- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
msj 5
öle deme kuzumm ya benm sevgilim benden daha zayıf yanında çam yarması gibi kalıorum bide bide balık etliyim inanki normal kilomdan daha fazla duruyorum özellikle şuaralar şişimde
nişanda zayıf olmak istiyosam haftada 1 kilo vermem gerek oda çok zor ya ne zormuş 1 kilo bile vermek
elbisemi aldım buarada ama dikiliyo bedenime göre inşallah güzel olur
kendi nişanımı hatırladım mutlum,ozamanlar 6.takımdaydım(allahım yaa hayatım hep kg vermekle geçmiş)bi gün işyerinde resmen sinir krizi geçirecektim,eşim o zaman eskişehirdeydi,telefonda nasıl ağladıysam artık,bana demişti sen ne zaman hazır hissedersen o zaman nişanlanalım diyeneyse ben nişanıma bir hafta kala sıkı bi diyet yapmıştım 1 haftada 3,5 kg vermiştim ama hala şişmanım
neyse çok samimi bi arkadaşımla nişan için kıyafet bakıyoruz ama yok olmuyo istediğim hiçbişey,ben yine ağlıyorum falan,sonra arkdaşım bana dediki "keşke bende senin kadar mutlu olsaydımda varsın kilom 100 kg olsaydı"ben tabi şokkarkdaşım yıllarca çıktığı ve 3 yıl nişanlı kaldığı birinden ayrılmıştı,o an ne kadar üzülmüştüm,gereksiz şeyler için kendimi üzdüğümü,elimdekilerin kıymetini bilmediği
şimdi yine aynı şeyi yapıyorum,hayatımda çok şükür herşey yolunda,çoğu kimsenin gıpta ettiği bi evliliğim var,ama ben mutsuz olmak için bahane arıyorum
lütfen sende kendini çok üzme,nişana kadar daha zamanın var,hiç strs yapma eminim o gün kuğular gibi olucaksın
allah allah ya bu ev taşınma olayları falanmı kafana takıldı acaba bu aralar??
neyse şimdi sana bi ev ödevii bu akşam kendını dınle şöyle bi toparlan
yarın sabah makyajını yapp,aldıgın renklı pantulll lardan birini geçir popona,sonra saçını başını jölele
şöyle bi hayatın tadına varr
saglıklısın,mutlu bı evlılgıın var,zayıfladın,bak bızler varızz
ohhhh daha ne olsun kaptan yawww
hadi bakemm yarın ne renk giycen simdi pantul:)
bu arada ben yeşile dadandım bu ara ama bı arada gidip bordosunu aliciğimm
sanırım biraz çocuk işi sinirlerimi bozdu,ben stres yaptığımda saç derilerim pul pul olur zamanlada yaraya çevirir,yine başladı,üstelik bu sefer anormal şekilde saçlarım dökülüyo,eşimde farketti durumu,dün akşam biraz konuşalımmı falan dedi,onuda yok yere üzüyorum,sanırım ev işide üstüne tuz biber oldu esram
tamam pıtırcığım dediğini yapıcam,yarın güne rengarek başlıcam
esramm bende yeşile dadandım iyimi,su yeşili amapazar günü rodide indirim vardı,kendime su yeşili,buz mavisi,pembe bide açık yavruağzı pantul aldım,bordom vardı zaten
bi eski fotoğraflarına bak bide şimdiki fotoğraflarına hani şu 7 farka. bırakma kendini yeniden 88 olmak istermisin bence isteme. okadar emek verdin yazık etme kendine .saçını boyat makyaj yap ha bide yemek krizin tuttarsa buraya gel sayfalarca yazı yaz .bende senin gibiydim ama şu 3 gündür sıfır kaçamak yaptım.mesele bu gün ne istiyorsan ye tıka basa ye ama yarın herşey farklı olacak de ve kaldığın yerden devam et.bak çoçukta istiyorsun bu seni motive etsin .bide biz seni çok seviyoruz ve hep yanındayız unutma
özlem cansın senbende hepinizi ayrı ayrı çok seviyorumiyiki varsınız,iyiki sizi tanımışım
NESLI
ESRA
MUTLU
Tükenmislik varsa var tamam ama kendimizi mutsuz etmiyoruz kizlar...
Kilo veremiyorsak bile dikkat ederek sabit kalalim lütfen.
Sonradan iç geçirmekten iyidir.. "ah keske yemeseydim" demek istermisiniz
Amaç diyet yaparak herseyden kisitlanip eksilere inmek degil. eger bazi seylerden mahrum kalirsak cabuk bikariz diyet halinden
Amaç dogru dürüst beslenerek herseyden yiyerek yavas yavas ama emin adimlarla kilodan kurtulmak.
Tamam bu ara yapasiniz yok ama geriye kilo almakta yok en azindan sabit kalmaliyiz
ben seni yirim yaa
haklısın bebeğim en azında şu stresli dönemi kg almadan sonlandırmam lazım
ya yüzme işide biraz askıya alındı canım,onuda elime yüzüme bulaştırdım
Son düzenleme: