- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
ayy seher muhabbet ku$un varmis ne güzel
eskiden bende 3 tane muhabbet yetistirdim hepside öldü malesef bi sekildesonuncusu 12 sene yasadi masallah...
simdi bi tane cennet papaganim var konusmaz dediler konusuyor çok tatli bisey yaa, es aldik ona simdi iki tane yumurtamiz var bakalim yavru vercek mi bizesu anda kayinvalidemlerde duruyor gittikçe görüyorum tamamen kopmus degilim
serçelerde çok tatli oluyor ablacim ama baya yabani hiç sevdirmiyorlar kendini
o zaman millete bakma ver cnm.. ben de bir elli dokuzum zaten..sevsinler onu..bu sabah mutfağın balkon kapısını açmıştım.oğlumu uyandırmaya gidince içeriye küçük bir serçe girmiş..korkudan uçup duruyor..canım yaa..bir ara tezgaha kondu.yavaşça yaklaştım.hızlı hızlı nefes alıyor..korktun mu seeenn..çıkmayı bilemedin mi dedim..yan yan bakıyor.şirinpencerenin yanına kondu.derken sanırım eşi geldi camın öbür tarafına..o ordan ötüyor.bu burdan..çok üzüldüm yaa..ateşe düşer diye kahvaltı hazırlayamadım.eşim çıkaracaktı naptı bilmiyorum.işe geldim..
40 yaşındayım canım.boy 157 cm..bir metreden az uzunum anlıyacağın..55 olsam ne güzel olcak
toptan yazayı 3 günlük menümü:26:
cuma
8.30 1 bardak süt k flakes
16.00
1 dilim kıymalı
yarım dilim patetsli pide
1 bardak ayran
19.00
dayanamadım makarnanın tadına baktım 2 kaşık
21.00
1elma
patates miiiiiiikızlar ya size bişey danışcam ben yarın inşallah oruca niyetlenmeyi düşünüyorum akşam yemeğinde sahurda falan ne tavsiye edersiniz? su spor falan nasıl ayarlasam?
bu arada bugünkü menüm;
sabah;
1 yumurta haşlanmış
3 zeytin
1 dilim çavdar ekm.
şekersiz çay
ara;
sade Türk kahvesi
2. ara;
çay ve fesleğenli mini kraker
akşam;
2 dilim çavdar ekm
yeşil salata
3 elma dilim fırında patates
2 lt su 1 kupa elma kabuğu çayı 70 dk spor +yürüyüş
şu an karnımı çok şiş hissediyorum vicdan azabı çekiyorum ya bişeyler fazla geldi sanırım
Günaydınlar kızlarhayırlı haftalar hepimizee
Yorgunum ya gene anlamadım bu haftasonu nasıl geçti
o kadar konuştum konuştum ama haftasonu hiç dikkat etmedim desem yeridir
cmt
sabah (9.00)
2dilim kızarmış ekmek
bol yeşillik domates biber ama zeytinyağlı
1-2 tane zeytin
1dilim light peynir
1yumurta
çay
ara (12.00)
yarım kurabiye (tadımlık)
akşamüstü (16.00)
yarımekmek köfte
1ayran
akşam (20.00)
meyve
yarım saat yürüyüş, 1lt su
pzr
sabah sınavım vardı kahvaltı edemedim apar topar çıktım maalesef
öğlen (13.00-14.00)
2-3dilim ekmek
bol domates salatalık
peynir
yumurta
akşam (19.00)
1 dilim pizza (ama marketlerde satılan küçük pizzaların 1 dilimi)
çay
meyve
yarım saat yürüyüş,1lt su
tesekkur ederim ablacim insaallah bunda da bi hayir vardir temizlemislerdir icimigünaydınlaarrr...
geçmiş olsun elifcim..sonraki sayfalarda okudum iyiyim demişsin çok şükür..
teşekkür ederim bidenemseneye ben de senin anneler gününü kutlarım belki
bizde seni seviyoruzzzz kiiiiikızlar 1. olmuşsunuz..tebrikler...bu takımdaki azmi seviyorum yaa
gecti canim insaallah gecti tesekkur ederim1. olmamıza hepiniz gibi bende çok sevindimmm
Lütfen artık 1.limizi kimselere kaptırmayalımBuarada neslihancım senide tebrik ediyorum 3. olmuşsun
Elifcim geçmiş olsun inşallah önemli bişey yoktur
Geçmiş anneler gününüzde kutlu olsunnn hepicinizinn Rabbim isteyen herkesin hayırlısıyla kucaklarını doldursun inşallahh
Gülnihal ablacım geçen farkettimde sen katılmıomusun kilo bildirimlerine fln
geçmiş olsun cnm
valla cnm inş dediğin gibi olur
geçmiş olsun cnm
cnm arada bi daha sağlıklı ye sen de her öğün dört dörtlük olmasa da hiç yoktan iyidir
cnm kahvaltıyı biraz daha sağlam yapabilirsin az peynir falan ekleyerek
kızlar form biskuvilerin falan kalorisi cok iceriğinde bol sağlıksız yağ var ve besin değeri düşük yerine daha doyurucu sağlıklı alternatifler koyun derim
ne güzel allah nazardan saklasın
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun..
