- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü menüm :
Sahur : malesef yok kalkamadık
İftar : bir tabak tavuk sote , 4 kaşık makarna , yoğurt , yarım pide
1,5 lt su , spor yok
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar yeni fırsat bulabildim. süperiz süperiz süperiz :) gerçi benim bi katkım olmadı ama haftaya bomba gibi geliyorum. adet dönemim bitti daha şimdiden 600 gram gitmiş gibi görünüyor :) umarım haftaiçi istikrarlı davranabilirim. bence takım olarak çok güzel bir uyum yakaladık. böyle devam ederiz artık. michi seni de ayrıca tebrik ediyorum 3lükten dolayı, başarılarının devamını diliyorum :))
kızlar yeni fırsat bulabildim. süperiz süperiz süperiz :) gerçi benim bi katkım olmadı ama haftaya bomba gibi geliyorum. adet dönemim bitti daha şimdiden 600 gram gitmiş gibi görünüyor :) umarım haftaiçi istikrarlı davranabilirim. bence takım olarak çok güzel bir uyum yakaladık. böyle devam ederiz artık. michi seni de ayrıca tebrik ediyorum 3lükten dolayı, başarılarının devamını diliyorum :))
Dünkü Menüm
kahvaltı : 1 albeni
öğle: 1 bardak limonata
ara: 1 meyveli soda
akşam: hamburger, 2 bardak zero kola
çok iğrenç bir menü, hatta menü bile değil. Dün oruç tutan bir arkadaşımla görüştüm, onun yanında yemek yiyemedim. Saçma sapan geçti gün.
Dünkü Menüm
Kahvaltı: 1 albeni
öğle: 1 dilim patlıcanlı börek, 1 kaşık kadar carte dor brownieli dondurmasından
akşam : 1 dilim patlıcanlı börek, 1 dilim kaşarlı kavurmalı pide, ayran, 1 bardak erik kompostosu
su: sadece 1 bardak
iki gündür çok saçma geçiyor öğünlerim, canım hiç yemek yemek istemiyor,mideme açlıktan ağrılar giriyor da, o şekilde yemek yiyorum.
Günaydın kızlar , nabersiniz ?
Kızlar günaydın, nasılsınız bakayım?
Hiç kimsenin sesi çıkmıyor sosyestetik ve april dışında hayırdır? Herkes iyi mi?
Selam tatlim iyidir senden
Bende ayni seyin meraki icerisindeyim kimsecikler yok😔