oy oda zormuş
evet zor antidepresanla
ama ben açıkçası antidepresanın iyileştirdiğinede inanmıorum maalesef
sen bence en güzel ilacı söylemişsin dua etmek en güzel ilaç pskolojı için insanın içi açılıyor, ferahlıyor
vay be ne yarışmaymış :) bende mi katılsam
şu zayıflama bandı iştah mı kapatıyormuş acaba..yoksa yağ yakmaya mı yarıyormuş..etki mekanizması ne acaba
şu zayıflama bandı iştah mı kapatıyormuş acaba..yoksa yağ yakmaya mı yarıyormuş..etki mekanizması ne acaba
Selam kızlar nasılsınız bakalım?
Nasıl gidiyor işleriniz?
Ben pek iyi değilim. Uzun süredir girmiyorum herhalde atılmışımdır artık :)
kilo vermem de durdu sizden ayrı kalınca ya... Allahtan almadım.
Sizler nasılsınız nasıl gidiyor beni özlediniz mi?
aman güzelim almaa sakın biliyorsun ne zor gittiğini...
özlemezmiyizz ne azimdi sendeki maşallah... Sen neden iyi değilsin hayırdır???
spor listesine bende girebilir miyim
NO | Kullanıcı adı | Spor dakika sayısı |
---|---|---|
1 | T_N | 200 |
2 | spirochet | - |
3 | fitsema | 60 |
4 | garden | 125 |
5 | fefilifa | - |
6 | tatlikedi | 175 |
7 | mimu88 | - |
8 | mutedeyyin | - |
9 | tasan | - |
10 | mutlu | 60 |
10 | eefza | 130 |
sağolasın edacım. Ben bi yakınımı kaybettim zor günler yaşıyorum canım. çok sıkıntılı günler geçiriyorum.
Bazı konularda karar veremiyorum. Bazılarında da veriyorum ama doğru mu yanlış mı onu bilmiyorum.
Karışığım anlayacağınız ama sizi çok özledim. Ne var ne yok gidiyor mu kilolar.
Bendeki azim yeniden devam ediyor canım. 82 yim şu anda. 75 e kadar düşmeyi planlıyorum.
günaydın kızlar hepinize
dünden beri acaip yoğunum,hem işte hem evde,ama çok şükür diyetim tam gaz devam,bu sabah 200 gr daha eksilmişim
bu arada meleğim gelmişhoşgeldin tatlım,atılmak ne demek kuu,izindesin şu anda,ne zaman dönmek istersen hemen yazarım listeye
edacımm sanada tekrar geçmiş olsun canım,ama babacığın emin ellerde en azından,evde olsa daha çok merak edecektin:26::26:
kızlar ben gündüz diyete uyuyorum ama akşam 9 dan sonra açlıktan ölüyorum resmen.o saatte çorba içsem mesela.kilo alır mıyım sizce
sağolasın edacım. Ben bi yakınımı kaybettim zor günler yaşıyorum canım. çok sıkıntılı günler geçiriyorum.
Bazı konularda karar veremiyorum. Bazılarında da veriyorum ama doğru mu yanlış mı onu bilmiyorum.
Karışığım anlayacağınız ama sizi çok özledim. Ne var ne yok gidiyor mu kilolar.
Bendeki azim yeniden devam ediyor canım. 82 yim şu anda. 75 e kadar düşmeyi planlıyorum.
başınız sağolsun güzelim bende aynen çok karışığım söylemesen de belki anlamamış olsamda seni anlıyorum. nasıl geçer hiç bir fikrim yok keşke yardım edebilsem.... inşallah azmin devam eder insan en kötü anında dönüp geriye bakıyor hayatımda ne düzgündü diye yada neyde başarılıydım o kısma odaklanayım diyor benim yok valla gözümde büyütebileceğim bir başarım... ama sen onca kilonun altından kalktın devam et inşallah başarırsın da...
koca gıda mühendisisin..daha ne başarısı istiyorsun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?