- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
*** 1. TAKIM 367. ETAP***[/B]
Sosyestetik: ( 60.8/ 60.8/%0/)kilosu sabit
crystallife65.4/64.9 / 0,5/%0.76)
zeynepcer : (61.4// /%) izne ayrılmak istiyor
_leila_: (57.5 / 57.3 / 0,2 / %0.35)
Sinayropen64.3 / 64.7 / -0,4 / %-0,62 )
Bizi74.0// /%)(bildirimde bulunmadi)
Simerenyaa85.7 / 85 / 0.7 /%0.82) hamilelikten dolayı izne ayrılmak istiyor
ApriL_2007102/ 101 / 1 / %0.98 ) yeni üye hedef kilosu 60
Michi62/62/0 /%0) yeni üye hedef kilosu 50
elifdefnem78/78/0 /%0) yeni üye hedef kilosu 52
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizi ilk kez bildirimde bulunacaktı. Ama bulunmadı. Listeye almasak mı hiç?Bizi gecen hafta bildirimde bulunmusmuydu canım.
Bizi ilk kez bildirimde bulunacaktı. Ama bulunmadı. Listeye almasak mı hiç?
A evet şimdi baktımda listede varmış, pardon. o zaman diskalifiye yazıyorum.Sanki geçen hafta listede vardı listede varsa bi açıklama yazmadan silemeyiz canım. Gelmiyo ne zamandır paylaşım yetersizliğinden diskalifiye yazabilirsin aslında.
A evet şimdi baktımda listede varmış, pardon. o zaman diskalifiye yazıyorum.
Bende baktım şimdi. Bencede yaz canım. Leyla cım siz artık takımı gayet güzel goturuyosunuz ben hergün ugrayamiyorum fazla ilgilenemiyorum zaten amacım takimi kurup sizlere birakmakti. Püsküüt e bildireyim sizleri kaptan ve kaptan yardımcısı olarak kaydetsin. Ama tabikide sizi tamamen birakmiyorum 4 takımla kardeş takım olarak kaydetmistik her zaman görüşürüz yine. Bildirim zamanları ve her zaman yardımcı olurum.
Beni kaptan yapmayın amaaaa. Korkarım :) sosyestetik daha çok buralarda, onu kaptan yapalım ona da sorup. böyle sorumluluk vs olunca tüm hevesim kaçıyor benim.
Bizi bırakıp gitme sakın,uğra bize hep, sen bizim onursal kaptanımız olacaksın hep
Günaydın dün menü paylaşımı yapmamışım :) ama ne yediğimi hatırlamıyorum bile :)
Dünkü Menüm
Kahvaltı : 1 Poğaça, 1 Pınar Beyaz (aylar sonra kahvaltıda değişiklik)
Öğle : 1 tabakta tavuk, pilav, patates, salata, 1 dilim karpuz
Akşam : 5-6 tane sarma, 5 erik
Gece : 4-5 dilim kavun, 1 magnum chili & ganache
Su: 2 litre kadar
Spor yapmadım.
magnum chili & ganache ile hayatımın hatasını yaptım kızlar, bu kadar iğrenç başka bir dondurma daha olamaz. kalori aldığımla kaldım, dondurma hevesim bile geçmemiş oldu. reklamlara kanıp sakın denemeyin, ben damak zevkime güvenirim ama bu yok damak zevki filan değil, iğrenç bir tat.
Evet suyu arttırdım. telefona uygulama kurdum. zırt pırt hatırlatıyor, rahatsız olup içiyorum artıkCanımm maşallah suyu çoğaltmışsınn :) çok güzel buu.. evet magnumun classic olanından bide böğürtlenli olanından vazgeçmem diğerleri lezzetsiz geliyo bana.
paylaşıyorum canım şimdi :)Fırsat buldum bakayım dedim listeyi paylasmamissiniz hala kizlar süresi 18 e kadar.
sosyestetik seni kaptan yapalım diyoruz :)Merhabalar kizlar bugun baglanti ile ilgili sknti yasadim gelemedim bi turlu
sosyestetik seni kaptan yapalım diyoruz :)
Fırsat buldum bakayım dedim listeyi paylasmamissiniz hala kizlar süresi 18 e kadar.
Bende baktım şimdi. Bencede yaz canım. Leyla cım siz artık takımı gayet güzel goturuyosunuz ben hergün ugrayamiyorum fazla ilgilenemiyorum zaten amacım takimi kurup sizlere birakmakti. Püsküüt e bildireyim sizleri kaptan ve kaptan yardımcısı olarak kaydetsin. Ama tabikide sizi tamamen birakmiyorum 4 takımla kardeş takım olarak kaydetmistik her zaman görüşürüz yine. Bildirim zamanları ve her zaman yardımcı olurum.
Canim olur farketmez baglanti sorunu var telde bugun benim sen bilg basindaysan paylasabilir misin paylasim alanina listeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?