takım henüz kalabalık degil,ama ben yazayım yinede geldıgınızde okuyunuz hanımlar...:)
öğlene kadar herkes kafasını toparlasın ve diyet beyinde biter sözünü özümseyip psikolojısını hazırlasın..
mesela ben kendı kendıme dıyorum ki şuanda,sen istesende istemesende önümüzdekı cuma gelecek ve sen bıldırım yapacaksın
sabıtımm yada artıdayım demek yerıne ayyy 1,5 kılo verdım demek senı nasıl mutlu edecek bi düşün:)
bu gibi şeyler...
diyetin o baskısından,stresinden,moral bozuklugundan kurtulalım,şöyle bi silkelenelım ve bu haftakı bu sonuclarımıza ragmen yepyenı bı sayfa actıgımızı unutmayalım...
onun için bu öğlen herkes canının istedigini yesin tıka basa..canınız ne istiyosa yiyin asla diyet düşünmeyın kalorı hesaplamayın ve beynınızı rahat bırakın..özgür olun bu öğünde..
yemek sonrası buluştugumuzda,herkes yanına 1 lt su alsın ister2 0,5lık şişe olarak,ister 1lt şişe olarak ister sürahide ama öğleden sonra yanımıza suyumuzu alıp oturalım yerlerımıze..
saat 12,30-15,30 arasında 1lt su ve 1 kupa bitki çayı(ne istersenız varsa yeşil çay daha iyi olur)
saat 15,30da hepbırlıkte yiycez araöğünümüzü(1 elma,3 kuru kayısı,2 incir,3 adet eti form bisküvi,2 adet grissini, gibi bunu çeşitlendırebiliriz,şimdi kımın yanında ne oldugunu bılmıyorum:)
bu ara öğünden sonra,
saat 16.00-18 arası 1 lt suyumuzu yıne yanımıza alacagız ve 18de o su bitecek...
sonrası zaten hemen hemen herkes evıne dagılmış oluyor,ve akşam yemegi için saatımız en geçç 20.00 olsun
yanı saat 18,30-20.00 arası herkes akşam yemegı işini halledecek...
ve bugün öğlen yapacagımız özgürlükten sonra akşam yemegini minimumda tutcaz..
ister 5-6kaşık sebze yemegi+yogurt
ister 3-4 köfte salata ya da tavuk salata...
sonrasında spor olayı...
ister yemekten önce ister yemekten sonra..
ama bugün herkes hızlı tempo 45dk yürüsün arkadaşlar+çok degil herkes 30 tane tam mekık yapsın....
yemek,spor ve duştan sonra kendımıze bır kupa daha bitki çayı verelım yeşil çay en ıyısıdır ama özellıkle kan şekerınde sorun yaşayanlar için falan tarçın çayıda olabılrı,dengelıyor...
gece acıkmayız çünkü kendımızı şartladık ama çok çok acıkırsak ya 1 bardak süt yada 1 kase yogurtla bu olayı kapatıcaz
bunu yapmasak daha iyi ama ola ki dayanamadık en fazla yiyeceginiz şey bu olsun...
varmısınızzzz?????????????
benım fikrim hergün böyle gün gün plan yapıcaz taki haftaya perşembe akşamına kadar...
ve cuma günü tartılarda yüzlerımız gülecek
hatta birinci olacagız...
hem hafifliycezzz,hem motıve olucaz,hemde itibarımızı kurtarıcaz...
biz 1.takımız,bize 1.lik yakışır kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr