Gününüz aydın olsun hatunlar..
Dünki hamsi kaçamağı ile sonlandırdığım menümü paylaşmak istiyorum:
sabah:
2 kibrit kutusu kadar peynir,(zaytin yağı ile soslanmış)
4 cherry domates,
1 küçük(3 dilim kadar) çavdar ekmeği.
öğle:
fırında kereviz yemeği(sıfır yağ)
2 kaşık süzme yoğurt.
akşam :
15 tane hamsi,
orta boy bir kase kadar salata,
küçük bir kase aşure.
hamsileri ve salatayı sayıyla yedim neredeyse, amaç aşure yemek olunca akan sular duruyor :)
aşure çok şekerli değildi, hatta hatırı kalmasın diye konmuş gibiydi
içinde de bildiğimiz üzere yok yokama hepsi de besleyici şeyler.
Sanırım ondan sebeptir, akşam ileri saatlerde hiç mi hiç acıkmadım..
iyidir iyi
kizlar ben de dun karataya basladim..
dunki menum
sabah: 2 hadlanmis yumurta kirmizi biber kimyonla cesnilendirilmis, 2 kk peynir, 2zeytin,2 kucuk salatalik, 4 ceviz, dereotu
ara 2 kayisi kurusu
öğle: 1,5 kase kiymali Şehriye çorbası , yarim kase yogurt
ara: 8-10 badem
aksam: haşlanmış tavuk ,salata
ara: 10 badem ,2 kuru erik,2 kru kayisi
su 3 lt
spor 2 saat temizlik
Geçmiş olsun canım.. sabahları normalde kahvaltı yapabiliyor musun? yoksa hasta olduğun için mi böyle?...Benim dünkümenüm de söyle
sabah
1 elma
öğlen 1 kase tarhana çorbası
aksam 1 kase tarhana çorbası
2 KK Izgara et
ara1 hurma ve bolnane limon ada çayı
spor yarım saat temizlik
su 1.5 It
çok hasta olduğum için pek yiyemedim bulantım çok
Geçmiş olsun canım.. sabahları normalde kahvaltı yapabiliyor musun? yoksa hasta olduğun için mi böyle?...
bence kahvaltı günün en önemli öğünü ve kesinlikle atlanmaması gerekiyor..Tesekkur ederim. Kahvaltisiz mumkun oldugunca evden cikmamaya calisirim. Hasta oldugum icin sabah midem cok bulaniyor yiyemedim. Yoksa ogun atlamam genellikle
günaydın canımGunaydiin kizlar :)
günaydın canım çok başarılı olmuş menün. Aşure denince benim içinde akan sular duruyo hatta birazdan öğle yemeği yerine yemeyi düşünüyorumGününüz aydın olsun hatunlar..
Dünki hamsi kaçamağı ile sonlandırdığım menümü paylaşmak istiyorum:
sabah:
2 kibrit kutusu kadar peynir,(zaytin yağı ile soslanmış)
4 cherry domates,
1 küçük(3 dilim kadar) çavdar ekmeği.
öğle:
fırında kereviz yemeği(sıfır yağ)
2 kaşık süzme yoğurt.
akşam :
15 tane hamsi,
orta boy bir kase kadar salata,
küçük bir kase aşure.
hamsileri ve salatayı sayıyla yedim neredeyse, amaç aşure yemek olunca akan sular duruyor :)
aşure çok şekerli değildi, hatta hatırı kalmasın diye konmuş gibiydi
içinde de bildiğimiz üzere yok yokama hepsi de besleyici şeyler.
Sanırım ondan sebeptir, akşam ileri saatlerde hiç mi hiç acıkmadım..
iyidir iyi
canım kolay gelsin bi diyete bağlı kalmak zor iştir umarım başarılı olursun karatay diyeti gerçekten güzel dünde başarılı geçirmişsinkizlar ben de dun karataya basladim..
dunki menum
sabah: 2 hadlanmis yumurta kirmizi biber kimyonla cesnilendirilmis, 2 kk peynir, 2zeytin,2 kucuk salatalik, 4 ceviz, dereotu
ara 2 kayisi kurusu
su 3 lt
spor 2 saat temizlik
canım yaa çok az yemişsin ama hasta olduğun için sanırım geçmiş olsun canımBenim dünkümenüm de söyle
sabah
1 elma
öğlen 1 kase tarhana çorbası
aksam 1 kase tarhana çorbası
2 KK Izgara et
ara1 hurma ve bolnane limon ada çayı
spor yarım saat temizlik
su 1.5 It
çok hasta olduğum için pek yiyemedim bulantım çok
Selam kızlar günaydın
Dün ben yine oruçluydum menümde ona göre oldu
Sahur
1 tabak karnıbahar yemeği
1 dilim sarı buğday ekmeği
Yoğurt
Aşure
İftar
Avuç içi kadar fırınlanmış tavuk derisiz
Peynirli yeşil salata
Yoğurt
Ara
Yarım elma
Bir avuç fıstk
Limonlu yeşil çay
Su 5-6 bardak kadar
Spor 100,ip atlama
Çok sevindim canım, yalnız takılmak iyi olmuyordu, yaşasın bir diyet arkadaşım var artıkkizlar ben de dun karataya basladim..
dunki menum
ara 2 kayisi kurusu
su 3 lt
spor 2 saat temizlik
Bakın hatunlar ne buldum..
