eve gidiyorum.evde o kadar zararlı malzeme var ki..önce bunlardan kurtulmam lazım.bu günden sonra eve ıvır zıvır almayayım inşallah.özgür yiyor diye ben mahvoldumgündüz ne yersem yiyeyim.eğer akşam 7 de yemeyi kessem kilo veriyorum.ama yapamıyorum.
neyse ben çıkıyorum.görüşürük kızlar.yarın tartı günü..durumlar kritik.Allah yardımcınız olsun.....
benımkınde bı arıza var ozamaN,adam cins sen ıstersen 50 kılo ol dıyo oyle mını etekler elbıseler bıkınıler benı bozar unut dıyo evde giyermişim anca:)
bende izi sevmiyorum güneşlenırken ındırırım mutlaka oyuzden ınce ıplı mayo alıyorum genelde
neslımmm senınkınde kıskanclık sıfır ozaman ne güzel maşallah
erkek arkadasların varsa onlara karsı tavrı,tutumu nasıl?
benımkınde bı arıza var ozamaN,adam cins sen ıstersen 50 kılo ol dıyo oyle mını etekler elbıseler bıkınıler benı bozar unut dıyo evde giyermişim anca:)
bende izi sevmiyorum güneşlenırken ındırırım mutlaka oyuzden ınce ıplı mayo alıyorum genelde
neslımmm senınkınde kıskanclık sıfır ozaman ne güzel maşallah
erkek arkadasların varsa onlara karsı tavrı,tutumu nasıl?
eve gidiyorum.evde o kadar zararlı malzeme var ki..önce bunlardan kurtulmam lazım.bu günden sonra eve ıvır zıvır almayayım inşallah.özgür yiyor diye ben mahvoldumgündüz ne yersem yiyeyim.eğer akşam 7 de yemeyi kessem kilo veriyorum.ama yapamıyorum.
neyse ben çıkıyorum.görüşürük kızlar.yarın tartı günü..durumlar kritik.Allah yardımcınız olsun.....
ablacım 7 den sonra salatalıkları al önüne onları ye ben bir ara yaptıydım güzel oluyor :)
püff ben bu 1 kg ı yarına kadar veremicem ya
bizimki hayrette kalacağım derecede medeniydi... gerçi nedeni otelde nerdeyse türk olmaması diğerlerinin hep çift dolaşması çift olmayan 1 grubun bildiğin gay olması falan etkiliydi... bunlar bir yana bana bikini giy bak herkes giyiyor dediğinde giydim üstüne dedi ki sen güneşlen ben odaya çıkıp biraz yatıcam dedi dünyanın sonumu geldi diye düşünürken aa hatta yukarda bir yer var orda güneşleniyorlar oraya çıkalım dedi neyse çıktık odanın toplasan 10 adım ilerisinde 4 hatun güneşleniyor sadece hatun hah işte buraya dedi birşey olursa ara dedi yok canımcım seslenirim gelirsin dedim. neyse o kadar medeniyet bana da fazla gelirdi zaten :)))))
:)hernekad
normalde plajda kocam yaratıcıdır iz olmasın diye koşa koşa gider şemsiye bulur hah artık iz olmaz der olmadı üstüme havlu atmışlığı vardır :))))))))))))))
zararlı malzemelerden sakın yiyerek kurtulma ablaenişteye ver o yesin
aslında tamda sıfır değil esracım,bi ara baya takıntılıydı,özellikle ilk zamanlar,sonra çevremdekileri tanıdıkça beni tanıdıkça biraz bu duygusu törpülendi
kıyafet konusundada mesela düğüne giderken hiç karışmaz,sever şık olmamı,tatildede keza öyle,sonuçta herkes bikinili der,ama mesela işyerinde öyle rahat giyinmemi istemez
bizimkinin kıskançlığı yere ve zaman göre değişiyo işte esracım
bizimkide karışmaz görünür giydiğime ya renginden dolayı ya kumaşından dolayı kızar giydirmez çokta kavga çıkarırsam sevmemiş kötü görünüyormuşum diye abartır... sonuçta giyilmez
ben varım motivasyon toplamak için uğraşıyorum ama...
günaydın fıstıklar..ay hepinizi çok seviyorum ben yaa..2 gün giremedim.özledim sizi...
aslında siteyi açıyorum ama önce bi geçmişi okuyayım sonra yazarım diyorum.bi iş çıkıyo.okuduğumla kalıyorum:)
ama bugün başardım.hem okudum hem yazıyorum:)he hee..
kandilde yaptığınız tüm hayır dualarınız kabul olsun inşallah arkadaşlar..ben de oğlum için ve sınava girecek herkes için dua ettim.inşallah o da kabul olur..
evde bi gerginlik..bi stresss...oğlan yarından sonra sınava girecek o bi taraftan..hergün olaylar var ve eşim neredeyse hergece görevde, o bi taraftan..dün sabah özgür babasına sarıldı..baba seni öldürmezler değil mi diyor..kuzum beniimm..
durumlar bende böyle..
günaydınnn kızlarrrrr
dün gece ettıgınız tum dualar kabul olur ınsalah...
