kızlar elımden gelenı yaptım zormuş lıste hazırlamak ,ınslh daha ıyı lısteler hazırlarım zamanla eksık bısey varsa paylaşın
ayrıca kacamak yapanlar ( ben ve elif ) cezamız 100 mekik olsun mu ????
gazım iyi bu hafta çidemcım yaa nasıp olursa bu haftada bırakmıycam zaten ctesi boluya gitcez ordada sabahları yurumeyı düşünüyorum bayıra karşı:)
her 10dk da bir insemmı yaw bugün pazar falan dedım ama fılme sarınca 1 saatlede kalmadım şimdi git duş al vs falan fılan fılm bölünür devam et esra,yürü be koçum dedım kendı kendıme
volkan geldı yaa arkadaş bi dengen olsun senınde yaaa diyo:)ya hiç yapmaz yada suyunu çıkarır:):)
ayyy inanmiyorum koca listede bi ben bi sen
olsun 100 mekik cekiyorum hemen
NO | Kullanıcı adı | Spor dakika sayısı |
---|---|---|
1 | T_N | 200 |
2 | spirochet | - |
3 | fitsema | 60 |
4 | garden | 125 |
5 | fefilifa | - |
6 | tatlikedi | 175 |
7 | mimu88 | - |
8 | mutedeyyin | - |
9 | tasan | - |
10 | mutlu | 60 |
yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldinizzz diyeyim daha 3. sayfaya geldim ama yeni katılanlar da baya aktif söylemeden geçemeyeceğim. :)
Selam kızlar günaydın
Dün spor yapmaya yeltendim ama yapamadım heryanımın ağrısından dayanamadım
15dk stepperdaydım okadar onda bile çok terledim dün eve giderken biraz yürüdüm ama onu saymıorum
2lt suyumuda içtim buarada
neyse bugün çiğdem ve neslihan sözünüzü dinledim evden peynir ekmek yogurt fln getrdim ama gene yumurtalık vaktim kalmadı maalesef olsun bunada şüküraz sonra kahvaltımı etcem
öğlen çorba ve yogurt düşünüyorum bi tanede elma yerim yanında
akşama Allah kerim bakalım ilerleyen saatlerde belli olur
tabiki suyu ve yeşil çayı ihmal etmiorum
her yanım ağrıyor ya buara kollarım cabaklarım çokta halsizim off artık bi tatil olsaa
neyse buarada yemek yarışması anketi başlamış ENGİNAR DOLMAM VE KABAK SALATAM var kızlar begenirseniz eğer oy verirseniz sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
spor listesine bende girebilir miyim
biri benden bahsediyor galiba
merhabalarben mutlu bugün baya aktifim vallahi bende kendime şaştım işim yok bgn pek işyerinde kk deyim sabhatan beri
geçmiş olsun tatlım buarada
oyum becerikli arkadaşıma..inşallah sen kazanırsın canım
bu günkü menüm dünü telafi etmeye çalıştım umarım olmuştur
9.00 khvaltı
1 bardak süt
1 muz
11.00 ara
1 bardak bitki çayı
13.00 öğle
1 kase şehriye çorbası
3 yemek kaşığı sebzeli et yemeği
2 yemek kaşığı pilav
19.30 akşam
1 kase dereotlu yoğurt
yarım dilim ekmek
öğlen fazla olmuş sanırım ya yazınca farkettim
akşam bir tane elma yerim
merhaba güzelim bende eda 31 yaşındayım. evliyim çocuk yok acilen isteniyor kilo desen uuuuuuu her zaman böyleydim. insülin direnci pko gibi sorunlarım var şu an izindeyim. bir meyve suyu fabrikasında çalışıyorum... haftanın 3 günü :)) diploma full time çalışıyor bedenim part-time :) başımıza birşey gelmez inşallah :)
şu an izindeyim iyiki izne ayrılmışım üzülerek söylüyorumbabam hala yoğun bakımda doktoru çıkarmıyor eşyalarını da anneme verip göndermiş tlf açmadan gelme demiş neler oluyor bilemiyorum doktoruyla konuşmuş dün eşim çıkartırsak yaşam fonsiyonlarını devam ettirebileceğini düşünmüyorum demiş her an geri gidebilirim antebe durum böyle diye psikiyatristimin verdiği ilacı hiç aksatmadan atıyorum ondanmıdır nedir içim rahat bekliyorum ama içim içime sığmıyor bir antebe gitsemde görsem babişimin yüzünü çok özledim yaa en son cuma günü bıraktım ama özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?