selam kızlar sayfalar akıp gitmiş muhabbet koyu maşallah.geçen hafta giremedim kilo bildiremedim evde problem vardı kötü bir hafta geçirdim özür dilerim herkesten ama bu hafta burdayım temizlik yaptım ancak geldim
bu menün olmamış mervecim yadünkü menüm tam bir fiyasko o yüzden paylaşmak istemiyorum aslında..
ama yazayım yüzleşeyim ders olsun
güne iyi başlamıştım iyi de gidiyordu taki akşam misafir gelesiye kadar.
7.30
1 dilim kepek ekmek
1 kaşık lor peyniri
yarım domates
12.30 ara oldu aslında öğle yemeği olacaktı
1 paket susamlı çubuk
15.30
1 tane poğça
200ml meyve suyu
2 kaşık muhallebi
17.30
1 elma
1 avuç ceviz
21.00
4 tane sarma
1 dilim börek
1 dilim kedi dili
bi de bu arada bi yerde 1 avuç çerez yedim:18:
çok fena yaa
pişi yerine adam akıllı kahvaltı edeydin yabugünkü menüm düne göre daha iyi en azından
7.30
1 tane pişi 1 dilim peynir
14.00
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
18.00 ara
1 avuç çerez
19.30
1 balık
2 kaşık ekşili kırmızı pancar
1 dilim ekmek
bu saatten sonra bişey yemeyi düşünmüyrm umarım bi kaçamak yapmak
1 bardak bitki çayı içerim..
günaydın fıstıklarr........
anne hastayım diyen bi sesle güne başladım......özgür evde yatıyor.karnını doyurdum ilaç verdim.işe geldim.ve şuna kesin karar verdim.inşallah çalışmayan bi hatun alcam oğluma.böyle annelik olmaz
yoğurtlu karışım gerçekten güzelmiş.akşam ortaya çıkan açlık krizlerini yoketti.hatta yemeklerde bile azıcık yesem hemen doyuyorum.hatta of çok yedim diyorum.o kadar yani.sadece bu açıdan bile mutlaka yenmeli mutlucum.yanında bir de diyet yapabilsem eminim 500 gram verdirecek ama maalesef hiç o modda değilim.
yine de bu sabah dünkü kilomda kalmışım.bugün işe getiremedim.ama akşam mutlaka yine yicem.çünkü akşam dolaba saldırmıyorum.bu çok güzel.
canım sıkkın 2 3 gündür üst üste gelen olaylar yüzünden ve ben yemekten çıkartıyorum...
bu hafta kovulsam burdan hak veririm size zaten olmayacak yapamayacağım çırpınıyorum sadece zayıflıcam filan yok neyse canınızı sıkmayayım size kolay gelsin kızlar
bu menün olmamış mervecim ya
pişi yerine adam akıllı kahvaltı edeydin yahem cok yaglı hemde kalorisi fazla
menum
sabah 8:00
4 tane ceri domates
1 biber
1 haslanmis yumurta
yesillik
1 kasik lor
kasar+beyaz peynir
4 zeytin
yarim dilim cavdar ekmegi
cay
ara 11:00
2 kasik kuymak
cay yarim dilim cavdar ekmegi
(aslinda 2. kahvalti arkadasim kahvaltiya gelecegim sana cay koy dedi ayip olmasin diye yedim)
oglen 15:30
semizotu salatasi
biber+domates kavurmasi
2-3 tane bişi :26: (yine baska bir arkadasim cay koy hastaneden geliyorum hamur aldim dedi o yuzden boyle oldu :26: )
cay
aksam yemegi yemedim hala tokum ne yapacagim bilmiyorum sanirim meyveyle gecistirecegim bu bisiler cok nefisti yaaa
60 dk kosacagim simdi ben kactim kizlar
canım sıkkın 2 3 gündür üst üste gelen olaylar yüzünden ve ben yemekten çıkartıyorum...
