tebrik ederim canım menün çok iyi olmuş kendini tutmanada sevindim azimli gördüm senidiyetisyene gittim listemi aldim..burara paylaşırım sizinle de..once sorguluyor kacta yersin ne yersin neye duskunsun vs sonra liste haxirliyor..
kolestetol ve trigliseridim oldukca yuksek..gebelikte yükseliyor zaten sanirim zamanla dusecek..
dunki menum
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği domates dereotu yesil biber hadl yumurta peynir 5 zeytin
ara 10 findik 3 kuru kayısı
ogle1 kase nesfit+ musli 1 dilim ekmek ve peynir
aksam 2 kaşık kisir 1 kase dereotluyogurt..
spor 1 saat 6 km yürüyüş
su 4 lt
aksam arkadaşlar grkdi..ve ben pogaca elmali kurabiye ve bilumum tatlardanagzima bile sürmedim..
kilomu da hesaplayayim yazarım birazdan.
Sağol canım evet bu hafta korumuş oldum inşallah önümüzdeki etap yine güzel vermeyi planlıyorumherkese günaydın 1. takımın çıtır hatunları
canım sende kaç haftadır çok iyi veriyordun, bu hafta korumuş olman da büyük başarı
hadi yaaa, olmadı şimdi bu ama..
nasıl olcak şimdi ki bu
@dagatesi ne olcak bizim bu halimiz yaa, bu yoğunluk?
ama yalnız değilmişiz giremeyen, bizden başkasosyestetik ve @ApriL_2007 de bizden :)
çok güzel canım menün afiyet olsunHazır girmişken dünkü menümü de paylaşayım:
sabah: 2 kk kadar beyaz peynir, 4 cherry domates, 2 dilim ekmek, 1 büyük çay(standart oldu artık :) )
öğle : salata, 100 gr ızgara tavuk
akşam: 1,5 kepçe tarhana çorbası, 1 dilim ekmek.
içilen su: 1,5 lt
spor: 50 ip atlama.
bance 3-4 kilo verenler çok kilolu olanlar canım kilon ne kadar azsa o kadar az veriyosun canım bizden gr gidiyo yani ben bi kilo verince haftada vay beee amma dikkat etmişim diyorum. Bide diyete ilk başladığında daha çok veritosun haliyle ödem falan gidiyo. Hepimiz ilk başladığımızda öyle değilmiydik.huuu huuuu... anaaammm.. nasıl bir araştırmacı arkadaşımız varmışO zman bu bize gaz olsun ve haftaya ilk üç e girelim
bende şöyle bir baktım ve 1 haftada 3-4 kilo verenleri gördüm..
nasıl oluyor yaa.. belki de çook spor yapıyordur
![]()