum 2 sarı kart alan takım ceza alıyor cezadan kurtulmak icin ilk 3girmek gerekiyor ama bizim bir sarı kartimiz var 2ve8. takimlarin iki sarı kartı var onlar ilk uce girmezse ceza alacaklar bizse 2. sarı kartimizi almazsak sorun yok yani ilk3 e girmesekte ceza yemeyebiliriz sarı kart almamak içinde toplam takım yuzdesi %30 un altına düşmemeli ben bu konuyu böyle anladım bu konuyu kaptanimiza sormak istedimsosyestetik boş olunca hiç usenmedim arastirdim isim ne
bu arada yalnis hesaplamadiysam takım ortalamamiz 0.48 ceza yersekte artık bir daha yapmamaya calisiriz değil mi
![]()
sok diyet fln yapiyorlardur..gecmis zananlatda ben de yaptim evet 3-4 kilo gidiyor ama cok sagliksiz oluyor..sonra da htikanip kaliyorsun veremiyirsun kilo..huuu huuuu... anaaammm.. nasıl bir araştırmacı arkadaşımız varmışO zman bu bize gaz olsun ve haftaya ilk üç e girelim
bende şöyle bir baktım ve 1 haftada 3-4 kilo verenleri gördüm..
nasıl oluyor yaa.. belki de çook spor yapıyordur
![]()
bence de biraz daha azim gerekiyor..jillian cook iyi..ana ben biraz kilo verdikten sonra istiyorum simdilik 1 saat yuruyuse devamyani bu hafta caza almaktan yırttık, haftaya inşallah hepimiz süper kilolar vermiş oluruz kızlar, ben bel rahatsızlığım nedeniyle çok spor yapamıyorum ama callaneticse başlamayı düşünorum, siz de kendinize uygun bulduğunuz aktivitelere başlayabilirsiniz. Mesela jillian michaels 30ds güzel bir spor zamanında yapmışlığım var ama bu belimle yapmam mümkün değil. Tartıda hafif çıkmak için kardiyo ağırlıklı çalışmalıyız. Haftaya ayran detoksu falan da mı yapsak?
üzülme canimm..haftaya telafi edelim..Bana pek dereceye girecekmisiz gibi gelmei aaa cok uzuldumm ceza gelcek yaaa
teşekkür ederiz canim..Listeniz hazırmış, götürdüm kızlar paylaşıma, haberiniz olsun..