bu hafta kovulsam burdan hak veririm size zaten olmayacak yapamayacağım çırpınıyorum sadece zayıflıcam filan yok neyse canınızı sıkmayayım size kolay gelsin kızlar
eyvah eyvah ben de çok seviyrm bişiyi ben pişi diyodumananem yapmış yolamış 1 tanecik yedim. uzaktan bakıyorum öyle:26:
8.00
1 bardak sütle k flakes
14.00
1 kase çorba
2 dilim ekmek
2 kaşık salata
17.00
1 muz
1 dilim baklava:18:
19.30
4 kaşık kuru fasulye
2 kaşık patates salatası
1 dilim ekmek
diyetteyken eve şöyle şeyler almayın diyorum ; gel de yeme nasıl olacak o
menum
sabah 8:00
4 tane ceri domates
1 biber
1 haslanmis yumurta
yesillik
1 kasik lor
kasar+beyaz peynir
4 zeytin
yarim dilim cavdar ekmegi
cay
ara 11:00
2 kasik kuymak
cay yarim dilim cavdar ekmegi
(aslinda 2. kahvalti arkadasim kahvaltiya gelecegim sana cay koy dedi ayip olmasin diye yedim)
oglen 15:30
semizotu salatasi
biber+domates kavurmasi
2-3 tane bişi :26: (yine baska bir arkadasim cay koy hastaneden geliyorum hamur aldim dedi o yuzden boyle oldu :26: )
cay
aksam yemegi yemedim hala tokum ne yapacagim bilmiyorum sanirim meyveyle gecistirecegim bu bisiler cok nefisti yaaa
60 dk kosacagim simdi ben kactim kizlar
günaydın güzeller,
pişi demeyin olduğu yerde durmayın bulunmayın... ben öyle yapıyorum yoksa bende dayanamam
bu arada eşim sorunu kökten çözdü. hani cumaya olsun yeterki gitsin demiştiniz ya... iş yerinden şehir dışı satışlara göndermişler. 2 hafta ege turuna çıktı beyefendi ne cuması ne ne bugunü ne yarını kökten çözüldü yaptırmayacak testi... üstüne birde 2 hafta evden uzak kalacak püff ne yapcamı şaşırdım yine
sükunet altındır diyeceğim galiba 2 hafta... pirinç lapasımı yapsam diyorum ama şimdi ben bunalıma girince deli gibi yerim nasıl durduracağım kendimi yawww
eda sacmalama ne bunalmasi
hayir sen kendine bakan pozitif son derece guzel bi kadinsin ne bunalimiymis bunalim senin enerjini gorup bunalima girsin defolsun
bu senin icin bi firsat 2 haftan var onunde asil asilabildigin kadar hedef koy ve hic kacamaksiz bol sporlu hatta 2 kati sporlu 2 hafta gecir
esinde yok işinde olmaz cok ohhh kendine ayir o vakti geldiginde sasirsin hic bebek mevzunuda acma sen actikca o kaciyor baksana amaaannn verecek olan Allah onun testine mi ihtiyac duyar sen duaya saril
verecek insaallah yaa bak benim eltimin kuzeninin 12 yildir olmuyordu ikizleri var simdi ama kadin agliyor hem yardimcisi var hem annesi zapdedemiyorlar valla
tadini cikar evliligin biz oyle yapiyoruz atliyoruz motora ver elini bolu ver elini canakkale mugla bursa neresi varsa 2-3 gunlugune cocuk olsa gidebilirmiydik hayir sende sizin yapabileceginiz seyleri dusun ve esine de oyle yansit bakalim o senin bu vurdumduymazligin karsisinda nasil bir tutuma girecek
kendine guven ona ihtiyacin yok cocugad ihtiyacin yok senin sana ihtiyacin var mutluluga enerjiye cunku suan sen bir maratondasin herkes sana pervane olsun
sen zayiflayacak sagligina kavusacaksin ins
ayyy güzelim çok sağol doğru diyorsun aslında verecek olan Allah onun testine mi ihtiyaç duyar 2 haftada kendimi yenileyeyim cilt bakımlarına gideyim spor yapayım diyet yemekler bulayım demi yaaa kim kimi 2 hafta yanlız bırakıyor tadını çıkarayım bari
NO | Kullanıcı adı | Spor dakika sayısı |
---|---|---|
1 | T_N | 100 |
2 | spirochet | - |
3 | fitsema | - |
4 | garden | - |
5 | fefilifa | - |
6 | tatlikedi | 90 |
7 | mimu88 | - |
8 | mutedeyyin | - |
9 | tasan | - |
10 | mutlu | - |
10 | eefza | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?