çok durgun bı sabah bu sabah,sessiz...
ben busabah tuhaf uyandım bu aralar ismini koyamadıgım bı gergınlık var ustumde sınırlıyım,düşüncelıyım,sonra düzelıyorum falan
manıkmı oldum nedır
ama dönem dönem cok bunaldım ondan heralde dıye düşünüyorum neyse tatıle az kaldı 2 hafta sonra gidiyorum:)
aslında gergınlıgımın ve kızgınlıgımın sebebını cok ıyı bılıyorum..
kılo vermeyı takıntı yapmıs bırıyım kılolarımla barışamıyorum ve kılo alınca resmen arıza bi tipe dönüşüyorum..
öncelıkle kavgam kendımle..
şimdi mesela ciddi artıdayım yıne 85leri vurdum 82lere kadar ınıp geri çıkmakta benı gıcık edıyor toplayamıyorum..
sporumu yapıyorum ama cok abur cubur ıvır zıvır yedım son 10 gündür
sınırsızca,umarsızca..
sankı 36 bedenmişim gibi umursamazca..
bide şimdi önümde tatil var biliyorum ben açık büfeyi görünce dayanamıycam hele bide tatil psikolojısı ve rahatlıkla
zaten gelıncede hemen ramazan başlıycak..
herşeyden önce kafamı toplamalıyım beynımı terbıye etmelıyım
yoksa gazla bigün başlıyorum deyıp ertesi güne yine yiyorum absürd bişeyler..
şu kılo bi çözülse neler neler çözülecek hayatımızda,en azından benım hayatımda...
piff kötümü başladım güne nedir,canınızı sıkmıyım sizinde ama hislerimi yazdım
günaydın kızlar hepinize
oylama bugün sona eriyo,benim listeyi paylaşmam gerek ama hala oy kullanmayanlar var,eğer gelmezlerse kullananlara göre düzenleyip paylaşıcam
takımda maaleseef bi türlü istikrarı yakalayamıyoruz kızlar,yazın vediği rehavette var ama sorumluluk duygusu üzgünüm ama herkeste yok
takıma günlerdir yazmayanlar var,cuma günü gelip sadece bildirim yapmakla olmuyo maalesefbirde şu var sadecekilo verildiğinde bildirim yapılmıyo,bende bu hafta artıdayım hemde çok fena ama mecburum kg mu bildirmeye,yapmasam olmazmı diye bi lüksüm yok
cuma günü bazılarını diskalifiye olmasın diye izne ayırıcam,sonrada aramızda bi oylama yapalım,kalmak isteyenler/istemeyenler diye
yarın sonuçlar ne olursa olsun bu işi birlikte başaracağız arkadaşlar , ama kaptanım birkaç tavsiyem var , paylaşımı artırmak için kendi takımımızda kurallar belirleyelim ..
örneğin hergün veya haftalık mesaj sayısı olsun , o sayının altına düşmeyelim , böylece yaptığımız herşeyi günlük paylaşırız ..
her gün menü , su , spor paylaşımı mecburi olsun , her hafta farklı bir arkadaş spor listesini ve kaç mesaj yazıldığını hazırlasın , görev paylaşımı yapmak sorumluluklarımızı artırır .
dengeli beslenme konusunda yan çizip abur cubur vs tüketen arkadaşlara kendi aramızda ceza verelim ( mekik , ip atlama gibi ..)
paylaşımı az olan arkadaşlara bir hafta süre tanıyalım ve sonra birlikte ne olacağına karar verelim , bu konuda seni yalnız bırakmayalım , bu takım hepimizin ..
ne olursa olsun ben takımda kalmak istiyorum ve sizinle başaracağım , 30 ağustosta 60 kilo olacağım inşallah ...boşa geçen aylara üzülüyorum , herşeyi yarım bırakmaktan bıktım
ben bunu başaracağım ve o düğüne zayıf gideceğim ...yarın son kötü sonuç olsun , haftaya daha iyi oluruz ..
günaydın arkadaşlar ,
kapanış ve açılış benden ..
başlangıç lkilo ; 70
geçen hafta . 69
bu hafta : 69.5
gelen . 500 g
çokkkkkk üzgünüm , şimdilik hoşçakalın , inş sizin sonuçlar iyidir ..
çok çok özür diliyorum tekrar; giremiyorum 1 haftadır:26: dualarınızı bekliyorum. çoğu zaman evde olamıyrm pc nin başına oturamyrm uyuyakalıyrm. kilom geçen haftayla aynı 64.4 ama burdan uzak kalmak yaramıyor
Günaydınlar, hayırlı cumalar hepinizee
Bu yaz rehavetimidir, bahar rehavetimidir nedir o banada çöktü son bikaç gündür çok bezginim hiçbişey yapasım yok yiyom içiom uyuyom tam o moddaydım bugün çok şükür kendimi daha iyi hissediyorum heralde cuma oldugu içinbize tatil gerek tatil
bu sabah tartıldım 63.4 kiloyum geçen haftaya nazaran 200gr verdim aslında hafta başında 62leride görmüştüm ama koruyamamışım maalesef zaten maşallah şuara bende bi boğaz var dana koysalar önüme yicem yani
benim agustosa kadar en az 5 kilo vermem gerek ya(
dünki menümü paylaşıyım
sabah
1tane muz
öğlen
3kaşık patlıcan yemegi
1tane zeytinyağlı dolma
yogurtlu semiz
akşam
1 tane çiğ köfte dürüm
yarım kek
karpuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?