- 21 Nisan 2014
- 4.315
- 1.746
- 448
aranıza tekrar gelmek ıstıyorum ızne ayrılmıstım bingole geldık cok sukur ve yerlestık eve ama kılolar benı bunalıma soktu 80 kg oldum kayserıye annemlere gıttım ve orda ha bıre yedık ve 2-3 kılo aldımgerı vermek istıyorumm
canim sen izne ayrilmadin yalniz paylasim yetersizliginden diskalifiye edildin surec nasil isliyor bi kurallara bak istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ama ben izne ayrılmak ıstedıgımı soylemıştım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38551&page=5558&p=35661130#post35661130 bakın bu sayfada gelemedıgımıde yazmıstım ev tasıdıgımız ıcın.
Tamam canim baktim soylemissin ama bi karisiklik olmus saniyorum donecegim ben sana buralarda ol��
tamam cnm aldım mesajını.. evet begendım bıngolu yanı dusundugum kadar kotu degıl radyo cekmez, kus ucmaz, kervan gecmezistanbuldan gelınce buraya cok tuhaf oldum acıkcası ama ıftarı erken acmak en guzel yanı
ama ben izne ayrılmak ıstedıgımı soylemıştım http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38551&page=5558&p=35661130#post35661130 bakın bu sayfada gelemedıgımıde yazmıstım ev tasıdıgımız ıcın.
Dünkü menüm ;;
Sahur : yok ( uyanamıyoruz )
İftar : iki kase yayla çorbası , mısırlı salata , iki kaşık makarna , çeyrek pide
Ara : bir tane muz
2 lt su spor yok
Canım hoşgeldin tekrar aramıza, okuduğum kadarıyla bir yanlışlık olmuş sanırım. Sen bugünden itibaren dikkat etmeye başla yiyip içtiklerine, bu hafta listeye girersin herhalde diye düşünüyorum.aranıza tekrar gelmek ıstıyorum ızne ayrılmıstım bingole geldık cok sukur ve yerlestık eve ama kılolar benı bunalıma soktu 80 kg oldum kayserıye annemlere gıttım ve orda ha bıre yedık ve 2-3 kılo aldımgerı vermek istıyorumm
Evet canım hazır elimin altındayken taşıyayım dedim :) Amin hepimizin kiloları birer birer gitsin inşallah.Tasimissin bile canim cok tesekkur ediyorum ellerin dert gormesin kilolarin birer birer gitsin 😉
Kendini motive edip başlayabilirsin bence. Hadi hadi tembellik etme :)Bi kac gundur orucu biraktim kizlar feci alistim rahata tekrar baslamam lazim simdi cok zor geliyor
Canım ya o gece kalkmak çok zor zaten. Sen de iyice az yiyorsun. Akşamları erken yatmaya çalış Ramazan boyunca, belki daha rahat kalkarsın.Kızlar herşey iyi güzel gidiyorda , haftaiçi sahura kalkamıyoruz dün kalkamadık bugün kalkamadık Allah yardım etsin İnşallah bizim gibi kullarına 😔😔😔
Umarım şu lanet gibi üzerimize yapışan sonlarda olmaktan kurtuluruz artık, bence bu hafta hepimiz gayet iyi gittik. Güzel bir sıralama alalım lütfen yaa :)günaydın kızlar, yarışmada ki sıralamamızı çok merak ediyorum.
Bu da benim küçük prensim :)
su güzel olmuş, sahurada bu akşam kalkabilirsin inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?