Selam kızlar umarım herkesler iyidir. Haftasonu ne çabuk geçti, geldşk yine kürkçü dükkanına :)
Canım topalak, etli bulgurlu minik köfteler ile yapılan bir yemek, ben bayılırım. Karataya uygun, içinde azıcık un oluyor ama o kadar kusur kadı kızında da olur :)
hamurdan değil canım, bulgur ve etten yapılır. Hamur olsa bende beğenmezdim valla. Benim KV farklı yapıyor, burada bulguru haşlıyorlar ve içine baharat ve un koyuyorlar.İşte o aynen hamur gibi oluyor, etsiz yapıp et suyuna pişiriyorlar, onu sevmiyorum. Bizim yörede bulgur ve kıyma ile yuvarlanır, o çook daha güzel, hem glisemik indeksi de düşük
İçindeki un kariç Karataya uygun kaptan, kalorisi yüksek olabilir ama glisemik indeksi düşük, ben çok az un koyarım. KV'nin yöresinde çok unla yapılıyor, resmen hamur gibi, yediğim ondan değildi :)
evet canım çook güzel bence de
hadi hayırlı olsun kararın canım.. Ekmek malesef genlerimize işlemiş ama kilo aldırmaktan başka da bir etkisi yok
Geçmiş olsun canım
Yasaklar caziptir olayı yani :)
Ben gitmedim ama benimde herşeyim var, bir de yapan olsa süper olacak :)
Ben de evde yapıyorum canım, ebru ile..
Ben geçen yıl incelemiştim çok etkili olduğunu söylüyorlar ama çok sıkıcı yaaaa..Bir kez yaptım snrasında yapasım gelmedi bir türlü..
Ben de dizi izlemiyorum, hatta pek tv izlemiyorum... Sadece haber programlarını izliyorum ama ev halkı dizi izliyor, bazen güldür güldür denk geliyor onu izliyorum iyi geliyor gülmek :)
çözülmüştür umarım canım, benim sorunum yok da ne oluyor valla yoğunlultan zor giriyorum.
Bir karataycı olarak, zeytinyağı öneririm, bir de kabak iyi çalıştırıyor. Bir arkadaş kabak salatası yapmış getirmişti. İçimden çiğ kabak yenir mi demitim ama tadı çok hoşuma gitti. Evde de yaptım ve bağırsaklarım çok iyi çalışmıştı.
selam canım geçmişi okudum ama seni kaçırdım mı ben, yeni mi katıldın aramıza, hoşgeldin ama ben dukan yasak diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltsin
sosyestetik
kaptan