Selam kızlar sabah yazamadım bi türlü neslicimm edacımm hoşgeldiniz tatil güzelleri siziNeslicim foton süper fıstık gibisin maşallah buarada izmire gelmişin bi el edeydin ya çıkardım kapının önüne nereleri gezdiniz edacım sen nasılsın nasıldı tatilleriniz?
Gülnihal ablacım hayırdır sizinde mi tatil başlıyordidim her daim sıcaktır belkim akşamları serin olur bi hırka ceket alın yanınıza
Şu gittiğiniz yerlerden banada dua edin kızlarr mutlucukta yavuklusuylan musmutlu bi tatil yapsın die yoksa ben bu koltukta fosil olacam
Şu nişanı düğünü hayırlısıylan bi atlatsak
selammm kızlarrrr
nasıl geçiyor gününüz??
neslıcımmm nasıl adapte olabıldınmı işe bakım:)
çidemım nerdesınnn:)
:))) aynen bizim otelde sırf yabancıydı hatta bizide yabancı sandılar :))) bizde yaş ortalaması o kadar yüksek değildi ama kilo ortalamasında gayet düşüktüm bikini götürmüştüm ama öylesineydi hani kurumazsa filan içten giyerim falan diye eşim dedi herkes ne halde giysene sende filan 1 gün giydim :))) tabi sudan çıkmadım o gün :)))) otel kendini aşmıştı zaten bikini yi giymeyenler bile vardı havuzda resim çekmeye korktuk daha doğrusu çektikte face de paylaşmaya her yer çıplak hatun :)))) öyle olmasına rağmen çok rahattı hatunlar eğlenceliydi kimse sulu değildi yani rahatsızlıkta çekmedik böyle olmasına rağmen :26:
herşey dahil sistemde abartmadım hatta abartamadım diyelim otelin çoğunun yabancı bu yabancıların da ingiliz ve iskoç olması münasebetiyle hazırlanmış yemekler çok hafif çoğu sebze ayrıca sebzeler yemek değil genelde haşlanmış tuzsuz filandı üstüne limon sıkıp yiyorlardı... tatlılar bile hafifti. dilim greyfurtlar revaştaydı ne hikmetse... yeme düzenimi de onlara benzettim 2 günde...
yanlız hala anlamış değilim adamların kahvaltıda bildiğin zyt. salçalı kurufasülye yemesini
animasyon konusunda oteli bırakta yabancılar çok iyiydi :)))))))))) animasyondaki çocuk bile bazen yemek yiyip gelene kadar bunlar bizi kaldırıp oyuna başlatmış oluyorlar diye şaşırıyordu :)))))))
ne diyosun neslimüzüldüm valla simdi ya iyi motivasyon oluyodu spora giden birini görmek.. neyse kisin tekrar baslarsin insallah
:))) aynen bizim otelde sırf yabancıydı hatta bizide yabancı sandılar :))) bizde yaş ortalaması o kadar yüksek değildi ama kilo ortalamasında gayet düşüktüm bikini götürmüştüm ama öylesineydi hani kurumazsa filan içten giyerim falan diye eşim dedi herkes ne halde giysene sende filan 1 gün giydim :))) tabi sudan çıkmadım o gün :)))) otel kendini aşmıştı zaten bikini yi giymeyenler bile vardı havuzda resim çekmeye korktuk daha doğrusu çektikte face de paylaşmaya her yer çıplak hatun :)))) öyle olmasına rağmen çok rahattı hatunlar eğlenceliydi kimse sulu değildi yani rahatsızlıkta çekmedik böyle olmasına rağmen :26:
herşey dahil sistemde abartmadım hatta abartamadım diyelim otelin çoğunun yabancı bu yabancıların da ingiliz ve iskoç olması münasebetiyle hazırlanmış yemekler çok hafif çoğu sebze ayrıca sebzeler yemek değil genelde haşlanmış tuzsuz filandı üstüne limon sıkıp yiyorlardı... tatlılar bile hafifti. dilim greyfurtlar revaştaydı ne hikmetse... yeme düzenimi de onlara benzettim 2 günde...
yanlız hala anlamış değilim adamların kahvaltıda bildiğin zyt. salçalı kurufasülye yemesini
animasyon konusunda oteli bırakta yabancılar çok iyiydi :)))))))))) animasyondaki çocuk bile bazen yemek yiyip gelene kadar bunlar bizi kaldırıp oyuna başlatmış oluyorlar diye şaşırıyordu :)))))))
ne diyosun neslimüzüldüm valla simdi ya iyi motivasyon oluyodu spora giden birini görmek.. neyse kisin tekrar baslarsin insallah
fosil mutlucum dualarim senin söyle 6 aylik bi tatil yaparsiniz insallah müstakbel kocacinla
hayirlisiyla geçer insallah bunlarda canim
selam esracimmm burdayim bacim asil sen nerelerdesin
günüm güzel geciyor eh iste ama aklim da hep oralarda ortalik nasil ? sen nerde calisiyodun ist.un?
