uzun bı oklava yada işte vileda sopası
boynunuzun arkasına koyuyosunuz sonra ıkı uctan tutup 25 sag 25 sol olmak üzere ceviriyosunuz
yalnız bel altı sabit kalıp üst kısmı oynatmaya bakın yan simitleri yakmak için
sonrasında da yine aynı pozısyonda 25 sag 25 sol bi sag yana bi sol yana yatıyoruz
bel bolgesını gercekten sıklaştırıp incelten bı hareket
bilenler yapanlar vardır elbet ben severım bunu
gruptan kopmak yok arkadaşlar da bi sakınca görmüyorsa:26:tatlı kedi kilomuz da aynı sayılır o zaman varmısın
şimdi çıkmam lazım tatlı kedi bugün başlayamı dersen bana uyar ama dediğim gibi grup için sakıncası da yoksa
tatlı kedi neden yapamıomuşsun bakıyım şınavı
öyle yapabilirsem yaparım akşam bakarım deemk yokyapabildiğimiz kadar yapalım işte gaza geliriz hepimiz yaparsak insan kendini kötü hisseder yapar farklı hareketler hakkında fikri olan varsa onlarıda yapabiliriz bu sadece aklıma gelenler
Çok sıkıcı bigün gene ya bitsede gitsek
Nerelerdesiniz kızlar gelin hadi 2 lafın belini kıralım
merviscim ben varim ama haftaya pazartesi yapalimmi canim cünkü bu hafta izindeyim carsamba persembe cuma yokum.
ama haftaya pazartesinden itibaren start alabiliriz hi ?
$inav benim harcim degil anacim odun yutmus gibi yat kalk yapamiyorum kollarim agriyor
ama bak esranin dedigi gibi yan simit hareketlerini yapabilirim cok severimde o hareketlerigerçi çok yok bende ama yinede yapmak iyidir
oldu olcak su hareketi yapalim mutlu
Eki Görüntüle 705003
Bak bu asagidakileri yaparim ben bacak içlerini eritmek için:
Eki Görüntüle 705004
uzun bı oklava yada işte vileda sopası
boynunuzun arkasına koyuyosunuz sonra ıkı uctan tutup 25 sag 25 sol olmak üzere ceviriyosunuz
yalnız bel altı sabit kalıp üst kısmı oynatmaya bakın yan simitleri yakmak için
sonrasında da yine aynı pozısyonda 25 sag 25 sol bi sag yana bi sol yana yatıyoruz
bel bolgesını gercekten sıklaştırıp incelten bı hareket
bilenler yapanlar vardır elbet ben severım bunu
eve gidip viledayla aşk yaşamaya başlıyım ozamn
senin kpss ne durumda çalışabiliomusun?
başvurular başlamış
sen ne mezunusun buarada alan sınavınada gircekmisin?
merviscim ben varim ama haftaya pazartesi yapalimmi canim cünkü bu hafta izindeyim carsamba persembe cuma yokum.
$inav benim harcim degil anacim odun yutmus gibi yat kalk yapamiyorum kollarim agriyor
ama bak esranin dedigi gibi yan simit hareketlerini yapabilirim cok severimde o hareketlerigerçi çok yok bende ama yinede yapmak iyidir
Eki Görüntüle 705003
Eki Görüntüle 705004
alttakiler iyi gerçekten iç bacağım erise hiç fena olmaz o zaman takım olarak karar aldık mekik şnav sopa hareketleri hepimiz her gün yapıp listemizin yanına yazıyoruz.... şnav konusu gerçekten zor kız kaç kiloyuz benim kollarım dayanmıyor ne yalan söyliyim yapabileceğim birşey olsa dayanırım. ama yarım şnav çekilir yine kollara yükleniyorsun
ben yapardım evet elastikiyet içinde güzel harekettir ben mesela spora başlarken oklava yutmuş gibi başlarım eğilip bükülemeyecek gibi bu hareketlerle biraz yumuşuyorum
aaaa bak o ılk resım benım ılgı alanım hatta ben ıkı bacagımı kafamın üstünde birleştirebılıyom yanı o derece:)
bunlar aşmışşş
ama şu bacak hareketlerını ekleyebılrıız buna bı klıste hazırlamak lazım
çidem senı resımlerını gördüm sen nıye diyet yapıyon bızı gıcık etmek içinmi:)
ayet fit ve güzel fiziğin var bacım yaaa ne ugrasıyon şınavla mekıklee allahsen
Eki Görüntüle 705003
Eki Görüntüle 705004
kızlar listelerde hep sonlardayız birbirimizlemi yarışırız diğer gruplarla mı bilemiyorum ama kilo vermemiz lazım artık grupça dinlenme köşemize çekilmiş gibiyiz
Eki Görüntüle 705003
Eki Görüntüle 705004
Günaydın kızlar
Şınavı yapabilen isteyen yapsın madem mekik çekelim haftada 500 tane ona göre herkes ayarlar günlük yapabildiğini yazar toplarız bide aslında çiğdemin koyduğu o iç bacak hareketleri benim çok hoşuma gitti onlarıda yapabiliriz eminim hepimiz bacaklarımızı inceltmek istioruzdurListe yapmak lazım spordan anlayan spora giden biri liste yapıp yönlendirirse bizi ben sayısının tutarım Ama dierleri ne düşüyor hiç haber alamadık arkadaşlarım mekik olayını ve spor olayını yeni görenler için bi yorum bekliyoruz
kuzumm ilk resimi senden beklioruz günde 100 tane ama dikkat et ayrılıverir vallaha bacağın
ben kolumu bile okadar açamıom
ama ikinci resim bence çok iyi yapılası valla deneyebiliriz bence
günaydın 1.takımın fıstık hatunları
havalar iyice ısındı,bizim hala verilecek kilomuz var hemde fazlasıyla
haftalardır takımca kötü gidiyoruz,sayı olarakta baya bi azaldık,yeni birilerini çağırayım diyorum ama daha biz kendimiz toplanamıyoruzki yeni gelen nasıl motive olsun
hadi kızlar gerçek anlamda silkelenelim biraz,sporumuza,suyumuza,yememize dikkat edelim ve aktif olalım,burdan ayrılmak hiçbirimize yaramıyo bunu defalarca yaşadım ben
kurallar koyuyoruz ama 1 hafta anca uyuluyo sonra yine foss,
sizinde önerilerinizi bekliyorum,yoksa bu şekilde takım olamıyoruz
ayy mutlumm ben o bacak hareketlerini hiç yapmayım daha iyi,benimkiler ficuduma göre zaten normaldi şimdi iyice inceldilerbenim bol bol mekik ve göğüs çalışmam lazımm:26::26 fff hiçte sevmiyorum
tablo işininde dur ben bi deneyim tatlım
Eki Görüntüle 632102 şubat 15 77 kg
Eki Görüntüle 632100 diyete başlamadan önceki halim 88 kg
mutlucan bak benim bacakların hali,tabi bu şubattaydı şimdi birazdaha inceldiler,valla pantulların beli aynı ama bacakları bollaştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?