duran kadın haaallah iyiliğini versin emii
kız sen izindeyken napcaz biz,kim gaza getirecek bizi:26::26:
valla esram tatil dönüşü yaramadı bana,tabi başka şeylerde var,neysee yaa zararın neresinden dönsek kardır,"bugün yeni şeyler söylemek gerek" dimii
Hiçte değil bence sen gayette iyi bi kaptansınn ve biz inanıyoruz ki eskisinden bol sporlu ve fit günlere en kısa zamanda geri döneceksin ne var hepimiz insanız en nihayetinde
Ayrıca biz seni çok seviyoruzz
En büyük kaptan bizim kaptannnn
senınde zamanın yaklaşıyo çidomm olsun biz şimdi gitcez gelcez hemen biticek ama daha senın önünde zaman var
unutma en güzel günler henuz gelmemiş olanlardır:)
bol bol yüzücem ınsallah tabı su regl tam tatıle gelmezse
aynen öyle dün dünde kaldı boşvermek lazım
yoksa yaşamak çekilmez bir hal alır:)
bu arada şube yasta resmen herkes çıkma ızne boşver dıyo
tabı enayı yok burda baska her işe koşturan
ohh sefam olsu arasınlar biraz beni
yoklugumda darma duman olsunlar:)
kızlar istersiniz kaptanınızı değiştirebilirsiniz,çokk üzgünümm
aynen öyle dün dünde kaldı boşvermek lazım
yoksa yaşamak çekilmez bir hal alır:)
bu arada şube yasta resmen herkes çıkma ızne boşver dıyo
tabı enayı yok burda baska her işe koşturan
ohh sefam olsu arasınlar biraz beni
yoklugumda darma duman olsunlar:)
Neslihan mutluya katiliyorummm nere gidiyosun sen
sensiz birinci takim olmaz
sensiz biz takim olmayiz kal orda
aynen mutlunun dedigi gibi hepimiz insaniz inislerimiz olcak cikislarimiz olcak
seviyoruz seni neslim
yok öyle malesef sen kaptan sın yani gemiyi batmadan terk edemezsin hatta batsa bile terk edemezsin yani üzgünüm bir yeregidemezsin.hem gitmek istedin diyelim kimse senin yerine geçmez bir sor bakalım senin yerine kaptan olmak isteyen varmı.biz kilo aldığımızda yada kilo bildirmediğimizde sen bizi takımdan gönderdin mi.sema ve elif diskalifiye olur diye izinli yazdın .şu duran kadın eylemine bende varım.BİR YERE GİDEMEZSİN .ne yedin bakam sen bu gün.seni takım olarak takibe alıyoz bu hafta seni sıkıştıracaz haberin olsun
hadi bakam herkes 1 büyük bardak su içsin yeşil çay üstüne mis gibi oh.hadi ne duruyorsunuz oturmayın bakıyım
Kuzum ben şuan itibariyle hazır paket içeçekten vazgeçtimm
yapp ben daha çok yaparımm kiii hııh
edacımm öncelikle seni tebrik ediyorum verdiğin kilon içinnn
ama sana bişiy diim mi menünde çok ekmek var bacum bence daha çok bile kilo verebilirsin2dilim sabh 2 dilim öğlen 2 dilim akşam hadi aradakini saymasak bile 6dilim ekmek oluo bence bunu 3 e düşürsen kilo kaybın fazlalaşır
Çok teşekkür ederim güzelim sonunda veriyorum... ekmek gerçekten yenmeli aynen dediği gibi birşeye saldirmiyorsun
edacımm çok çok tebrik ederimuzun zamandan sonra nihayet 83 leri gördün,devamıda gelir inş.
mutlum aslında 6 dilim çok değil,ekmeğe çokta takılmamak lazım,diyetisyende bana ilk zamanlar günde 6 dilim ekmek vermişti,hatta ben o kdar yiyemem demiştimde bana ekmek yemediğin için başka şeylere saldırıyosun demişti
ne çok konusmussunuz oku oku bitmedi masallah
GÛNAYDIN GÛNAYDIN GÛNAYDINNNNN
HAYIRLI CUMALAR HERKESE !!!!
BEN BUGUN 63.8 i görebildim sükür............ -300 gram gitti
Aslinda uzun zamandir cumartesi pazar pazartesi bu rakami görüyodum ama ilk kez cumaya denk geldi oh beeeee :86::86::86:
Kilo verenleri tebrik ediyorum
Alanlari öpüyorum
hahah
Esra sende mi gidiyosun tatile yaaaaa
Moral sifir valla herkes tatile gidiyoren çok koyanda elin gavuru gitmis istanbulda geziyor ben bile burdayim ya
toparlanıyorum kuzumbenim size örnek olmam lazım,kaptan olarak,hergün menü ve sporlarımı yazıcam,burdan uzaklaşmak yok,haftaya dereceyle bomba gibi dönücem inş.
