günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın size günaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnn!!!!!!
güzel ve sıcak bir İzmir sabahından herkeslere günaydın!
nasılsınız bakalım yafrular?
diyetler ne alemde. ya benim bu elimden dolayı ben spor falan yapamıyorum gecen haftadan beri.
biiliyorsunuz ellerim kesilmişti camdan. dikişler alındı ama eklem yerimdeki kesik derin olunca yara tekrar açıldı ve yeniden dikiş atmak zorunda kaldılar. o yüzden elimi suya sokmamaya çalışıyorum. dikkat ediyorum. duş alırken falan elime poşet eldivenlerden geçiriyorum. zor oluyor ama yapacak bir şey yok. bunun dışında regl oldum neslim ben de yaaaa. çok üzgünüm bu ay da tutmadı :)
Allahtan hayırlısını dilemekten başka çare yok. veeee bütün bunların dışında sabah öğlen gayet güzel giden diyet modu akşam olunca çöküyor. akşam ağzım durmuyor. canım bişiler yemek istiyor devamlı. abur cubur yememeye çalışıyorum ama illa meyvedir dondurmadır birşeyler yiyorum. neden böyle bilmem. ben de madem spor yapamıyorum hiç değilse merdiven falan çıkayım diyorum her yerden merdiven tırmanıyorum görseniz halime gülersiniz. halen tombişim yaaaaaaaaaaaa of. sizin akşamları böyle iştahınızda bir açılma oluyor mu arkadaşlar?
msj 5
arkadaşım geçmiş olsun , eklem yerindeki yaranın kapanması her zaman zor oluyor ..
benim içinde akşamları zor geçiyor , gündüz yine insan dikkat ediyor ama evde geçen saatler dolaptan uzak durmak için mücadele ile dolu..çok fazla abur cubur yemiyorum ama tatlı krizleri olunca dondurma yiyorum ...