- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
geçmişi okuyamadım.hemen yazıyorum.kızlar dünden bugüne 100 gram vermişim..
zencefilli yoğurta başladım.günlük 500 gram yazıyordu.akşam yedim ilk defa..100 gr çok iyi yaa
bugün sabahtan yemeye başladım.bakalım yarın 500 gram mı eksik olcak.çok merak ediyorum.sizlerle paylaşmak istedim..inşallah işe yarar.hepimiz yaparız.incecik oluruz.neyse yarın yine yazarım..
MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ
T-N....................................5
fitsema...............................2
garden................................1
felilifa..................................2
tatlıkedi...............................4
mutedeyyın..........................1
hepbera...............................2
mutlu...................................6
mervişnaz.............................5
eefza....................................1
tasan....................................1
spirohet................................ -
GEÇTİĞİMİZ HAFTAYI KAÇAMAKSIZ GEÇİREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM (ÖZELLİKLE ESRAYI )
AYRICA MENÜ PAYLAŞMAYAN ARKADAŞLARIMI TEESUF EDIYORUM HAFTAYA MENÜ PAYLAŞMAYANLARA ÇEŞİTLİ CEZALAR UYGULANACAK BILGINIZE
.....................................................MUTLU TEBRIKLER CANIM MENU PAYLAŞIM 1. MİZ MUTLU
Günaydın arkadaslar
Dükkanı ben acayım bugun
Hadi bakalım bu hafta sıfır kacamak bol spor +su ve eksiksiz menulerle geçsin insaallah :)
Suan kahvaltımı yapıyorum size fotografını yolluyorum..
günaydın fıstıklarr........
anne hastayım diyen bi sesle güne başladım......özgür evde yatıyor.karnını doyurdum ilaç verdim.işe geldim.ve şuna kesin karar verdim.inşallah çalışmayan bi hatun alcam oğluma.böyle annelik olmaz
yoğurtlu karışım gerçekten güzelmiş.akşam ortaya çıkan açlık krizlerini yoketti.hatta yemeklerde bile azıcık yesem hemen doyuyorum.hatta of çok yedim diyorum.o kadar yani.sadece bu açıdan bile mutlaka yenmeli mutlucum.yanında bir de diyet yapabilsem eminim 500 gram verdirecek ama maalesef hiç o modda değilim.
yine de bu sabah dünkü kilomda kalmışım.bugün işe getiremedim.ama akşam mutlaka yine yicem.çünkü akşam dolaba saldırmıyorum.bu çok güzel.
çıldırmış gibiyim ya.kendime inanamıyorum.2 gündür kahvaltıyı pudingli bisküviyle yapıyorum.kendime pes diyorum
MENÜ PAYLAŞIM LİSTESİ
T-N....................................5
fitsema...............................2
garden................................1
felilifa..................................2
tatlıkedi...............................4
mutedeyyın..........................1
hepbera...............................2
mutlu...................................6
mervişnaz.............................5
eefza....................................1
tasan....................................1
spirohet................................ -
GEÇTİĞİMİZ HAFTAYI KAÇAMAKSIZ GEÇİREN ARKADAŞLARIMI TEBRİK EDİYORUM (ÖZELLİKLE ESRAYI )
AYRICA MENÜ PAYLAŞMAYAN ARKADAŞLARIMI TEESUF EDIYORUM HAFTAYA MENÜ PAYLAŞMAYANLARA ÇEŞİTLİ CEZALAR UYGULANACAK BILGINIZE
.....................................................MUTLU TEBRIKLER CANIM MENU PAYLAŞIM 1. MİZ MUTLU
ben izindeyim diye menü paylaşmadıydım
izin bitti ama bu hafta demi
haftaya kapışalım mı ne dersin
günaydınn kızlar...
dün itibariyle klomene başladım yani bir anlamda bebiş çalışmalarına ayhh çok heyecan yaptım varya inşallah hevesim kursağımda kalmaz... reglimizide sonlandırdık bu akşam göbek bandımı takmaya başlıyorum ayrıca eve giderken zencefil almayı unutmazsam yoğurda da başlıyorum. spor yapmak lazımda nasıl nasıll yine zıplasammı sağda solda hafta sonu müziği açıp bolca dans ettim zıpladım hopladım tabi benim iyice ter atabildiğim bir spor lazım ama
olurrrr kapışalımmm bu hafta da normalde bildirim yapmayacağım 2 hafta olacak haftaya ancak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?