Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yükleeee yükleeee yükleeeee
hosgeldinnnnn esraaaaaaaa nesliyle kapismaniza bende ortak olacagim görursunuz siz
ozlemcim hosgeldin kuzuuuuu nasilsin ozlettin kendini
lahmacun olmamis cisss o cissss
canim yaaaa basin sagolsun abi candir yaaa offf Rabbim sabir ihsan etsin mekanini cennet etsin insaallah
olum ikinci bir yasama acilan bir kapidir insaallah tekrar karsilasacaksiniz :)
bende babami kaybettim edada yeni kaybetti su mubarek gunlerde butun kayiplarimiz icin cenabi haktan rahmet diliyorum..
hosgeldin canim adim elif kandini tanittin mi bilmiyorum goremedim :26:
menun gayet guzel..
ohh kizlar çok şükür iftarımı da yaptım..Rabbim olmayanlarada versin inşallah.. Nimeti şükür için isteyenlerden eylesin :)
akşam iftar menüm; (20:00)
1 kase mercimek çorba
bolca yeşil salata
1 kase de sarmısaklı yoğurt
4 kupada su içtim yemek sırasında (1 lt ) ekmek hiç yemedim
ara; (22:00)
yarım yeşil elma
2 kuru kayısı
çok mutluyum çok korkuyodum abartıp herşeyden yicem diye ama tuttum kendimi :)
eve geldim.özgürüm benim birkaç fotoğrafımı çek annem dedim.anne karnım aç dedi..ben bir bu çocuğu bir de bunun babasını tok görmedim arkadaşyemek ısınsın diye tencereyi ateşe koydum.hadi beni çek dedim..aman bir çene..sen zaten zayıfsın..ne gerek var..yemek ne zaman hazır olur..vs..vs..koltuğa uzanmış beyim..ben karşısında..az yaklaş diyor..biraz sola diyorgıcık sıpa
yarın atarım artık.hafıza kartında bir sorun var.olmadı.yarın işyerinde şirketin bilgisayar elemanı var.ona attırırım..
görüşürük fıstıklar..
tesekkur ederim cnm
bu arada yeni gelen butun arkadaslar hosgelmisler lutfen kendilerini tanitirlar mi
benim adim elif 28 yasindayim 7 yillik evliyim istanbulda yasiyor ve bebek istiyorum..
ve benn günümü 1 kase yayla çorbası ve 0 su ile kapatıyorumm :44:
evet Elifcim Rabbim tüm gidenlerimize bol bol Rahmet ihsan eylesin onlara merhameti ve şefkatiyle muamele etsin.. hiç kuşkum yok ki onlar yok olmadılar sadece başka bi aleme geçiş yaptılar.. aynı anne karnından dünyaya geldiğimiz gibi.. abiciğimi öyle çok özlüyorum ki anlatamam kolum kanadımdı sırdaşım arkadaşım beni en ufak bişeyden bile sakınandı.. Ama Rabbimin izniyleydi hepsi.. Abim gitti ama Rabbim hep yanımda inşallah hepimizin yanında...
Merhaba , ben de yeni başladım ..adım Derya 38 yaşındayım , öğretmenim ..benim de 2 oğlum var , lise 3 ve lise 2
bugün fotoları yükleyince nasıl olsa bana söyleneceksiniz diyete başlamak zorunda kalıcam diye dün herşeyi yedim
tatlıkedicim nasıldı bugünün umarım iyi geçmiştir cnm senin adın neydi biz tanışmadıkmıki adını hatırlayamadım yavaş yavaş tatlıkedi diyrm komik hissettim bi an kendimi
günaydınn hanımlarr
dün akşam annemlere gittik spor yapamadım malesef
akşam köfte ve ayranla günü kapattım bu hafta elma dıyetı yapacaktım ama odaklanamıyorum bi türlü
haftaya ertelıycem sanırım yine
dünki menümüde vereyim hemen
sabah
aktivia kahvaltılık
ara
10 ad çiğ fındık
öğle
tavuk döner
ayran
ara
2 minik elma
2 keçiboynuzu