buyrun gelin arkadaşlar denizliye başımızın üstünde yeriniz var
bugünkü menümle başlayayyım
9.00 kahvalıtı
1 dilim ekmek
1 yumurta
11.00 ara
1 avuç ceviz
1 bardak bitki çayı
13.00 öğlen
1 kase yoğurt içine çeyrek avokado doğradım
yarım dilim ekmek
yarım saat sonra 1 parça çikolata yedim
17.00 ara
1 tane kivi
1 tane kurutulmuş cennet elması
19.00 akşam 2 dilim börek
spor da yapamıyrm bugün yediklerim fazla oldu sanki; özellikle akşam:26:
arkadaşlar ben daha tam tanıyamadım hepinizi mesajlardan isimleri çıkarmaya çalışıyorum ama karıştı baya:44: ben girdiğimde genelde çevrimiçi olan da olmuyor, daha 2. gün yol uzun tanışırız inşallah
Özür dilerim neslicim kayınvalidem rahatsizlandi cok misafirim var cok şükür atlattı hastaneden çıktı şimdi bizde kalıyor hic fırsatım olmadı girmeye kusura bakmayın telafi edeceğim cezama raziyim
Bugünkü menüm
Kahvaltı kuymak
Öğle
Semizotu salatası
Ara
Yeşil çay 1 dilim kek
Akşam semizotu yemeği az makarna
Selam kızlar günaydın
Dün spor yapmaya yeltendim ama yapamadım heryanımın ağrısından dayanamadım
15dk stepperdaydım okadar onda bile çok terledim dün eve giderken biraz yürüdüm ama onu saymıorum
2lt suyumuda içtim buarada
neyse bugün çiğdem ve neslihan sözünüzü dinledim evden peynir ekmek yogurt fln getrdim ama gene yumurtalık vaktim kalmadı maalesef olsun bunada şüküraz sonra kahvaltımı etcem
öğlen çorba ve yogurt düşünüyorum bi tanede elma yerim yanında
akşama Allah kerim bakalım ilerleyen saatlerde belli olur
tabiki suyu ve yeşil çayı ihmal etmiorum
her yanım ağrıyor ya buara kollarım cabaklarım çokta halsizim off artık bi tatil olsaa
neyse buarada yemek yarışması anketi başlamış ENGİNAR DOLMAM VE KABAK SALATAM var kızlar begenirseniz eğer oy verirseniz sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
yağmurlu,soğuk vede kasvetli çorum sabahından hepinize günaydınlar
tartıda eksiler gördüğüm sürece benim havam hep güzel,tıpkı bugünki gibi
yanlız dün akşam spordan geldikten sonra resmen nefis mücadelesi verdim,sadece greyfurt yedim ama karnım hala aç,kendimi survivordaki gönüllüler gibi hissettimbide yemek reklamları çıkmıyomu ayy resmen ağzımın suları aktı,yatarken karnımdan sesler geldi,eşimde diyo niye kendine bu kadar eziyet ediyosun,yapayım sana bişiler diye,yok dedim 1,5 saat spor yapmışım o kadar terledim 5 dakikalık zevk için heder edemem
iyikide yememişim sabah karnım düzleşmişti sanki,tartıda cumaya göre 500 gr ekside
Bugünkü menüm
Kahvaltı kuymak
Öğle
Semizotu salatası
Ara
Yeşil çay 1 dilim kek
Akşam semizotu yemeği az makarna
Woww süpersinn 500gr çok iyi bence
Darısı başımıza ozman
Off şu sporu bide ben yapabilsem sadece yemek yememekle olmuyor gerçekten düzenli olarak sporda yapmak gerek
teşekkür ederim tatlım,cumaya kadar bi 500 gr daha gitse bu haftaki hedefimi tutturmuş olucam,
spor konusunda bende senin gibiydim,evde o kadar spor aleti var ama yapacak adam yokbende çareyi spor salonuna yazılmakta buldum,3 hafta oldu başlayalı,hem grupla birlikte yapınca çokta zevkli oluyo:124::124:
al bendende o kadar
nasıl grupla yapıosun?
buarada sen çalışıomusn canım?
canım spor salonunda akşam 6,30 seansına gidiyorum ben,genelde çalışanlar geliyo,yaklaşık 20-25 kişi varız,hoca eşliğinde yarım saat aerobik,yarım saatte plates yapıyoruz,sonra spor aletleride var,isteyen onlardada yapabiliyo,ben genelde erken gidip eliptik bisiklete biniyorum
evet mutlucum çalışıyorum,özel bi şirkette 13 senedir hemdeön muhasebe olarak
ay negüzell ben burda duymadım hiç öyle grup olan, biara yazılmıştım spora ama bireysel gidip kendin aletlerde yapıosun işte ama çok gitmedim hatta sayılıdır gittiğim ondan beri yazılmıorum gitmemem diebi arkadaş bulsam kendime gitcek bende gidebilirim aslında
hay maşallah 13 sene dile kolay vallaha ben şurda yakşalık 2senedir çalışıom öldüm resmen emeklilik sayıyom
yaş kaçtı senin
mutlucum hangi şehirdesin merak ettim:26::26:
valla yakın olsak giderdik kuu beraberzevkli oluyo kalabalıkla
ben 31 yaşındayım canım,ömrümün nerdeyse yarısı burda geçti diyebilirm18 yaşında başlamıştım,ama artık zar zor gidiyo,hatta gitmiyo bile
ben izmirde yaşıorum tatlım keşke yaa keşke yakın olsak giderdik beraber
benim bile gitmiyor senin maşallahhgitmiş gitceği kadara çoluk çocuk var mı?
bende 26 yaşındym
off off of kuymak dedin beni benden aldınn
karadenizlimisin :26:
kendin mi yaptın kumağı bizede yapsana
eminim fıstık gibisindir,izmir deyince direk güzel hatunları geliyo aklıma
mutlucum henüz çocuk yok,2,5 yıllık evliyim,bakalım olması için son sürat çalışmalara devam ediyoruz:92::92:
tabi bazı sağlık sorunlarımda var,bakalım herşeyin hayırlısı
evet trabzonluyum kendim yaptım
size de yaparım tabi hiç merak etmeyin hele şu kiloları bi verelim bol tereyağlı bol peynirli olanından yaparım ödül olarak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?