Selamlar kızlarr, hayırlı günler hepimizee
Geçmiş kandillerimiz mubarek olsun hepimizin..
Ben hemencik patron gelmeden yediklerimi yazayım
cuma
sabh
kepekli simit
çay
öğlen
domates peynirli sandivç
ayran
akşam
3-4 taze fasülye
2-3kaşık börülce
2kaşık makarna
salata
meyve
türk kahvesi
2lt su,2fincan yeşil çay
cmt
sabah
3dilim ekmek
peynir
zeytin
sucuk
yeşillik
domates
çay
türk kahvesi
1 bar çikolata
meyve (öğlen yemeği)
akşam
1tane fırında enfes çipura
bol salata
1 bardak kola
su içtim ama miktarını bilmiyorum:44: yeşil çay yok maalesef:44:
pazar
sabh
simit
peynir
1tane yumurta
4tane sucuk
bol yeşilllik
domates
çay
türk kahvesi
2bar çikolata
meyve
akşam
6 tane minik zeytinyaglı dolma (3 normal boy)
yogurt
1 minicik bardak gazoz
meyveli soda
su nekadar içtim bilmiyorum :44: yeşil çay gene yok :44:
haftasonu oldugu için suyu biraz ihmal ettim şişemde yoktu yanımda gene içtim ama ne kadar oldugu konusunda bi fikrim yok
yeşilçayıda içemedim çünkü hem evde değildim hemde inanılmaz ötesi sıcaktıspor amaçlı yürüyüş yapamadım ama öle çok gezdim ki spor yapcak zaman kalmadı
buarada sabah 62.8 gördüm inşallah böle devam eder ya cumaya kadar birazda sıkılaşsam daha iyi olcak :44:
Edacım gazoz kola fln aslında çok çok nadir içerim aramamda şu sıcaklar başladı ya o beni maf etti ondan gidiyo böle yoksa normalde olsa öle kola gazoz fln içmiyorum
meyveli sodayı ara ara tüketiyorum ama özellikle narlı
neyse bundan sonra dikkat ederim artık haftasonu şehirdışındaydım onunda etkisi oldu
güzelim bende çilekli ve elmalı soda hastasıydım ama artık ağzıma sürmüyorum içinde aromalar var şeker var boşuna kimyasalla neden doldurayım midemi sağlıklı diye soda içiyorsak ne yazıkki vazgeçiyoruz. taze limon dilimi istiyorum içine ve sade soda pehh yerlerini tutmuyor ama
evet sıcakta insan şaşırıyor ne içeceğini ama ayran iyi bir alternatif görsel olarak bazı yerlerde içilmiyor oralarda da zero kurtarıyor:)
selam kizlar
Neslim unutmadan söyleyim bu cuma ben calismiyorum canim, bildirimimi face'ten yaparim büyük ihtimal yada mutluya söylerim o yazar size olur mu :26:
Musmutlu bi hafta olsun, bol eksili de olsun tabiii
Gecmis kandiliniz mübarek olsun kizlar, Rabbim dualarinizi kabul eder insallah!
Yediklerinizi yazmissiniz valla ben hatirlamiyorumki, zaten dengeli degildi cok abarttim bu haftasonu
Cumaya 63leri geri görürüm insallah
Ohhh neslimiz geri dönmüs mutlumuz iyi beslenerek 62leri görmüs valla süper
eda yorumlarin icin tskler
buarada ben bayılırım patlıcan közlemesine patlıcanı közleyip ince ince kıyıp yogurtla karıştırıp salata olarak yerim yada patlıcanı közleyip ince ince kıyarım bi yandada az zeytinyagında 1kuru soğanı kavururm içine 2 de domates kesip birazda tuz koyup patlıcanı ilave edip yemek olarakta yerim bayılırım off canım istedi hele bunu bazlamanın içine koycan offf off off
tamam abarttım galiba hihi
çidommm nerdesinn senn skypeda yoksun 2dkda bir bakıyomm merak ettimm seni işe gelmedin sandım
dün akşam yoldan geldim nasıl açım sadece mısır yemişim eşimde patlıcan közlemeyi soğanla domatesle salata yapmış. saate baktım 11.30 yok dedim eda bunu yapmamalısın dolapta beni bekliyor akşama yicem ama bazlama filan yok güzelim unut onuuuuuuuuuuukepekli tortilla filan satıyorlar ondan bile 1 adet çıkar gerisini koy dolaba öyle yemeye başla tecrübeyle sabittir. 2-3-4... diye birden bitiriveriyorsun paketini :))) ayrıca eğer yoğurtlu yaparsan bir tavsiyem kepek yada çavdar ekmeklerini mini mini parçala tabağının üstünü kapla onlarla kaşıkla ye başka ekmek yeme... hee birde zeytinyağında kuru soğan filan güzelde saç tavasında köz patlıcanı dilimle koy soğan iri dilim domates minik sarmısak sadece 2 ye böl büyük büyük zyt yağını 1 kaşık kadar üstüne gezdir biraz kalsın ateşte tabi diğeri gibi lezzetli olmayacaktır ama buda başka tarif...
dont panik calisiyorum malesef kuzum ya
anaammm esra kimbilir nerelerde simdiyerinde olmak isterdim
hafta sonu sıfır kaçamak helal olsun ama c.tesi sabah tartı +700gr gösterdi nasıl oldu anlamadım iki gündür su ve yeşil çaya dadandım ama hala tartı eksi göstermiyor kafayı yiyecem
dün az yemenin bugün yorgunluğunu bitkinliğini çekiyorum. çok açım çok kendini frenlemek ne zormuş tabi bugün için... çok uykum var. yine grip oldum yada güneş çarptı. yaz günü elimde mendillerle geziyorum. tylol hot içtim oda uykumu getirdi. 1.5 lt suyumun son 1 bardağı kaldı nerdeyse burnumu sıkıp zorla içicem :)) ayrıca sırtımda bir acıyor. 2 saat denizde kaldık şu halime bak yahu hiç güneşlenmedim bile hep denizdeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?