çokk mutsuzum şuandaaa
şu görüştüğüm halkbankası müdürü aradı az önce
adam dıyo bolgeye yolladım cvnı aradım konuştuk ama personel alımları ile bölge ilgilenmıyomuş
genel mudurluk tekelınde sanırım ordanda kımle ırtıbata geçilir ne yapılır ınan bende bılmıyorum dedı
sende araştır bende araştırayım ırtıbat halınde oluruz dedı
bankanın g.müd.lüğünü aradım i.k yı..
dedıler cv nizi maıl atın,bi mail adresi verdıler
ama artık hıc umudum kalmadı
ben müdüre güvenıyodum,bu attgım maille müdürün hiçbir baglantısı olmuyor sonucta..
dışardan herhangi biri atmış gibi,torpılımı devre dışı bıraktım(
çokk mutsuzum şuandaaa
adam dıyo bolgeye yolladım cvnı aradım konuştuk ama personel alımları ile bölge ilgilenmıyomuş
genel mudurluk tekelınde sanırım ordanda kımle ırtıbata geçilir ne yapılır ınan bende bılmıyorum dedı
ben müdüre güvenıyodum,bu attgım maille müdürün hiçbir baglantısı olmuyor sonucta..
selam kızlar.. tartıldım ben de sabah 64.5 ..nerdeyse 2 haftadır kilo vermem durdune ypsam takıldım kaldım:26: sporsuz olmuyor bu iş sanki ya
ben geçen hafta kilo bildirmedim diye bu hafta sıkı tuttum yüzdeyi düşürmeyim diye haftaya daha sıkı tutmam lazım.O HEDEF YA TUTACAK YAA TUTACAK.gerekirse aç kalacam ama mutlaka69 olacam başka yolu yok
çokk mutsuzum şuandaaa
çokk mutsuzum şuandaaa
bugün acaip enerjiğim,ofiste kimse yok bende açtım lesli ablamı beraber yürüdük,3 mil yapacaktım ama gelenler oldu 20 dakika yapabildim ancak,ama bayada terledim
sonracıma yemekten sonrada alışveriş bahanesiyle dışarı çıktım,40 dakika tempolu yürüdüm,akşamda ağda yaptırıcam, kuaföre yürüyerek gidip gelicem 1 saatten fazlada o sürer,ohhh bugün çok hareketli oldu,esraahanımmmm duyurulur
günün raporunu ve sporlarını toplu halde yazarım( çiğdemicim)yarınki planımdada hep hareket var,bakalım inş.bi aksilik olmaz:26:
ayrıca kızlar yoğurt kürüne bende başladım,gülnihal ablamın yaptığından,az önce malzemelerimi aldım,ilk kasemi yedimitiraf edeyim çok hoşuma gitmedi ama napcan mecburum,yoksa bu göbek zor gidecek
mervecim sporu bi şekilde hayatımıza sokmamız lazım,hereket olmadan olmuyo canım,benimde 2 aydır kg vermem durmuştu spora başlayınca tekrar kıpırdadı şükür
bide sürekli aynı şeyleri yeme,değişiklik yap,ara öğün yapıyosan kaldır onları 1 hafta,yada yapmıyosan ekle gibi,akşam yemeklerini çok hafif geçir,suya yüklen,mutlaka birinden birinin etkisi olucaktır,hadi artık haftaya listeye alalım seni
benimde 73 olmam lazım özlembunun için elimden ne geliyosa yapıcamm
esramm negatif olmak hiç yakışmıyo sanane yapalım bundada vardır bi hayır,belki çok daha iyileriyle karşılaşacaksın ve iyiki bu olmamış diyeceksin,iyi düşünelim,iyi olsun dimi canımcım
çokk mutsuzum şuandaaa
bugün acaip enerjiğim,ofiste kimse yok bende açtım lesli ablamı beraber yürüdük,3 mil yapacaktım ama gelenler oldu 20 dakika yapabildim ancak,ama bayada terledim
sonracıma yemekten sonrada alışveriş bahanesiyle dışarı çıktım,40 dakika tempolu yürüdüm,akşamda ağda yaptırıcam, kuaföre yürüyerek gidip gelicem 1 saatten fazlada o sürer,ohhh bugün çok hareketli oldu,esraahanımmmm duyurulur
günün raporunu ve sporlarını toplu halde yazarım( çiğdemicim)yarınki planımdada hep hareket var,bakalım inş.bi aksilik olmaz:26:
ayrıca kızlar yoğurt kürüne bende başladım,gülnihal ablamın yaptığından,az önce malzemelerimi aldım,ilk kasemi yedimitiraf edeyim çok hoşuma gitmedi ama napcan mecburum,yoksa bu göbek zor gidecek
grup hafta sonunun tadını çıkarıyor sanırım
dünkü menüm
1 dilim ekmek
1 dilim kaşar
5 zeytin
öğlen
yarım simit
ara
10 kadar çilek
akşam
1 kase
kalan simitim
ara
1 kahve
1 parça çikolata
çikolatayla kafayı bozdum vazgeçemiyorm:18:
eda merhaba canım..nöbetçi forumcular iş başında
senin torpilin Allah olur inşallah........
zamanla alışıyor insan..daha az yiyerek doyuyorum artık..darısı başına .....
şu yoğurtlu karışımı hiç depilse akşam yesene canım.tatlı krizleri bitiyor inan......
eda merhaba canım..nöbetçi forumcular iş başında
senin torpilin Allah olur inşallah........
zamanla alışıyor insan..daha az yiyerek doyuyorum artık..darısı başına .....
şu yoğurtlu karışımı hiç depilse akşam yesene canım.tatlı krizleri bitiyor inan......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?