Selamlar kızlar
Hayırlı haftalar hepimize
Geçen hafta benim patron saolsun kök söktürdü bu hafta inşallah daha rahat ederim
kendime iyi bi iş bulsam pılımı pırtımı toplayıp kaççam burdan ama işte kader kısmet
neyse geçen cuma baya döktürmüşsünüz okudum aslında ama öyle çoktu ki herbirine alıntı yapamadım
buarada haftasonunuda sakin geçirdim yemek konusunda abartmadım istemeden dikkat ettim
birde kimlerin neler yazdığını karıştırdım azcık ben şöle genel bi yorum yapıyım
öncelikle kesinlikle akşam öğünü kesmek baya bi kilo verdiriyormuş test ettim onayladım
şu kalp vakfı diyeti nedir buarada?
Bu yürüme işine gelince sevgilim çalışıyor ya aslında saolsun benle yürür ama baya yoğun zamanı olmuyor malum düğün dernek işine girişcez çalışmak zorunda
Aman Allahım sağlık versin iş versin tek çalışsın çok şükür.
kefiri gene unuttum alıp başlıcaktım sözde cuma neyse bida unutmam artık bende ülker içimi deniyim bari
buarada paylaşım konusunda tşk ederim, teveccünüz
(ben aslında mervıshnazıda geçerdimde malum patron
) havada rekabet, hırs kokusu var
bide cuma günü herkes ne gaza gelmiş öylee wow dedim inş vercez kilolarımızı hep beraber hadi bakalım
buarada bankacı arkadaşım garden, halkbanka geçmek istiosun galiba hakkında hayırlısı olsun şuan hangi bankadasın :44: neden memnun değilsin?:26: soru benimkide işte bankacıya neden memnun değilsin diorum