- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
Günaydin kizlar,
Dünki menüm:
Sabah: Kellogs.
Öglen: Tavuklu kepek ekmegi sandvici + elma suyu.
Ara: 1 dilim yalanci tavuk gögüsü + 4 zeytinyagli dolma: (Anneme gitmistim misafirler vardi o yüzden tabagimdan sadece bu kadarini yedim)
Aksam: Soyali misirli ve rokali salata. 1 elma.
2 litre su + 2 bardak yesilcay.
Bazen 1 bardak soya sütüde içtigim oluyor. Cok yararliymis bulursaniz tavsiye ederim.
Spor dün yoktu.
-----------
Bu sabah kellogs yedim öglen spora gidicem ne yiyecegimi bilmiyorum sonra yazarim olur mu ?
Islerim çok yalniz giremeyebilirim hizlica gecmise bakicam..
günaydın tatlışımm
anne gününü az hasarla atlatmışsın canım,tebrik ederim
bu soya sütünü bende çok duydumda acaba burda varmıki,hiç görmedim,yapmak istediğim bi diyet kek var içindede bu sütten var,ben bi araştırayımm
masallah neslim o pratikligin ne öyle masallah banada ver birazini
ellerine saglik, kocanin keyfi olmadigindan demekki istedigin tepkiyi gösterememis...
bide erkekler özenli sofranin kiymetini bilmiyor sanki. Ne zaman özenmesem esim cok güzel olmus der abartirda abartir ellerine saglik derken..
bende cok nadir özenmeye basladim kendimi paraliyordum
esra; neslihan; benim kocada spora yada bi yere gitsede bende yapsam evde spor ne özendim sizlere ya
yaa utandım şimdiama biraz elim çabuktur yemek yapma konusunda(işin uzunda yemek olsunda)1 saat içinde 3-4 çeşit şey yapıp misafir ağırlamışlığım çoktur,bazen eşimde şaşırır hangi ara yaptın bunları diye
aynen çiğdemcim bende bazen soğan kavururum içine 2 yumurta kırarım yanına bide çay,onuda öve öve bitiremez,değişik yapıda varlıklar işte napacann
arkadaşlar benım bu haftasonunu çok az hasarla atlatmam lazım..
ctesi kaynıma dogumgünü yapıcam benım evde süprizz...
ve 10-12 kişi olucaz ama menüm çok saglam
yanı birinden kaçsam digerine yakalanabılrım
ama kendıme sözüm var 20 nisana kadar bozmak ve kaçamak ıstemıyorum hayatımda
20 nısanda tatıle cıkıcam 4 günlüğüne ve orda bozarım dıye düşünüyorum yanı ewn azından kaçamak haklarımın tümünü orda kullanırım diye düşünüyorum
oyuzden yemınmı etsem acaba yemıycem dıye napsam bılemedım:44::44:
canım sürekli servis yapsan,milletle ilgilnsen,aradada hafif olanlardan atıştırsan olmazmıki:26::26:
ama olaki yedin o zaman esracım ertesi günü detoks gibi geçirmen lazım,bol sıvı,yeşil çay ve sporla
GÜNAYDINNNNNNNNNNNguneslı guzel bır kocaelı sabahından kocaman slmlar sevgılerrrrr ....
nasılsınız canlarım ,ben superım kahvaltımı yaptım , bebuışlerımı okula gonderdım ve kankamla 1 saat yuruyuşumu yaptım geldımm ,2 buyuk bardak suyumu ıctım , ve kımler gelmış nerde benım fıstıklarım bır bakım dedım hava nasııl olursa olsun sızın havanız hep guzel olsun guzel gunler burdan sızlere bol bol enerjı yolluyorum hopppp yakalayın
ayy ayyy nasıl güzel bi günaydın o öyle,valla enerjin buralara kadar geldi semacımm
ayrıca güneşli hava,1 saat yürüyüş harika,hiçte kıskanmadım