- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Haklısın tablet büyük pratik olmuyor. Çabucak yapılırda kavuşursun İnşallah teline.Diyet iyi gidiyor ama hSonu sektesine de uğramadı değil yaniYarin canim en az 1 güne de yapilir tableti de sevmiyorum tasimak zor diyet nasil gidiyor
8 yaptim canim gecende yeni bi güncelleme yine geldi ben yapamadan tel bozuldu maleseefff, ben de bugün bozdum sanirim biraz diyetiHaklısın tablet büyük pratik olmuyor. Çabucak yapılırda kavuşursun İnşallah teline.Diyet iyi gidiyor ama hSonu sektesine de uğramadı değil yanisen ios 8 güncellemesini yaptın mı canım teline ?
Canım o güncellemeden sonra tel bir kasma veya yavaşlama oldumu telinde ? Yok şundan soruyorum biraz araştırdım nettten de 4S de problem yapıyor yazıyordu kullananlar tarafından,bende yapmadım hala duruyor napsam acaba varmı bi sorun yapsam mı ?8 yaptim canim gecende yeni bi güncelleme yine geldi ben yapamadan tel bozuldu maleseefff, ben de bugün bozdum sanirim biraz diyeti
Yavaşlama verdi evet özellikle google chrome çat diye kapanıyordu belki güncelleme ile duzelmistirCanım o güncellemeden sonra tel bir kasma veya yavaşlama oldumu telinde ? Yok şundan soruyorum biraz araştırdım nettten de 4S de problem yapıyor yazıyordu kullananlar tarafından,bende yapmadım hala duruyor napsam acaba varmı bi sorun yapsam mı ?
Tavsiye edermisin napiyim peki ioS 8 yapsam mı ? Yoksa gerek yok mu ? Ama rahatsız edici bi durum yoksa düşünebilirim tabiYavaşlama verdi evet özellikle google chrome çat diye kapanıyordu belki güncelleme ile duzelmistir
Canım dene bakalım etkisi nasıl olacak ben de çok duydum ama hiç yapmadım.Ben dusunuyorum bu elma sirkesi detoksunu bi bakalim ne olacak
Aslında güzel ama yavaslatti teli biraz ama yine de yap derim guncel oluyoruzTavsiye edermisin napiyim peki ioS 8 yapsam mı ? Yoksa gerek yok mu ? Ama rahatsız edici bi durum yoksa düşünebilirim tabi
Bi deneyeyim elma sirkesi almak lazim öncelikleCanım dene bakalım etkisi nasıl olacak ben de çok duydum ama hiç yapmadım.
Tamam canım tŞk , he hee tabii damak zevkinede uyar İnşallahAslında güzel ama yavaslatti teli biraz ama yine de yap derim guncel oluyoruz
Bi deneyeyim elma sirkesi almak lazim öncelikle
Sanmıyorum ya sirke ve bal ne kadar lezzetli olabilir kiTamam canım tŞk , he hee tabii damak zevkinede uyar İnşallah
Ben de hep o yüzden kaçtım bu karışımdan bide sabah aç karnına bana uymuyor şu anlık tabii mecbur kalırsam denerimSanmıyorum ya sirke ve bal ne kadar lezzetli olabilir ki
Bilmiyorum ki 1 gun içerim olmazsaBen de hep o yüzden kaçtım bu karışımdan bide sabah aç karnına bana uymuyor şu anlık tabii mecbur kalırsam denerim
Canım bakarsın duruma göreBilmiyorum ki 1 gun içerim olmazsa
Aynen aynenCanım bakarsın duruma göreolmazsa olmaz
GünaydınnnnGünaydın tontik kuslar...umarım guzel bir hafta olur..
Günaydın olsun. her gün e fix lediğin 1 saatlik yürüyüşüm ve 1.5 lt suyum varSu ve spor?
Günaydın canım.. TontikGünaydın tontik kuslar...umarım guzel bir hafta olur..
menun guzel canimGünaydın olsun. her gün e fix lediğin 1 saatlik yürüyüşüm ve 1.5 lt suyum var
Bu arada dünkü menüm ü paylaşmak istiyorum.
Sabah yarım saatlik evde pasif spor
sabah (geç kahvaltı):
domates salatalık,
beyaz peynir,
zeytin,
çok az helva,
2 çay,
3 dilim ekmek,
saat 5 gibi 1 saat süren yürüyüş
akşam:
büyük bir kase yoğurt,
1 dilim ekmek kadar mısır ekmeği
akşam 8 de 1 nar.
günlük içilen su 1 lt.
Ya kızlar, iş yerinde su içmek daha kolay oluyor benım için ama evde iken unutuyorum içmeyi; şaka gibi
Bu arada cuma akşam doktora gitmiştim.. Bende pko olduğunu söyledi ve kilo vermemin buna bağlı oalrak zor olabileceğini de eklediKilo veremesemde en azından aynı kilomda kalmak ta birşey diyerek kendimi kandırıyorum belki ama bugün endokrin e gideceğim.. Bakalım o ne diyecek bana.. Belki de onun vereceği tedaviden sonra dha rahat kilo verebilirim .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?