Menügüzel olmuş ... bende neslinin eski menü lerini görmek istiyorumbi an cok bunaldim neslim insallah gitcegimiz gün cabuk gelir
kurtuldum ama dur dün ne yedigimi yazayim edacim bi kontrol etsinaksam pek yiyemedim belki gerçekten kilo gitmedi sadece midem bostu
Sabah: 1 sürme peynir + 2 etimek + 1 domates + salatalik + 3 zeytin + roka + maydanoz
Ara: 1 armut
Öglen: 1 mini kase corba + ayni mini kase salata + ayni mini kase pirinç+ 4/5 $i$ tavuk izgara
Ara: 1 elma
Aksam: 2 kasik yogurt + 3/4 catal marul salatasi + 3/4 avuc findik (aksam sinemaya gittik orda yedim baya film seyrettikce)
aksam az yedim iste ondan belki 63 leri gördüm ama mutlu etti oda insallah cikmam haftaya
Neslim sende toparlan canim senin iradeli halini motive halini cok özledim
sen verdikce ben gaza geliyodum spor dedikce bana motivasyon oluyordu gitmek icin
eski neslimizi isteriz
hımm ben onu bilmiodumm ozaman edacımdan özür dilerim ben ekmeğe biraz takığımmmda
Çidommmm tebrik ederimm kuzummm süpersinnn yaaa
esram seni arayacak olanlar sadece şubedekiler değil bilesinçok özletme kendini,bol bol eğlen,güneşin denizin tadını çıkar,full enerjiyle dön vede öyle kal canım,şimdiden iyi tatiller
:18::18::18:
bende sizi çok seviyorum,hepinizin yeri çok ayrı bende
ama işte takımın sorumluluğu çok fazla,bide bu hafta benim yüzümden takım ortalaması düştübu beni inan çok üzdü,kendi kendime dedim ne biçim kaptansın sen,ya kendine gel yada terket burayı,tabi burayı kolay kolay bırakamam ama kimseninde hakkını yemek istemiyorum canım:26::26 yüzden bu hafta son kez şans veriyorum kendime,bidaha eksi bildirim yapmak yok
özlemcim canımsın yaasöylediklerinle çok mutlu ettin beni,evet ben kimseye kıyamıyorum ama kendime gelince biraz acımasız olmam lazım ,hımm beni takibe alın anacımm yaa:18::18:
şeyyy bugün nemi yedimm:26:
sabah : 2 minik muffin (kendim yaptım üzümlü)
öğle: tavuk,2 kaşık bulgur pilavı ve ayran
ara: dondurma (son kez yiyeyim dediydim)
akşam: evde tavuğum var dünden yaptım ama ben bol salata ve yoğurt düşünüyorum
ben 2 litre suyumu ve 1büyük kupa yeşil çayımı bitirdim bilee
günaydın kızçeler hepinize
musmutlu bi hafta olsun hepimiz içinnihayet ben eski irademe döndüm,haftasonu diyet açısından fena değildi,hatta cumartesi pazar tartıd eksi bile gördüm,ama dün bağ evindeydik akşama kadar haliyle çok su içemedim ve ödemim var,bugün eminim gider bol suyla
mutlumm ben sabah yulaf kepekli tostumla başladım güne,sen simiti hüpletmişin artık olan olmuş günün geri kalanını proteine ayır olmamı
özlemcim tablo içinde ellerine sağlık,çok güzel olmuş,artılarla dolsun inş.
şu saate kadar 0 kaçamak yaptım millet inşallah bu saatten sonrada yapmam bugün ne yedim ,
sabah:yarım simit ve az peynir bol yeşillik
ara:1 elma
öğlen;bezelye ve 2kaşıkpilav
ara;keten tohumlu yoğurt
ara;10 tane fındık
akşam;çorba ve haşlanmış et
3 litre su ve 3bardak yeşil çay ve yarım saat yürüyüş
Selamlar kızlarr, hayırlı günler hepimizee
Geçmiş kandillerimiz mubarek olsun hepimizin..
Ben hemencik patron gelmeden yediklerimi yazayım
cuma
sabh
kepekli simit
çay
öğlen
domates peynirli sandivç
ayran
akşam
3-4 taze fasülye
2-3kaşık börülce
2kaşık makarna
salata
meyve
türk kahvesi
2lt su,2fincan yeşil çay
cmt
sabah
3dilim ekmek
peynir
zeytin
sucuk
yeşillik
domates
çay
türk kahvesi
1 bar çikolata
meyve (öğlen yemeği)
akşam
1tane fırında enfes çipura
bol salata
1 bardak kola
su içtim ama miktarını bilmiyorum:44: yeşil çay yok maalesef:44:
pazar
sabh
simit
peynir
1tane yumurta
4tane sucuk
bol yeşilllik
domates
çay
türk kahvesi
2bar çikolata
meyve
akşam
6 tane minik zeytinyaglı dolma (3 normal boy)
yogurt
1 minicik bardak gazoz
meyveli soda
su nekadar içtim bilmiyorum :44: yeşil çay gene yok :44:
haftasonu oldugu için suyu biraz ihmal ettim şişemde yoktu yanımda gene içtim ama ne kadar oldugu konusunda bi fikrim yok
yeşilçayıda içemedim çünkü hem evde değildim hemde inanılmaz ötesi sıcaktıspor amaçlı yürüyüş yapamadım ama öle çok gezdim ki spor yapcak zaman kalmadı
buarada sabah 62.8 gördüm inşallah böle devam eder ya cumaya kadar birazda sıkılaşsam daha iyi olcak :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?