yok canım çok şükür ,yiyim ama moralim bozuldu neyse bundada vardır bir hayıriviitt benım eşim ilaç mümessili ve belırlı donemlerde mevcut ılaçlarla ılgılı bıle doktorlara sunum yapıyorlar ozellıklerını etkılerını vs..
sımdıde yenı ılaç için 4 günlük egitime gitti ögrenıp gelıp doktorlara anlatacaklar ki doktorlarda ilaç hakkında bilgi sahıbı olsun..
prosedür böyle işliyo diye biliyrum
ama ozlemcım doktor ılgılenmemıste olabılrı ılacla yada umursamamısta olabılır..
sen nasılsın daha ıyımısın
agrı sızı vs durumu varmı??
araştırıyorum canım ne yapabilirim diyehakikaten iyi savundun :) ama haklısın benim abimde doktor anlamadığı ne sorsam ben anlamam başka bir arkadaşıma sorayım der...
ama özlemciğim gerçekten sana olmuş olan Allah inşallah bununla son ederde hayırlısıyla çözülür 2 haftaya... çok geçmiş olsun ama ben olsam yerinde hangi ilaç firması geçiyorsa ambalajda oraya tlf açarım mail atarım bir şekilde durumdan haberdar ederim... hani söylemiştir doktor filan ama sende istersen bir mail at kolayına gelirse...
bende kabak yemeği ve çorba yedim su iki litreye yaklaştı ama bende çay içmedim bugünben kurufasülye + pilav + yoğurt yedim tatlı vardı ama yemedim. 1.5 litrelik suyumun daha dibini göremedim. hiç su içesim yok resmen zorluyorum. iştahım çok berbat bir durumda yemekten kalkıp odama geldiğim an ne yesem diye düşünüyordum. içime sus sus diyerek bu saati getirdim :)