iradeni takdir ettim bi an önce uzaklaştır o pastayı evden cnm
bi de tüm gün aç kalmışın cnm
hoşgeldin cnm
kizlarcim ben geldimmmmm saat 9 da evden ciktim simdi geldim hastahanelerden biktim dememek icin kendimi zor tutuyorum
insulin hormonum 64 cikti kizlarrrrrrr
tavan yapmisim insulin direncim demir aglar ile orulmus
doktorum dedi ki olmaz sporsuz asla olmaz gunde 3 km degil 10 km yuruyeceksin yoksa sana ilac yazacagim dedi :18::18:
bu ise bi son vermem lazim bi dur demem lazim hadi kizlar voltrani olusturalim olagan ustu hal ilani
mavi kooooddddddd
hepinize günaydın fıstıklarımm
bol hareketli güzel bi hafta olsun bizim için
haftasonum maalesef çok iyi geçmedi,havanında kötü olması ruhumu iyice bunalttı,evde tıkılıp kaldık,bi ara kocişle eşofmanları giyip yürüyüşe çıktık,onun dışında bol yemeli bi gündü,ama şunu anladım benim midem artık fazla yemeği kaldırmıyo,akşam yemeğini en son 6 da yememe rağmen başkada meyve dışında bişi yemedim ama midem çok fena oldu,sabaha kadarda uyuyamadım
menülerimide yazayım da ceza verin bana
cumartesi
sabah
1 aktivia
ara
yabanmersini
badem
öğle
tavuk baget
salata,yoğurt
ara
1 elma
3 kayısı
akşam
konya mevlana pide(kıymalı kaşarlı):26::26:
çoban salata,ayran
ara
dondurma
3 litre su
pazar
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
yumurta salatası
peynir,zeytin,salatalık,domates
sucuk,fındık ezmesi
ara
yarım kağıt helva
azcık dondurma
akşam
1 tabak spagetti
mantar sote,ayran
akşam
3 dilim ananas
dondurma
2 litre su
30 dakika yürüyüş
canim hosgeldim oncelikle adim elif.. menun guzel olmus corba salata veya sebze yemegi en iyisi olacaktir bende baslayacagim ins bugun abdest aldimgünaydın kızlarrr :) bugün Allah'ın izniyle çok güzel bi gün olucak..enerji patlaması yaşıyorum önce temizlik yapıp sonra spor yapıp birazda Badem'le ilgilenicem.. :) bugün niyetliyim sahur menüm çok sadeydi şöyle ki ;
sahur ;
2dilim çavdar ekm.
1 domates 3 tane yeşil biber
5 zeytin
limonlu çay
500ml su içebildim karnım şişinca fazla içemedim..
sizce nasıl ? bide kızlar akşam iftar sırasında karnımı tıkabasa doyurmak yerine hafif ve az yemek istiyorum ne yapayım sizce yemek olarak ?
