ablacım o yoğurtlu karışımı soracaktım ben. onu öğün olarak mı yiyoruz yoksa yemeğin yanında mı:26:
bugün tüm gün evdeydim birde tektim. yemek krizlerimi çözmek adına evdeki salatalıkları yıkadım meyve tabağına koydum. birde erik ve havuç. içim dışım salatalık oldu ama extra birşeyde yemedim :)
bugün acaip enerjiğim,ofiste kimse yok bende açtım lesli ablamı beraber yürüdük,3 mil yapacaktım ama gelenler oldu 20 dakika yapabildim ancak,ama bayada terledim
sonracıma yemekten sonrada alışveriş bahanesiyle dışarı çıktım,40 dakika tempolu yürüdüm,akşamda ağda yaptırıcam, kuaföre yürüyerek gidip gelicem 1 saatten fazlada o sürer,ohhh bugün çok hareketli oldu,esraahanımmmm duyurulur
günün raporunu ve sporlarını toplu halde yazarım( çiğdemicim)yarınki planımdada hep hareket var,bakalım inş.bi aksilik olmaz:26:
ayrıca kızlar yoğurt kürüne bende başladım,gülnihal ablamın yaptığından,az önce malzemelerimi aldım,ilk kasemi yedimitiraf edeyim çok hoşuma gitmedi ama napcan mecburum,yoksa bu göbek zor gidecek
Selamlar kızlar
Hayırlı haftalar hepimize
Geçen hafta benim patron saolsun kök söktürdü bu hafta inşallah daha rahat ederimkendime iyi bi iş bulsam pılımı pırtımı toplayıp kaççam burdan ama işte kader kısmet
neyse geçen cuma baya döktürmüşsünüz okudum aslında ama öyle çoktu ki herbirine alıntı yapamadım
buarada haftasonunuda sakin geçirdim yemek konusunda abartmadım istemeden dikkat ettim
birde kimlerin neler yazdığını karıştırdım azcık ben şöle genel bi yorum yapıyım
öncelikle kesinlikle akşam öğünü kesmek baya bi kilo verdiriyormuş test ettim onayladım
şu kalp vakfı diyeti nedir buarada?
Bu yürüme işine gelince sevgilim çalışıyor ya aslında saolsun benle yürür ama baya yoğun zamanı olmuyor malum düğün dernek işine girişcez çalışmak zorundaAman Allahım sağlık versin iş versin tek çalışsın çok şükür.
kefiri gene unuttum alıp başlıcaktım sözde cuma neyse bida unutmam artık bende ülker içimi deniyim bari
buarada paylaşım konusunda tşk ederim, teveccünüz(ben aslında mervıshnazıda geçerdimde malum patron
) havada rekabet, hırs kokusu var
bide cuma günü herkes ne gaza gelmiş öylee wow dedim inş vercez kilolarımızı hep beraber hadi bakalım
buarada bankacı arkadaşım garden, halkbanka geçmek istiosun galiba hakkında hayırlısı olsun şuan hangi bankadasın :44: neden memnun değilsin?:26: soru benimkide işte bankacıya neden memnun değilsin diorum
gunaydın canım tebdeyım şuanda,yaklasık 6 yıldır
bankada calısanların bellı bı zamandan sonra kesınlıkle yer degiştiremesı gerektıgını düşünüyorum
laçka oluyo herşey
bide evlılık tazmınatımı alıp baska bı yere geçmek istedim ama işte şartlar izin vermedı
resmen dönüş yok.çok kısırlaşmış sektör..
sen ne iş yapıyodun canım
bende ithalat ihracat yapıyorum canım özel bi şirkette ama canımdan bezdim çok yükleniyorlar bikaç kişi çıkarttılar şimdi herşey bana kaldı ne iş varsa hepsini yapıorum
işimin tek artısı haftasonu tatil olması bulsam şöle gönlüme göre bi iş 1dk durmam
banka çalışanlarının yer değiştirmesi derken pozisyon ya da bölüm olarak mı yoksa iş olarak mı :26:
bankacılık zor ya ben hiç istemedim açıkçası Allah sabır versin
hangi şehirdesin buarada?
istanbuldayım ben,benımde haftasonum tatil diye burdayım hala inanırmısın:)
kalabalık bi şubeyken 3 hamılemız 2 tayinimz oldu 2 kişi daha gidecek 1 kişiye 3 kişilik iş yüklenıncede iyice bunaltıcı oldu
pozısyon aynı kalsada kesınlıkle 3-5 yılda bir şube degişmelı
esra hanım diye başlayan dialog 2 yıl sonra esra 6 yıl sonrada hacı bacı kızım hopp diye şekıl alıyo
yüzgöz olunuyo nekadar korumaya çalışırsan çalış
finans sektörü hertürlü gıcık bi sektor
ister ithalat ihracatla ılgılen
ister bankada ol
tekstil üzerınemı sizin şirket
sen hangı ıldesın?
kızlar bugün kötü bir sabah geçirdim sizede anlatayım.
sabah kadın doğuma gittim spiral taktırmak için.rahim ağzı kapalı olduğu için açmak için bayağı uğraştı tabi ben bu arada çok acı çektim.neyse tam rahim ağzı açıldı takacak bu spiral arızalı dedi. eczaneden git değiştir dedi ben de şansmı var.eczaneye gittim bu arızalı değil firmasını arayıp soralım dedi.firma arızalı değil artık böyle üretiliyor dedi doktorun haberi yok.doktor firma bana haber vermedi diyor ama sonuçta olan bana oldu 15 gün sonra yenisini getirip takacaklarmış.doktor firmayı firmada doktoru suçluyor olan bana oldu o kadar acı çektim .ben nereye şikayet etsem acaba
geçmiş olsun dıyım canım boşu boşuna ızdırap çekmişsin yok yere
ama bana göre burda hata firmada
çünkü her ürün her ilaç mümessıl aracılıgıyla doktora tanıtılır,ürün mumessılere tanıtılıp egitimi verildikten sonra doktorlara sunum yapılır
ama bu ürünün tanıtımı yapılmamış sanırım doktorda dogal olarak yapamamış
doktor bile olsa her şeyi bilemez onlarada yol göstermek lazım..
kocam burda olsa benle gurur duyardı heralde:)
geçmiş olsun dıyım canım boşu boşuna ızdırap çekmişsin yok yere
ama bana göre burda hata firmada
çünkü her ürün her ilaç mümessıl aracılıgıyla doktora tanıtılır,ürün mumessılere tanıtılıp egitimi verildikten sonra doktorlara sunum yapılır
ama bu ürünün tanıtımı yapılmamış sanırım doktorda dogal olarak yapamamış
doktor bile olsa her şeyi bilemez onlarada yol göstermek lazım..
kocam burda olsa benle gurur duyardı heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?