beennn geldimmmm
hanı karşılama hanı konfetilerr:)
biraz baktım geçmişe bari benı bekleyıp gideydiniz takımdan yahu
neler olmuş böyle darma duman olmuşuz
ama herkese hak verdim hem iş güç hem bu bunaltıcı sıcaklar..sonu bellıydı..
Benım fıkrım yarısma mantıgı,heleki bu bunaldıgımız dönemde iyice üstümüze gelen bizi baskılayan bişey..
Ben derim ki madem ayrılmak ısteyen buyuk bi çogunluk var,ramazanı atlatalım sonrasında bi günlük bi tpoık yada bı grup kuralım yarısma olarak degıl,sadece birbirimizi takıp edecegımız bi başlığımız olsun
ne kımsenın hakkı yenmiş olur,ne de cumadan cumaya sadece bıldırım için takıma girişler olur..
Benım fıkrım bu yonde,çok uzun zamandır gönül birliği kurduk güzel bi ortaklık kurduk..
Darma duman olmak yerine biraz mola verip ramazan sonrası tekrar küllerimizden doğalım..
Gercekten isteyenlerın gelecegı bı topıc olsun,paylaşım alanı olsun bu..
Ve kurallar,mecburıyetler,baskılar,yasaklar vs olmazsa belkı daha relaks kurtuluruz...
Bu arada gercekten üzüldüm sizi cok özlemıştım hepınızı görürüm konusurum derken kımsecıkler yokk
boynumm bükük kaldı ama
hoşgeldin güzelim... hepimiz yapı olarak benziyoruz toparlanacağız filan diyoruz ama çok şansızız bu konuda... vereceğimiz kilolar az değil o bir yana biz çok hırslı bir grup değiliz sanırım bundan kaynaklı bu durum... güzel bir topic kuralım aynı yarış modunda gitmeye çalışalım biz kolay kilo veren bir grup değiliz ama bence bir yerden sonra rayına girip kendiliğinden gidecek (belkide fazla pembe düşündüm :) biz anca o rayına girdiği dönemden sonra yarışabiliriz. o zaman birbirimize fazlasını vermek için motivasyon sağlarız. ama şu durumda motive olamıyoruz. yolumuz uzun...
boynun bükülmesin güzelim burdayız ama kendi adıma konuşayım kendime yeni bir ben lazım............
en nefret ettiğim şey iştahım açılıyor, mide bulantısı yaşıyorum, adet gelmiyor ve yine bir test yapıyorsun ya yok nasılsa filan desende o testi yapıpta birşey çıkmayınca nedensiz bir saçma bunalım yaşıyorum
yarın orucun ilk günü... sahurda tost yemeyi planlıyorum. öyle bezmiş, halsizim ki dışardan tost söyledim. inşallah kalkabilirim sahura hatta az sonra uyumayı düşünüyorum. hepimize hayırlı ramazanlar güzeller inşallah hakkımıza hayırlısı olur bu ramazan her günümüz her anımız bir gözaydını ile geçer mucizelere inanırız ve hayatımızda mucizeler olur inşallah...
Selam kizlar,
Esram hosgelmissin canim nasil gecti tatilin anlat bakalimbol bol gezdin onu gördük, yedigin içtiginde senin olsun anlat neler yaptin
Ben persembeye kadar raporluyum kizlar ciddi anlamda bel agrim oldu gectigimiz cumartesi ve bi kac gündür paso yatiyorum evde
Bu hafta listede yokum zaten Neslim beni çek listeden, kendimize grup kurarsak seve seve üyesi olacagim
Herkeslere hayirli Ramazanlar simdiden, Allah kabul etsin ibadetlerimizi
günaydın kızlar. Neeoluuuuuuuuuur beni affedin yaa.
Cuma günü hakim beyler ile keşife gittik biz.
Saatlerce keşifteydik. Ne keşfi olduğunu hiç sormayın valla midem bulanıyor aklıma geldikçe.
Nesli çok özürdilerim cnm inanki sebebim çok geçerli cnm.
Esracım hoşgeldin canım, nasıl geçti iyi geçmiştir umarım.
şu topik olayı mantıklı kızlar. Orda hem kilo vermeye çalışırız hem de sohbetler ederiz.
En iyisi bu bence de.
Topik kurunca bana da haber vein ama gelmek istiyorum. Ramazan da yarışma zor olur.
hepımızın ruhunda tembellık var zaten ve ramazanla ııce doruga cıkacak
zaten ne kımsenın spor yapmaya mecali olacak ne de iftarda fren yapacak ıradesı olacak..
Neyse ramazan sonrasında silkelenıp tekrar start almak umudum var benım hala:)
hayırlı ramazanlar kuzum benımmm
tatılın kötüsü olmaz zaten:)ama denız kum güneş huzur yeme içme vs.. Derken bomba döndüm..
