- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
evet canım acil toparlanmak lazım,herkesin üstünde bi rehavet var,onu atmamız lazım,bunun içinde ne gerkiyosa herkes fikrini söylesin
tatilde evet bol bol resim çekindik,ooo daha ne pozlar varda face koyamadıkgüzel olan şeyler çabuk bitiyo işte çiğdemcim,inş.eylülde bi daha gidicez,o zaman kadarda izinli olduğum haftasonları yakın yerlere gidicez,karı koca pek bi seviyoruz gezmeyi
dediğin gibi yapıyorum bu gün canım suya yüklendim bakalım inş.cumaya uçar gider
valla sizi bilmem ama oruca kadar vermem lazim benim. haftalar cok cabuk geciyor azcik disimi sIkIcam artik
oructada veririm ben gerçi ama bilmem yagmi gider :26:
oruçtan bi hafta sonra tatile gidicez ozamana kadar istedigim kiloya ulasmis olmam gerekiyor :26:
haklisin neslim ya güzel olan seyler cok cabuk bitiyor. tadi damagimizda kaliyor canim
sizin yine izniniz varmis ozamana kadar bi 3/4 kilo daha atta rahat git tatiline
spor listesi yapmakta sıktı beni canim o da bi ise yaramiyor kimse gaza gelmiyor baska bisey düsünelim olur mu
herkesin dedigi gibi diskalifiye etmek cok agir cezalar ama uzaklastirmak iyi fikir bence :26: