- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 198
- 29
hayırlı olsun canım hamileliğin. Hamileyken yarışma listesinde olman mümkün değil ama menülerini paylaşmanın sakıncası yok beslenmene dikkat etmiş olursun.
sagol cnm.. Tamam paylaşmaya calısırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım hamileliğin. Hamileyken yarışma listesinde olman mümkün değil ama menülerini paylaşmanın sakıncası yok beslenmene dikkat etmiş olursun.
Canım elifdefnem in ortalaması 0.40 ama ortalamayi degistirmiyor.
Dünkü menüm ;
Sahur ; iki dilim peynir , çeyrekten biraz fazla ekmek , bir çay bardağı erikli soda
İftar ; taze fasulye , iki dilim peynirli börek , yoğurt , bir dilim ekmek
2 lt su spor yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yeni canım , nefis ben çok beğendim.Denemelisin biliyorum pek yararlı değil ama azcıktan bişey olmaz Eki Görüntüle 1201012
Evet murdum eriklymis bi de ben deneyeyim bakalim bu arada menune her zamanki yorumu yapiyorum spor spor sporrr
Canımm ptesi başlıyorum , bomba gibi geliyorum spor sporuma İnşallah 😘
Hadi bakalim insallah
Canım gerçekten denedim ama Ramazan' da gerçekten olmadı vakit çok azdı .Su eksikliği var oruçluyken yapılamazdı. İftardan sonra karnım tok olmadı olamadı 😔 zaman azdı sende biliyorsun yoksa özledim bile ne güzel başlamıştım ☺️
Hadi bakalim donusum muhtesem olacak diyorsun
Evet İnşallah benden yana sıkıntı yok , ya gidecek ya gidecek bu kilolar...Sen nasılsın nasıl gidiyor canım ?
Bende hedefe yaklasiyorum azimle sanirim, iyi ne olsun kosturmaca aynen devam
Evet canım kutlarım seni çok iyi gidiyorsun , hedef seni bekliyor 😉 O koşturmacalarda olmasa hayat sıkıcı olurdu canım aynen sağlıkla devam edelim İnşallah 😉
Hadi bakalim insallah hormonlari bozmadan gidiyorumdur 😕
günaydın kızlar
herkes nasıl?