Bide masallah volkanla hıc kavgasız 15 gün geçirdim(hertatılde 1 günde olsa girerdık bırbırımıze)
onunda verdıgı pozıtıflıkle evime döndüm
ama eve geldınce acı gerçeklerle yüzleştim
evdekı tadılatın pıslıgı kalkmamıstı daha zaten 2-3 gün resmen evle cebelleştim ve tekrar yhoruldum bıdaha tatıle cıkmam lazım benım:)
şu grup olayınıda aslında ramazan sonrasına bırakmaya gerek yok,grubu kuralım diyet işlerıne ramazandan sonra başlayalım
ee bu takım e olacak sımdı kapanacakmı yoksa yenı kişilerle devammı edecek??
Güzel geçti canım sizin o taraflara geldik..
Tam soracaktım ki sormayın demişşsin neyse merakımı içime akıtıyorum..:)
sen yıllık ızne cıkmıyomusun canımm
Selamlar kızlar
Kimse ugramıyor galiba artık takıma iki sohbet muhabbet edeydik ya
Neyse ben kendi kendimede yazarım hıh
Dün sahura kalkamamıştım oruç tutamadım vicdan azabı çektimBugün çok şükür kalktım bi gözüm açık bi gözüm kapalı yemeğimi yedim eda ugrarsa anlarım iyimi yemişim kötü mü yemişim
Birazda endişem oldu ya dayanamazsam fln diye ondan biraz çok abartmış olabilirim
2 tane yumurta yedim
2dilim beyaz peynir
2su bardağı süt
4 tane zeytin
3tane kare light ekmek
içebildiğim kadar su
sonra canım tatlı istedi son dakkalardı yaklaşık 3kaşık kadar meyveli yogurt yedim ve yattım
akşam ne yiceğim konusunda hiçbi fikrim yok ev arkadaşlarımdanda kimse oruç tutmuyor yanlızım bi çorba fln yaparım belki kendime
çok güzel bir menü olmuş. dün ben tam saat 5 gibi bozmak zorunda kaldım biliyordum birşeyler olacağını niyet etmemiştim ramazanda iftar vaktine kadar edebilirsin diye biliyorum. migren ağrısından kıvrandım. dayanılır gibi değildi genel müdüre rica ettim beni acile götürürmüsünüz diye çıktık sanayinin çevresinde acil aradık gittim iğne yaptılar yine karışık birşey ilaçta aldım yavaş yavaş sakinledi. yılmadım nasılsa dün geçti migren diye (genelde üstüste olmaz) sahurumu yaptım aynen gözüm yarı açık yarı kapalı... bende 1 bardak süt, 2 dilim light beyaz peynir, domates, 1/4 ramazan pidesi, 1 kase de kendi yaptığım meyveli az şekerli kompostoyu yedim. suyumu içtim yattım. bu saate kadar dışardaydım yürümek biraz ağır gelsede yarım saat yürüdüm. antalya yanıyor ya saçlarımın ucundan damlıyordu terler omzuma evi temizlemem lazım ama iftara çok var kredimi harcamıyım diyorum. akşama karnıyarık yapacağım fırında yumuşayan patlıcanlarımın içine yağsız kıyma ve soğan light birşeyler düşünüyorum çünkü hızımı alamam diye korkuyorum yanına da bulgur pilavı yada dayanamazsam bu sefer evde sadece kepek ekmek var onu yerim. ve buz gibi cacık dolaba su stoğu da yaptım biraz dinleneyim. belki yerleri filanda elektrikler silerim enerjime göre :)
ramazan daki en sevdiğim çorba tarifimi yazayım.
2 domates kabukları soyulmuş
yıldız şehriye
bol maydonoz
limon tuzu yada limon
1 tk zeytinyağı
zeytinyağında domatesi iyice pişiriyorum domatesi çok ince doğruyorum
sonra yıldız şehriyeyi atıyorum. o pişincede bol maydonozu ince kıyılmış atıyorum 5 dk filan kaynıyor limon yada limon tuzu koyup servise...
eşiminkine ayrıca bir tavada tereyağıyla biber kavuruyorum onu ekliyorum. isterseniz de azıcık acı biber salçası...
bugün cuma kilo bildirimi için uğrayacaksınızdır eminim ben diğer açtığım sayfanın adresini de yapıştırayım
http://www.kadinlarkulubu.com/sagli...kli-beslenelim-kilo-verelim.html#post31139309
takımın durumu ne olacak neslimmm?
Selamlarr
Neslicim edanın açtıgı sayfada yazdım ama burdada yazayım bu sabah tartılmayı unuttum dün akşam yatarken 64.0dım onu kabul edebilrsin
Bide benim gene tuvalet sıkıntım var tuvalete çıkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?