erkek milleti ne olacak neyse ama intikamım acı olacakselam kızlar.. sınavlarımı atlattım inşallah sonucları güzel olur.. ne haftasonuydu yaa rüzgarlı sıcak karmakarışık.. dışarda olduğum için su içmeye çok dikkat edemedim çok wc ihtiyacım geldiği için sonra zorlanıyorum diye. ama yidiklerime içtiklerime acayip dikkat ettim :) not da alamadım ama önceki günlerin aynısıydı hemen hemen..
canım çok üzüldüm yahatırlaması doğum gününü kutlaması gerekirdi erkek milleti işte ya gene konuyu onların genlerine getirdim ama çok duygusuz oluyorlar
neslihan ablacım nerelerdesin geldin mi? özledik seni yahuu :)
günayfın ablacımgünaydın güzeller
günaydın nesli hoşgedin
günaydınnn günaydınnnben geldimmmmm hepinizi çok ama çok özledimm
umarım keyifler yerindedir,zira benim bomba gibi
hadi bakalım 2 tatil arasındaki 7 farkı bulunn
Eki Görüntüle 726797 geçen sene tatildeki halim (88 kg)
Eki Görüntüle 726796 bu sene tatildeki halim (74 kg)
hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar
geçmişe bakmaya çok vaktim olmadı biri bana özet geçse ne kaa güzel olur
yanlız cuma listesine bakabildim ve şokkoldum,bu ne hal kızlar hiç yakışmamış bize ,herkes salmış durumda acil durum ilan etmem lazım anlaşılan:18::18:
bu arada ben yokken cuma paylaşım alanındada bir sürü şey olmuş,yeni kurallar getirilmiş,umarım konudan haberdarsınızdırbazı kurallar oylamaya sunulmuş,her takım kendi içinde evet/hayır şeklinde oy kullanacak,birazdan kopyalarım,perşembe akşamına kadar bitirmemiz lazım
bunun dışında çiğdemcim sana ne kadar teşekkür etsem azdır canımbeni hiç yanıltmadın,gözüm arkada kalmadı hiç
izninle senin yardımcım olmanı istiyorum
gelelim tatilime
bana göre harika kocama göre biraz vasattı,otel herşey dahil konseptindeydi ama animasyon yoktu,buda akşamları biraz sıkılmamıza neden oldu,o yüzden odada survivor izledik,bide face bol bol fotoğraf attık
giderken mayo götürmüştüm ama didimden kendime bikini de aldım,valla göbeğimin çıkmasına aldırış etmeden giydim,oteldeki çıtır bayan sayısı bir elin parmaklarını geçmeyecek şekildeydi ,genelde orta yaş ve kilolular vardı,onlar bile o halde bikni giymişlerdi,banada özgüven geldi ayrıca kıskanılacak bi durumda yoktu ortada o açıdan rahattım yani
ayrıca denizi harikaydı,dediğiniz kadar varmış,resmen denizin ortasında yürüdük
cuma otelden ayrıldıktan sonra izmire geçtik 5 saat vaktimiz vardı,gezebildiğimiz kadar gezdik ama ben doyamadım,o yüzden tekrar nasipse izmire gidicez
cumartesi akşamı evimize geldik ama ben harap düşmüş şekildeydim,kusma,baş ağrısı çok fena oldum,sanırım sıcak çarptı bide üstüne o kadar yol baya yordu benipazar dinlendim bi güzel,bugünde gayet iyiyim
bu arada kilo durumlarına gelince aslında çok abartmadım,her öğün mutlaka salata türü şeylre yedim ama çok su içemedim maalesef,bu sabah itibariyle 3 kg artıdayımama çok takılmıyorum çünkü çoğu ödem,susuzluk artı 20 saat yol şişirdi biraz beni,bugün kaldığım yerden devam,cumaya hepsi gider inş.
evet canim geçen haftaki sonucumuz cok cok kötüydü maleseftoparlanmamiz lazim yeniden :26:
Kurallari gördüm, kaptan olarak senin gelip ele almani bekledik
Rica ederim canim benim seve seve yaptim
of ne güzel valla, iyice kafa dinlemissiniz canim
hahah kiskanilcak bi durumda yoktu demissin
Kilolari bosver, suyu bol iç kendine gelirsin yeniden canimResimleriniz harikaydi ya insan bakmaya doyamiyor
Açıklama:
1) Öncelikle önerileri oluşturarak yarışmamıza katkıda bulunan bütün üyelere teşekkür ediyorum.
2) Her takım üyesi, takım topiğinde aşağıdaki Oylama Formunda yer alan önerilerin herbiri için, takım topiklerinde Evet veya Hayır oyunu kullanacaktır.
3) Her takım kaptanı takım içi oylama toplam sonuçlarını, her önerinin altında Evet veya Hayır seçeneğini bırakacak şekilde hazırladıktan sonra Formun başında yer alan Takım Numarası bölümünü doldurarak paylaşım alanında yayımlayacaktır.
4) Oylama 6 Haziran 2013 Perşembe gecesi bitecektir.
5) Bütün takımlar oylama formunu paylaştıktan sonra verilmiş olan her Evet / Hayır oyunun geçerlilik kazanması için; her zamanki oylama kuralımız geçerli olacaktır. Kuralımız "Takım sayısı / 2 +1" formülüdür. Yani 11 / 2 + 1 = 7
OYLAMA FORMU
TAKIM NUMARASI : XXXXX
Öneri 1:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı diskalifiye edilir.
HAYIR
Öneri 2:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. (örn: 15 kilo vermek isteyenin yarışma süresi 15 aydır.) Bu sürede, bu kiloyu veremeyen yarışmacı 6 ay süreyle uzaklaştırma alır.
EVET
Öneri 3:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlar kapatılır.
/ HAYIR
Öneri 4:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlara 3 hafta etap dışı kalma cezası verilir.
EVET / COLOR]
Öneri 5:
Takım ortalaması 3 ayda 6 kere %0,30 un altında olan takımlarda, en az kilo veren üyeler diskalifiye edilir.
/ HAYIR
Öneri 6:
Üyeler kilo bildirimlerini fotoğraflı yapsınlar.
/ HAYIR
Öneri 7:
Takım kaptanları, 1 ay boyunca hiç kilo veremeyen üyeyi diskalifiye etsin. (Ramazan ayı hariç)
[COLOR="#A9A9A9"HAYIR[/COLOR][/SIZE]
[U][COLOR=#ff0000]Öneri 8:[/COLOR][/U]
Etap 1. olan takımın kaptanı, sonuncu olan takımı, diğer etaba kadar takibe alsın. Takıma hem enerji hem motivasyon sağlayıp, çabuk toparlanmalarına yardımcı olur.
[SIZE=3][COLOR="#A9A9A9"]EVET /
Öneri 9:
4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalaması %0,30 un altına düşenlere sarı kart gösterilir, eğer herhangi bir şekilde bir daha sarı kart alınırsa en düşük ortalamalı kişi diskalifiye edilir.
/ HAYIR
Öneri 10:
Etap listesinde sonuncu olan takım kaptanından tıpkı 1. lerden istendiği gibi açıklama istensin.
/ HAYIR
Öneri 11:
3 aylık (12 etap) süreler için üyelerden makul hedefler belirlemelerini isteyelim. Hedefinin %70 ine ulaşamayana sarı kart, tekrar ulaşamazsa kırmızı kart göstererek diskalifiye edelim.
EVET /
Öneri 12:
Yarışmacının vermek istediği kilo aya çevrilir. Bu sürenin yüzde 20 fazlasında bu kiloyu veremeyen üye diskalifiye edilir. ( örn: 15 kilo vermek isteyen üyenin yarışma süresi 18 aydır)
/ HAYIR
Öneri 13:
Yarışmacılardan aylık hedef belirler. İkinci haftanın sonunda bu hedef duruma göre revize edilebilir. Ay sonunda hedefi tutturamayanlar 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET /
Öneri 14:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa, 2 hafta boyunca etap bildirim listesine dahil edilmez.
EVET /
Öneri 15:
Yarışmacı üst üste 3 hafta kilo aldıysa sarı kart alır. İki kez sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilir.
/ HAYIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?