Günaydin neslimmmm hosgelmissin sevindim valla eksileri görmene
Ben artidayim bu hafta hayal olcak sanirim 63leri görmem
Foto ekle bi an önce ama eminim yakismistirgüle güle kullan canim cici saçlarini
günaydın kızlar,
bu grip beni bitirdi yaaa yaz günü başıma gelene bak ya
dün ne yedimmm dünkü yazdığım listeye harfiyen uydum. akşam salata yapmaya üşendim birde gece süt içecektim uyuyakalmışım. bugün içinde dünden taze fasülye yaptım koydum dolaba eşim yine şehir dışına çıktı ohhh gelsin diyetli günler geceleri hiç fazla kaçırmayacağım söz veriyorum hepinize 1.5 litrenin yarısı bitti hadi kızlar ya hareketlenin biraz su içmesi bu havada çok kolay dolaptan soğuk değilde oda sıcaklığında için eğer olmuyorsa bari karıştırın ben grip dolayısıyla yeşil çayla olan bağımı koparıp adaçayına geçmiş bulunuyorum
bugün spor yapmam lazımmm boş günüm olursa cuma filanda denize giderim :)
çok güzel değişiklik iyidir sevindim hadi güzelim canlanalım ya kurtulalım şu kilolardan...
Günaydın arkadaslar..
Benim iznim bitti sanırım artık listeye girebilecek miyim?
Biraz kilo aldım ama
Keyifler nasil? Ben yokken Neler oldu?
Özledim sizi yaaaaaaaaaaaa
nesliiii akşam olmamış akşam sende biliyorsun tabi :) dün sebze yememişsin bugün sebze ye salata ye ben aç yatmaya karşıyım tabi olanak varsa yatmadan 2 saat önce meyve süt yoğurt birşeyler ye bende 2 saatten az ise yada uyudum uyuyacağım modundaysam yemiyorum acaba iyi mi yapıyorum yersem hemen uyuyacağım hatta uyumam kolaylaşacak oda direk depo olacak diyorum :44:
sabah ve öğle güzel gitmiş en azından arkadaşlar menüleriniz konusunda birşey rica edeceğim mesela (bende yapıyorum bende düzelticem söz) tavuk yediysen mesela haşlama but göğüs filan yazalım yada meyve yazıyorsunuz ben çok güzel diyorum da el kadar karpuzu götürdüysen bu iyi değildir. ayrıntı yazın detaya girin belki patlıcan yemeğidir ama kızartılarak yapılmıştır sende tutup yemeği koymadan tabağa peçete sermişsin ve susuz almışsındır. böyle detayları hem hayatımıza hem burda yazdığımız menüye ekleyelim ki nasılsa yapıyoruz diyeti nerede hatamız var kısmını görelim :)
kızlar ilginizden dolayı çok çok teşekkür ederim annem çok şükür iyi bu haftasonu da olmak üzere giremedim nete.. eşimle günü birlik silifke gezisi yapıp geldik ondan öncede Eskişehir.. sonrada kayınvalidemlerdeydik yemekte falan bırakmadılar.. iyi gelmesi gerekiyordu bana aslında ama hala bitkinlik yorgunluk psikolojik olarak tükenmişlik ne zaman biticek artık bıktım ama bitmiyo işte.. çok şükür sağlığımız yerinde herkes iyi ama ben ruhumun yara beresinden ne zaman arınıcam bilmiyorum... diyetim 3 kaçamak dışında iyi gidiyo ilkinde kayınvalidem içli pişi diyo biz pesmet diyoruz ondan yapmış onu yedim ikincisi dün sprite içtim 3.süde cumartesi günü makarna yedim bi porsiyon kadarbana ceza verebilirsinz kabulümdür
Bu sabah kahvaltı etmeden çıktım hem canım istemedi hemde geç kalmıştım evden çıkarken 6-7 tane badem aldım elime yiye yiye geldim yanımada kellogs kraker almıştım şu 62 kalorilikten saat 11 gibide onu yedim saat 1 oldu hala yemege çıkmadık patronla çıkcazda onu bekliyorum protein agırlıklı yicem ama
biliyorum Canim o zaman ben buradaydim konuştuk seninle
merhaba millet nasılsınız bakalım bilgisayar kafayı yedi çok yavaş çalışıyor
sabah:1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta domates salatalık
ara;sade soda canım cola istiyo bende kendimi sodayla kandırıyorum
öğlen;patlıcan yemeği ve cacık
ara;1 avuç kadar kirz
akşam; 5 tane ızgara köfte ve salata 1dilim ekmek
ara; 1 elma
3 litre su ve 3 bardak yeşil çay 30 dakika yürüyüş
Öneri:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
Oylama:
1. Takım => Evet
2. Takım => Evet / Hayır
3. Takım => Evet / Hayır
4. Takım => Evet / Hayır
5. Takım => Evet / Hayır
6. Takım => Evet / Hayır
8. Takım => Evet / Hayır
9. Takım => Evet / Hayır
10. Takım => Evet / Hayır
13. Takım => Evet / Hayır
Oylama Kuralı:
- Önerinin kabulü veya reddi için 6 oy yeterlidir.
- Bütün takımların oylamaya katılmaları zorunludur.
- Oylama 1 Temmuz Pazartesi akşamı sona erecektir.
- Oylamaya katılmaya takımlar ceza puanı alacaktır.
Öneri:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir.
Oylama:
1. Takım => Evet
2. Takım => Evet / Hayır
3. Takım => Evet / Hayır
4. Takım => Evet / Hayır
5. Takım => Evet / Hayır
6. Takım => Evet / Hayır
8. Takım => Evet / Hayır
9. Takım => Evet / Hayır
10. Takım => Evet / Hayır
13. Takım => Evet / Hayır
Oylama Kuralı:
- Önerinin kabulü veya reddi için 6 oy yeterlidir.
- Bütün takımların oylamaya katılmaları zorunludur.
- Oylama 1 Temmuz Pazartesi akşamı sona erecektir.
- Oylamaya katılmaya takımlar ceza puanı alacaktır.
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]no[/TD]
[TD]isim-gün[/TD]
[TD]cuma[/TD]
[TD]pzt[/TD]
[TD]salı[/TD]
[TD]çrş[/TD]
[TD]prş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-[/TD]
[TD]t-n[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-[/TD]
[TD]garden[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]izin[/TD]
[TD]izin[/TD]
[TD]izin[/TD]
[TD]izin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3-[/TD]
[TD]tatlıkedi[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4-[/TD]
[TD]tasan[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5-[/TD]
[TD]mlkfth[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6-[/TD]
[TD]crystallife[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7-[/TD]
[TD]tgdg[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8-[/TD]
[TD]spirochet[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9-[/TD]
[TD]mutlu[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD]+[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
elif listeye gireceksen senide ona göre ekleri
protein ağırlıklı birşeyler olabilir tavuk döner bile olabilir tabi gecikmediysem tavsiyede bulunmakta :)
çiğdemimmcanım bugün daha salı,cuma için lütfen şimdiden umutsuzluğa kapılma,hemen metanı harekete geçirecek değişiklikler yap suyunu yeşil çayını çoğalt,ara öğünlerini eksiltip yada atam tersi artırabilirsin,hareketi çoğalt,3 günde ooo neler değişir
ayrıca teşekkür ederim canım akşam resim eklerim,valla bugün havalı havalı dolaşıyorum ortalıkta,değişiklik iyi geldi,bunu ertelediğime pişman oldum:26:
öglen balik yedim edacim hani buzluk ürünleri olur ya mikroda isitip bi porsiyon yedim, yalniz kalorisi yüksekmis baya bidaha almayi düsünmüyorum.
Ardindanda bi meyveli yogurt yedim
Bu arada gecmis olsun sana canim, yazin nasilda basardin hasta olmayi
ohhh havani sevsinler neslim
tamam umutsuzluk yok ara ögünü kaldirim bari, aksamda salata yicem sadece
bu ara hareket yapamiyorum sporu cok azalttim hem basim agriyor hemde aksamlari evde büyük temizlige giristim.
Dün buzdolabindan basladim bosaltim temizledim sonra erzak dolabimi tabak bardak olan dolaplarin içlerini temizledim
Bardaklari falan sifirdan yikadim
dahada mutfakta isim bitmedi bu aksam devam
sonra yatak odasina gecicemoda oda her aksam yapip bitireyim diyorum sonunda da camlari silcem oy oy
tablon ne güzel olmuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?