Amaç doğru beslenmek ve açıkmamaksa.. Buyrun..
selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? Ben çok şükür daha iyiyim, geçmişe göz attım 4 olmuşuz hepinizi tebrik ederim umarım bu hafta ve haftaya çok daha iyi sonuçlar alırız.. Ben perşembe tartılıp bildirim yaparım, bu etap başlangıç kilom olur. Haftaya da inşallah ilk 3 te oluruz..
Çok sevindim canım, yalnız takılmak iyi olmuyordu, yaşasın bir diyet arkadaşım var artık
sağol canım evet biraz istikrarlı oldu iftarda ekmek bile yemedim. Çünküperşembe günü tartıda güzel bi rakam görmek istiyorum. Canım sarı buğday ekmeği çok lezzetli ve çok tok tutuyo bir lilim bana bütün gün yetebiliyo ama açıkçası kalorisi normal ekmeğe göre nasıl bilmiyorum ama araştırıcam paylaşırım sizlerledeAllah kabul etsin. Cok istikrarli olmus. Genelde insan iftarda kendinj kaybeder ama menunu begendim. Hep soracagim unutuyorum sari bugday ekmegi nedir. Normal bildigimiz bugday ekmeginden farki nedir
Merhaba canım hoşgeldin inşallah ilk üçte oluruzselam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? Ben çok şükür daha iyiyim, geçmişe göz attım 4 olmuşuz hepinizi tebrik ederim umarım bu hafta ve haftaya çok daha iyi sonuçlar alırız.. Ben perşembe tartılıp bildirim yaparım, bu etap başlangıç kilom olur. Haftaya da inşallah ilk 3 te oluruz..
Çok sevindim canım, yalnız takılmak iyi olmuyordu, yaşasın bir diyet arkadaşım var artık
hadi yaaa oooo demekki pasta yerken bidaha düşünücezBuna bir ornek de ben vereyim. 1 dilim yas pastanin kalorisi 10 kilo domatesin kalorisine esit
merhaba canm ben aranıza yeni katıldım da ilgimi çekti yemeğine mi oruc tutuyorsun:)Selam kızlar günaydın
Sahur
Yoğurt
Aşure
İftar
Peynirli yeşil salata
Yoğurt
Ara
Yarım elma
Bir avuç fıstk
Limonlu yeşil çay
Su 5-6 bardak kadar
Spor 100,ip atlama
oh oh ohhh... bak bunu bilmiyordumBuna bir ornek de ben vereyim. 1 dilim yas pastanin kalorisi 10 kilo domatesin kalorisine esit
merhaba canım hoşgeldin aramıza. Canım ne demek istediğini pek anlamadım ama muharrem ayı içindeyiz ya 9. Ve 10. Günü yada 10. Ve 11. Günü oruç tutmak çok sevaptır. Ama mutlaka iki gün olacak tek gün olmaz o yüzden iki gün üst üste tututum.merhaba canm ben aranıza yeni katıldım da ilgimi çekti yemeğine mi oruc tutuyorsun:)
anladım canm ben de tutuyorum ama suyuna tutuyorum orucu ondan sana yemeğine mi tutuyosun dedim.. bizde istersen yemeğine tutarsın istersen suyuna.. ben de ilaç kullanıyorum ve tok karna almam gerekiyo o yüzden sadece suyuna tutuyorum orucumu ilaçları da yemek arasında ittiriyorum bişilerle :) hoşbuldum bu arada canm :)merhaba canım hoşgeldin aramıza. Canım ne demek istediğini pek anlamadım ama muharrem ayı içindeyiz ya 9. Ve 10. Günü yada 10. Ve 11. Günü oruç tutmak çok sevaptır. Ama mutlaka iki gün olacak tek gün olmaz o yüzden iki gün üst üste tututum.
oh oh ohhh... bak bunu bilmiyordum
ne eziyetler vermişim kendime
merhaba canım hoşgeldin aramıza. Canım ne demek istediğini pek anlamadım ama muharrem ayı içindeyiz ya 9. Ve 10. Günü yada 10. Ve 11. Günü oruç tutmak çok sevaptır. Ama mutlaka iki gün olacak tek gün olmaz o yüzden iki gün üst üste tututum.
oruc olmana ragmen super bir menu olmus..tebriklerSelam kızlar günaydın
Sahur
Yoğurt
Aşure
İftar
Peynirli yeşil salata
Yoğurt
Ara
Yarım elma
Bir avuç fıstk
Limonlu yeşil çay
Su 5-6 bardak kadar
Spor 100,ip atlama
aculmiyorcyaaBakın hatunlar ne buldum..
Amaç doğru beslenmek ve açıkmamaksa.. Buyrun..
hosgeldin canimmm..hadi bakalim insallah veririz kilolarimizi..menulerimizi yemekletimizi paylasiriz...selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? Ben çok şükür daha iyiyim, geçmişe göz attım 4 olmuşuz hepinizi tebrik ederim umarım bu hafta ve haftaya çok daha iyi sonuçlar alırız.. Ben perşembe tartılıp bildirim yaparım, bu etap başlangıç kilom olur. Haftaya da inşallah ilk 3 te oluruz..
hic duymamistim bunu...nerelisin canimanladım canm ben de tutuyorum ama suyuna tutuyorum orucu ondan sana yemeğine mi tutuyosun dedim.. bizde istersen yemeğine tutarsın istersen suyuna.. ben de ilaç kullanıyorum ve tok karna almam gerekiyo o yüzden sadece suyuna tutuyorum orucumu ilaçları da yemek arasında ittiriyorum bişilerle :) hoşbuldum bu arada canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?