evet yine bi pazartesi yeni umutlar, yeni planlar...
kahvaltı
1 bardak süt
1 avuç ceviz
öğlen 1 kase kısır
1 domates
ara
1 elma
1 avuç çerez
akşam
5 tane sarma
bitki çayı içerim yine spor yok yine yok
ablacım o yoğurtlu karışımı soracaktım ben. onu öğün olarak mı yiyoruz yoksa yemeğin yanında mı:26:
şu yoğurdun içinde neler vardı bende yapayım hem yemekten önce yendiği için çok yemek yedirmez herhalde.
ne spor,ne gezme,ne başka bişey..ömrüm salonda yemek masasının önünde geçiyor..oğlanın yanında
10 dakikalık molalarda eşimi görüyorum.o zaman da baba oğul koridorda tek kale maç yapıyorlar.çocuk sıkıntısını atsın diye
valla abla maşallahın var
ozgürde cok sanslı senın gibi bi annesı oldugu için
yok yorgunum yok dizim var yok basım agrıyo demıyosun
her dakıka ders için yada sırf motıvasyon ıcın yanındasın özgürün
dersler nasıl gidiyo pekı
bu sene varmı girecegi bi sınav??
şimdi kocalarınızı çok seviyorsunuz ya..çocuğunuz olunca sevgi nasıl birşeymiş asıl o zaman anlayacaksınız.işin bir bu yönü var.bir de o bana Allahın emaneti.namazını kılmasından tut ta haram yememesine kadar sürekli eğitilip kontrol edilmesi gerekiyor.
aslında özgürün işi zor.başka bir ailede daha rahat edebilirdi
dersleri çok iyi esra.bu sene sbs sınavına girecek.fen lisesi ya da anadolu lisesi..bakalım hangisi olur.
boyu beni çoktaan geçti ama kafası hala çocuk.mesela matematikten üçgenlerden soru çözüyor..bir baktım kağıdın kenarına habire üçgen resimleri yapıyor.sarıldım(tabi sadece kafası sığıyor kucağıma)..napıyon annem sen dedim.güldü..dalmışım anne dedi.ama üçgenler güzel olmuş değil mi dediçocuk işte
ben bu moda girdim nasıl olsa gel seni de kpss ye çalıştırayımnefes aldırmam..garanti
şimdi kocalarınızı çok seviyorsunuz ya..çocuğunuz olunca sevgi nasıl birşeymiş asıl o zaman anlayacaksınız.işin bir bu yönü var.bir de o bana Allahın emaneti.namazını kılmasından tut ta haram yememesine kadar sürekli eğitilip kontrol edilmesi gerekiyor.
aslında özgürün işi zor.başka bir ailede daha rahat edebilirdi
dersleri çok iyi esra.bu sene sbs sınavına girecek.fen lisesi ya da anadolu lisesi..bakalım hangisi olur.
boyu beni çoktaan geçti ama kafası hala çocuk.mesela matematikten üçgenlerden soru çözüyor..bir baktım kağıdın kenarına habire üçgen resimleri yapıyor.sarıldım(tabi sadece kafası sığıyor kucağıma)..napıyon annem sen dedim.güldü..dalmışım anne dedi.ama üçgenler güzel olmuş değil mi dediçocuk işte
ben bu moda girdim nasıl olsa gel seni de kpss ye çalıştırayımnefes aldırmam..garanti
keşke benide biri çalıştırsa
Selam kızlar...
Moralim çok bozuk..
Eşimle işler hiç ama hiç yolunda gitmiyor
bi iyi bi kötü.. benimde dengem şaştı artık.
Nasıl davranacagımı kestiremiyorum...
Kız gibi trip atıyor,tavır yapıyor ya...
Bi yandan bırak git, ailesindende ondanda kurtul diyorum, bir yandanda bırakırsam herşey iyimi olacak sanki diye düşünmekten kendimi alamıyorum...
O kadar caresiz ve yorgunum ki..
Kalbimi sıkıp sıkıp bırakıyorlar sanki...
güzelim en kötüsü kararsızlık bunların içinde çırpınıp duruyorsun boşyere bak çırpındıkça içine batıyorsun ya durumu kabullen başka birşeylerle kafanı dağıt yada ayrılacaksan ne yapacağını belirle ve yap hayat ellerinden akıp gidiyor kaç yaşındasın daha ne kadar sağlıklısın???? psikolojini bozmada başka şeyler için çırpın en azından yıpranmanın elle tutulur bir nedeni bir başarısı bir kafa rahatlığı olsun.... ben ayrıl demiyorum ayrılmadan da çözmenin yolları var eksisi artısı var eksiler çok dişe dokunuyordur ama belki artılarla toplayınca etkisizlerdir.... o yüzden hem objektif hemde uzaktan ne olması gerek onu yap onu dinle kalbim içim dışım derken yazık olan psikolojine oluyor...
özgüre elbette çalış demiyorumonun bi tarafı inanılmaz asi..o işi babası yapıyor ve sonuç alamıyor.ben iyi polisim
sen hangi bölümü bitirdin esra.sınavda iyi bi puan almış olmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?