yeni katıldım canım bende hoşbulduk :) sende hoşgeldin.. Allah razı olsun canım yok artık akşamları pilav makarna gibi şeyler yememeye karar verdim yoksa acayip vicdan azabı çekiyorum :)
haftalık makul hedefler en iyisi bence canımhem ulaşınca bi sonraki hafta içinde gaz olur
eğer isterseniz ben yine tablo yapabilirim,herkes bu haftaki hedefini söylerse
ivetttttben 1.oldum sporda,esrada 2.oldu
canim hosgeldim oncelikle adim elif.. menun guzel olmus corba salata veya sebze yemegi en iyisi olacaktir bende baslayacagim ins bugun abdest aldimAllah kabul etsinnnn
yasak pilav yok bulgur pilavi 3 kasik kepekli makarna 3-4 kasik pirinc yasak cis
:
yükleeeeyaa ben 1-2 fotoğraf ekleyeyim ama siz "abla çok kilolusun" deyin de diyete başlıyayımçevremdekiler "sen hala diyet mi yapıyorsun" deyince vazgeçiyorum..off..bu gidişle 55 hayal galiba
hosgeldinnnnn esraaaaaaaa nesliyle kapismaniza bende ortak olacagim görursunuz sizselammm kızlaarrr anca gelebıldım yahu kusura bakmayınnn malum pazartesi
çok okuyamadım geçmişi ama maşallah sayfalar dolmuş taşmış yeni gelenlerımız gayet aktıf,bikez daha hepsi hoşgeldii:)
çiğdemcimm hoşgeldın sendee valla özlettin kendını:)
hepınızı öpüyorum kızlar müşterimi yollayım dönerım tekrar
cuma 60
pazar 90dk yürüyüşlerım var:)
ozlemcim hosgeldin kuzuuuuu nasilsin ozlettin kendiniselam kızlar iş güç anca girebildim bu hafta sonu bende kaçırdım biraz ama telafi ettim bugün
dünkü menüm
sabah;bir kase nestif
öğle :iki simit ve yanında kahvaltılık
akşam:1.5lahmacun:26::26:
bugünkü menüm
sabah;1 elma
öğlen;çorba ve salata
akşam:yoğurtlu semiz otu salatası
3 litre su ve 3bardak yeşil çay
sporlarım
cuma cumartesi pazar ve pazartesi toplam 4 saat yürüyüş ve 1 saat jimnastik
canim yaaaa basin sagolsun abi candir yaaa offf Rabbim sabir ihsan etsin mekanini cennet etsin insaallahcanım ya aklım gidiyo ona bişey olucak diye eşimin hediyesi evliliğimizin 2. ayında hediye etti bebekti badem daha :) artık öyle bir alıştı ki aşkım bebeğim cicikuş eşşek sıpası koş koş çok şüküürr diyo :) 24 saat beraberiz omzumdan hiç inmiyo ders çalışırken kalemimi kemiriyooyle işte.. abim vefat etti mart da ilk haberini aldığımda omzumdaydı ağlarken neler neler yaptı görseniz.. yanaklarıma gagasını vuruyo öpücük atıyo ağlamıyım diye bi omzumdan öbürüne uçusup duruyo.. bin kere maşallah kuşuma :)
Selam kızlar. Sabah. 1 dilim ekmek bol salatalık 1domates 1 dilim peynir çay. Arada 1 elma. Öğle 3 köfte bol salata. 2 dilim tam tahıllı ekmek Şuana kadar 2 lt su.bakalım şimdilik sorun yok..
Çook geçmiş olsun canım insallah sağlığına kavusursun bir an evvel..
memnun oldum elif :) ben seher.. çorbaya bayılırım ben ya her yemekten önce mutlaka 1 kase içerdim evlenmeden önce.. ama şimdi eşim sevmiyo diye canım çorba yapmakda istemioSeninde Allah kabul etsin canım hiç acıkmadım bugün çok şükür ama bi halsizlik çöktü üstüme :S
Günaydin hanimlar
anne olanlar, anne olmaya aday olanlar, bütün hanimlarin anneler günü kutlu olsun, büyüklerimin ellerinden, yasitlarimin ve küçüklerimin yanaklarindan öperim
cennet annelerimizin ayaklari altinda, Rabbim basimizdan eksik etmesin onlari
Yettim gayri mervis bu hafta basliyoruz, takimin bisey diyecegini sanmiyorum sonucta biz birbirimizi gaza getirmek için yapiyoruz
evet cumaya kadar en çok grami veren kazansin bakalim
canimmm
bende geldim bende birinciligi yasamak istiyorum bende o mutlulukta burda olmak istiyorum yaaa
lütfen bu haftada birinci olalim
hepinizi tebrik ederim hanimlar harikasiniz
---
Gelelim tatil özetime:
Kaçirmadigim gün yok
her gün 2lt suyumu içtim
tasinmaydi, misafirdi falan derken bol kosturmacali günlerim oldu
bi tek dün evdeydik sabahtan aksama kadar pijamayla evde yayildim valla
---
Bu sabah acayip gaza geldim bu hafta 63leri görcem yetti artik
hadi mervis hodri meydan
ve benn günümü 1 kase yayla çorbası ve 0 su ile kapatıyorumm :44:
menumu yazayim ve kacayim..
sabah
1 haslanmis yumurta
yarim domates ve salatalik
6-7 zeytin
1 dilim jambon
yarim dilim peynir
1 dilim kasar
2 dilim kepekli ekmek
ara 1 avuc findik ve badem
ogle
1 tabak kofteli corba
salata
aksam bilimiyorum
2 litre su
simdi kosmaya gidiyorum 60 dk yururum sanirimhepinizi optum yarim gorusuruz
kimsecikler kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?