ay neslim bende diyetisyenime gitmeye korkuyorum cok sert biri cikti yaaa bana kizmasin bu kizgünaydın 1.takımımın fıstık hatunları
güzelmi güzel bi hafta olsun hepimiz için
kötü bi haftayı geride bıraktım çok şükür,sabah diyetisyendeydim yine ve sonuç tam bi facia,+ 2600 dayım iyimi
1 kg su yağ gerisi ödem,ee bi hafta boyunca yeyip üstüne hareketsiz kalınca bide suda içmeyince bu duruma şaşırmamak lazım
hemen sabah gelirken markete uğradım yeşilliklerimi yoğurdumu aldım,kaldığım yerden devam,yürüyüşlerimede tekrardan başlarım bugün,kendime gelmeye başladım nihayet
hadi bakalım sizde toplanın artıkkk
geçen hafta maalesef sondan ikinci olduk kızlar,bu hafta ilk üçte yer almamız lazım,ben kendi adıma en azından aldığım 1600 gr mı vermeye söz veriyorum
bu arada aylık listemiz aşağıda bugüne kadar kim kaç kg verdi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-7.html#post28628797
ayrıca sevgili burcu da mezun oldu takımdan,karnesi aşağıda,çok çok tebrik ediyorum burcucum,darısı bize olsun inş.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-38.html#post28628737
Senin kullandigin site hangisi? türkçe anlatımla destekliyormu ? Eşim şehir dışına çıkacak ben yaparım sebze torbasını
ayyy edacım cok güzel yapmışsınGünaydın guzeller
Bugün yine denetim öncesi denetime gelecekler şu kalite belgesi daral getirdi... bugün yeşil lenslerimi taktım makyajımı yaptım saçlarımı da yaptım pozitif pozitif geldim bakalım herkes suyunu icsin ben yarım litreyi bitirdim darısı 2 litreye
günaydın 1.takımımın fıstık hatunları
güzelmi güzel bi hafta olsun hepimiz için
kötü bi haftayı geride bıraktım çok şükür,sabah diyetisyendeydim yine ve sonuç tam bi facia,+ 2600 dayım iyimi
1 kg su yağ gerisi ödem,ee bi hafta boyunca yeyip üstüne hareketsiz kalınca bide suda içmeyince bu duruma şaşırmamak lazım
hemen sabah gelirken markete uğradım yeşilliklerimi yoğurdumu aldım,kaldığım yerden devam,yürüyüşlerimede tekrardan başlarım bugün,kendime gelmeye başladım nihayet
hadi bakalım sizde toplanın artıkkk
remzi hoca dan ders alıyorum .türkçe anlatım ve sınava yönelik.kelime çeviri soru şeklinde cok memnunum..ama bir haftadır giremedim tasınma misafir hakanın annesi derken. baya ders birikmiş. bugün iki ders zor izledimbir ders 2 saat cünkü. birde soru çözüyorum vs.
ayyy edacım cok güzel yapmışsıninsan sabahları kendine zaman ayırmalı iyi hissetmek için ben yarın diyete başlıcam 12 gün sürecek. mehtap hanımın blogundaki diyete... bakalım inşallah güzel gider ..
arkadaslar mrb. beni de alin. birde bu siteye yeni uye oldum pek fazla kullanmayi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim. saglikli kilo vermemiz dilegiyleeeeee.
Diyet Listesi 2013 | Evren Bilimi | Bilim Makaleleri burda bir liste var 1 ayda 6 kg diyor :26:
kızlarrr merhabalar :) herkesin işi gücü var heralde eskisi kadar aktif degiliz
ben bugün başladım 12 gün sağlıklı metabolizma hızlandıran diyetimi yapmaya .. hızlı kilo vermek degil amacım artık :)
bana takıma katılmadan önce sorsaydınız hızlı kilo verip bir an önce kurtulmak istiyorum derdim.... ama suan öyle düşlünmüyorum.yeme içme kültürü kazanıp hayatım boyunca neyi nezaman yemem gerektigini ne kadar yemem gerektigini ögrenmek istiyorum..
önceden kilo problemim yoktu bukadar... birşeyleri yanlış yaptımki aldım bu kiloları....
artık ömür boyu kilo alıp vermek yerine hayatım boyunca gözüm birşeyde kalmadan dengeli ve sağlıklı beslenmeyi hayatıma geçirmeye karar verdim.. ister 1 yılda gitsin 16 kilom ister daha uzun farketmez artık...
ben kiloma takılıp kalmıyacagım sitres yapmayacagım..tartı insanı bence negatif etkiliyor.. önceden sürekli tartıtaydım artık tartı ve ben uzak ilişkiler kuracagız ... cuma gübleri tartılıcam takımda oldugum için oda :)
yoksa hiççççççç tartılmak istemiyorum..
o nedenle menü yazmıyacagım ama mehtap hanımın blogundaki saglıklı beslenme asamalarıyla devam edecegim ..adım adım olan kurlar şeklinde bakalım sonuçlaraben buralardayım girecegim yine...
diyete baktım canım.kolay uygulanabilir görünüyor.sen buna başladın mı
kızzz remzi hoca kim Allah iyiliğini versin insan site adı yazar
bu mehtap hanımın bloğunun linkini de yazsanıza ilk baktığımda ilgimi çekmedi ama herkesi sarmış bakıyorum da
ayyyyyyyyy kimler gelmişşş...... hoşgeldin canım benim
ben baktım sağda solda yazışacak kimse yok araştırayım güncel diyetleri dedim bunu buldum bana da uygulanabilir makul geldi helede öğleden sonraki ara öğünde olan kepekli tost sayesinde gözümün dönmesini engelleyebileceğimi düşünüyorum bir yazayım bakalım buraya dedim ama uygulamaya henüz geçmedimcmrt bir düğüne davetliyiz didime gideceğiz. sonrada izmire eşimin halasına geçeceğiz. diyet konusunda çok ilerleyemeyeceğim bir hafta belki gitmeden pirinç lapası diyeti yapıp giderim.
2 gündür de elma diyetine hafiften yaklaşıyorum ama bakalım
mehtap hanımın blogu bu edacım :) mevsimlerden Roma...: START UP !
bu da remzi hocanın adresi :) Remzi Hoca Online ÜDS KPDS İngilizce Hazırlık Sitesi
hoşbuldum canım.ayyy özlemişim buraları yau:)
hala gündüz kimse takılmıyo buraya he:)
elma diyeti zor be gülüm.yapan rahmetliler hep vazgeçmişlerdi.perşembe 1 gün lapa yeter aslında.cumayı kurtarırsın..düğün dönüşüne Allah kerim..ama bu diyet güzelmiş hakkaten
çok teşekkür ederim güzelim sen memnunmusun bende kayıttan katılabilirim aslında bir kararverebilirsem :)
rica ederim edacım :) ben memnunum hemde cookkkk :)
sen karar vermek için önce o sitedeki numarayı ara ilgileneceklerdir. bilgi al istersen.aklındaki sorularıda sor rahatça karar vermene yardımcı olur.
kursta kelime ögretme acısından çeviri ve özellikle ilk basladıgımız günden beri soru çözüyoruz cıkmış soruları. temel aramıyor kurs. gerçektende sıfır bile olsan etkili oluyor buna garanti verebilirim. öyle giren arkadaşlarım var ve mutlular
sen bi düşün taşın canım zamanın varsa dene derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?