teşekkür ederim mutlum
valla canım ben izmire ilk kez geldim,otogardan direk basmane ye gittik tren garına bavulumuzu bıraktıktan sonra şehri keşfe çıktık eşimle,konak,pasaport ve vapurla karşıyakaya geçtik,bide fuar alanının oraları gezdik o kadar,inş.bidaha gitmek istiyoruz,belkim senlede görüşürükk
sorma esram yaa işlerimi anca bitirebildim,miskinliğe alışmışım,özellikle sabah kalkmak zor geliyo
sen nasılsın yoğunmu işlerin
ohh ne güzel tadını çıkartmışsınız
greyfurt bizdede revaçtaydı yaaher öğünde vardı,yabancılar yemediklerini peçeteye sarıyodu hatta
eylül gibi kesin tekrar başlamam lazım canım,kardeşimin eşide ben yokken gitmiş ama abla kimse gelmiyo artık bende bıraktım dedi,belki yüzme kursuna gidicez tam belli değil,inş.o olursa süper olur
toparlarsın 2 güne erken uyanmaktan nefret edıyorum:)
ama tatılde bıle 7de uyanıyorum:)
kötü olmuş salonun kapanışı yaa gerçi önümüz yaz dışarıdada yürünür hem salona baglı kalmazsın mıs gıbı havada cigerini aça aça yürürsün bacımm
sizin otelde varmıydı bu yarı cılbık hatunlardan??
edacım hosgeldın yaa kusura bakma yazamadım bitürlü..
güzel geçmiş tatil ohh ne güzel,darısı başıma:)
ben böyle bı hersey dahıl konseptı gorsem oturur aglarım heralde heç bana göre degıl:)ne o öyle sebze mebze:)
şu yabancıların baldır bacak ortalarda dolanmasına hakkaten uyuz oluyorum
bewn kocamla havuzdayım yanımdan bi üstsüz yüzerek geçiyo,ayıp yahuu desende anlamaz çok gıcık bı durum..
ben güneşli tarafındayım canım olaysız buralar,taksıme falanda uzak baya:)
saglamım yanı:)
ayyy bugün bitürlü şöyle gelıp bı sohbet edemedım
yazıcam yazamadım,yazıcam bırı geldı bılmem ne oldu kaldı hep..
bız spor saymıyacakmıyız artıkın yahuu benım dunku 60 dk ne oalcak yazıkkkkkkkkkk
toparlarsın 2 güne erken uyanmaktan nefret edıyorum:)
ama tatılde bıle 7de uyanıyorum:)
kötü olmuş salonun kapanışı yaa gerçi önümüz yaz dışarıdada yürünür hem salona baglı kalmazsın mıs gıbı havada cigerini aça aça yürürsün bacımm
sizin otelde varmıydı bu yarı cılbık hatunlardan??
yaa bende tatilde uyuyamadım ama evimde yatağımdan ayrılamıyorum iyimi
valla esram bizde üstsüz güneşlenen 2 teyze vardı okadaronun dışında çıtır 1-2 tane vardı yanlarında sevgillileriylen,yani tehlike oluşturacak bi durum yoktu,bide biz tam sezonda gitmeiğimiz için rahattık
çok teşekkür ederim güzelim geldi geçti tatil çok güzeldi... tamam hayatım hemen sana da dua ediyorum inşallah gönlünün istediğiyle gönlünce bir tatil yapıverirsinde söylediğinde şöyle hep birlikte musmutlu oluruz...
fosil mutlucum dualarim senin söyle 6 aylik bi tatil yaparsiniz insallah müstakbel kocacinla
hayirlisiyla geçer insallah bunlarda canim
hayırlı kandıller arkadaşlarrr
günaydın herkese
çiğdemcim yaaa,coment de la vu ne demektı bu cumle kalmış aklımda kalıp olarak
bide vu vuz apole diye bişi vardı onuda bellegıme kaydetmısım ama anlamlarını net hatırlamıyorum
basit kalıp cümleleri nasılsın ıyımısın vs. gibi bişilerdi sankım ama
subeyı fransızlar bastı,:)
günaydın hatunlar
hepinizin kandili mübarek olsun,Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inş.(amin)
bu sabah yine zor kalktım,eşimede diyorum acaba ben depresyonamı giriyorum diye,canım hiç bişey yapmak istemiyor,evde yığınla iş var ama ben elimi sürmüyom,hiç kalkmasam yatacam akşama kadar,tatil rehaveti kalkmadı gitti üstümden
kocişimde haftaya 2 günlük bi yere gideriz düzelirsin diyobakalım belki bi sinop yaparız
of o zor gecio be canim bende cok fena olurum geri gelince
belki iki gunluk kacamak seni ayaga kaldiririyi fikirmis gelip tekrar gitmek
günaydın hatunlar
hepinizin kandili mübarek olsun,Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inş.(amin)
bu sabah yine zor kalktım,eşimede diyorum acaba ben depresyonamı giriyorum diye,canım hiç bişey yapmak istemiyor,evde yığınla iş var ama ben elimi sürmüyom,hiç kalkmasam yatacam akşama kadar,tatil rehaveti kalkmadı gitti üstümden
kocişimde haftaya 2 günlük bi yere gideriz düzelirsin diyobakalım belki bi sinop yaparız
bu yazı hep gezerek değerlediricez inş.çiğdemcim,yani öyle bi planımız var,evde bi tane türkiye haritası var,gezdiğimiz yerleri boyuyoruz
izinli olduğum haftasonları yakın yerleri aradan çıkaralım dedik,ramazan bayramında amasra,kurbandada çanakkale,yada balıkesire gitmeyi düşünüyoruz,bakalım şimdilik plan bunlar,inş.gerçekleşir,
merhaba arkadaşlar ,
hepinizin kandili mübarek olsun , Allah ( c.c ) dualarımızı kabul etsin inşallah ..
bugün tartıldım , moralim çok bozuldu , kilo almışım , cuma günü ne olacak halim bakalım ..bende kbızlık problemi var ve bu aralar hiç iyi değilim , ne yapacağımı şaşırdım ..günde yarım kilo kayısı yesem ancak normale dönüyor , onunda kalorisi var ve tatlı neticede , bu sorun kilo almamın başlıca sebebi heralde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?