gunaydın cnmlar hayırlı cumalar. bugun bıraazcık yorgunun haftanın yorgunlugu. sizler nasılsınz?
bgun kılom sabıt yafrular. :) öglenden sonra gircem nete optum
Kilom gecen hafta 63
Bu hafta 62.7
Verilen kilo 300 gr.
merhabalar kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçen hafta :81.4
bu sabah: 81.1
ben daha cok vermiş olabilirim taşınma kosusturma.. cok yiyemedim ve cok hareketli bir haftaydı... regly oldugum için bu kadar vermiş görünüyor olabilirim.. 1 kilo gitmiş olabilir ben artık pantolonlarımın biraz daha rahat oldugunu düşünüyorum. dar olanlar yani :))
bakalım ben 3 gün sonra tartılıcam :)yarın bitiyor regly... bu arada okuyamadım geçmişi ..okuyacagım birazdanç
günaydın kızlar,
dün biraz kötüydüm akşam ıspanağımı yedim hemen yattım eşimle tartıştık biraz uyuyamadım da acıkmama rağmen yataktan kımıldamadım sadece su içtim uyumaya çalıştım dün tartıldığımda 85,8 çıktım sabahına 87 sanırım hiç üzülmeye gelmiyorum yine durmadan ağlıyorum durduramıyorum kendimi...
eşim desen çok saçma konularla kavgalar ediyoruz artık cevap vermeye tahammülüm kalmadı sessiz kalınca daha beter oluyor... nolacak bilemiyorum.
dün annemi aradım babamı verdi belki biraz kendine gelir diye hiç yemek yemiyormuş nasılsın iyimisin orda havalar nasıl ilacını alıyormusun başka soru yok ne konuşalım sesi çok zor çıkıyor dünde sordun bunları dünden farklı birşey yok diye anneme verdi telefonu...
sanırım baya baya bunalımdayım ben giremezsem kusura bakmayın kızlar listede gördüğüm kadarıyla kiloları girdim. liste üzerinde eklerseniz kolay olur... görüşürüzz canlar...
günaydın kızlar pilatesimi yapıp geldim
geçen hafta:75.9
bu hafta:74.0
giden:1.9
Kızlar Az önce tartıldim 75.200 su 74 de ne zaman ineceğim bilmiyorum
Kosu bandından sevgilerle
slm kızlar hayırlı cumalar olsun.... nasılsınız pek aktıf değiliz bu hafta sanırım , yoksa oku oku bıtmezdı sayfalar .... bende tatılde gırerım dıyordum ama düşündüğüm gibi olmadı misafir geldi ben gittim derken pek giremiyorum ... ayrıca çocuklardan fırsat bulamıyorum biri kalksa diğeri oturuyor pc başına :)
bu hafta regli haftam ve ne aldım nede verdim aynı kilodayım canlar sabit yazın 77.5 :44:
sevgılı takımım selam herkeseee
nerelerdesınız yahu herkesın sesı solugu kesılmış iyice
benım 2, haftam ızınlı olarak
haftaya girmeyı düşünüyorum ama baktım artıdayım 1 hafta daha beklemeyı düşünüyorum
gergınlık stres telaş hırgür tartısma vs derken zorlu bi süreçti ve ben tabıkı can dostum mamalara sarıldım ama toparlandım sayılır
sadece bu haftasonu gelen giden cok olur ev görmeye onlarıda atlatırsam rahatm ınsallah
evımın sürekli bi eksıgı oluyo,evin eksıgı bıtmez bılıyosnuz
dün aksam volkan yemege gıtmıstı döndügünde benım elımde poşetler yine
gıcık oldu yeter artık bigünde senı annene bıraktıgımda biyerlere gitmemış ol bişeyler almamış ol bıdı bıdı ettı
anlayacagınız onlada aram bozuk şuan...
1,düşman abur cubur
2,düşman dengesız koca
ama benım adım esra ben bunları aşarım:)
eeeee sizlerde nevar neyokkkk yahu
edacım baban nasıl oldu canım daha ıyıdır ınsallah
neslıcım sende durumlar nasıl sistit cevammı ılaçlar iyi geldımı??
melek,burcu,elıf,sema ...:)
hülya yds için 2 site daha buldum uzmaningilizce.com - yds ingilizce, Yabanc Dil Bilgisi Seviye Belirleme Snav İngilizce Kelime Öğrenmenin En Hızlı Yolu: WordTest.com ilkine ücretsiz üyelik yaptırdım ilk dersleri izleyebiliyorsun güzel gaz veriyor sadece ücretsiz üyeliklerle bile baya süre motivasyon sağlayabilirsin.... sonrada durmadan test çöz gitsin.... bari ders çalışayım ya belki kafam dağılır dedim amaaaa şimdi fox tv harem zamanı birazda güleyim bakalım sabaha kadar bu 1 kg ı verecekmiyim birde pozitif olalım bakalım ne değişecek.... iyi geceler güzeller bir daha giremezsem...
yine kimsecikler yok kesin nazar değdi bizim takıma yawww
kendime geldim biraz bugünü kendime ayırdım gezdim tozdum bol bol yürüdüm....
sabah: portakal suyu
öğle: kepekli sandviç + çay
ara: çilek + muz
akşam: türlü yaptım yanında da yoğurt yenilecek
ara: yine çilek ve süt
yürümekten ayaklarımın üstüne basamıyorum bugün turladım heryerleri ohhh açıldım beni aramayacak olan eşimde nerdeyse 40 kere aradı yinede soğuk konuştum diye içerliyor :)))
günaydın kızlar,
dün biraz kötüydüm akşam ıspanağımı yedim hemen yattım eşimle tartıştık biraz uyuyamadım da acıkmama rağmen yataktan kımıldamadım sadece su içtim uyumaya çalıştım dün tartıldığımda 85,8 çıktım sabahına 87 sanırım hiç üzülmeye gelmiyorum yine durmadan ağlıyorum durduramıyorum kendimi...
eşim desen çok saçma konularla kavgalar ediyoruz artık cevap vermeye tahammülüm kalmadı sessiz kalınca daha beter oluyor... nolacak bilemiyorum.
dün annemi aradım babamı verdi belki biraz kendine gelir diye hiç yemek yemiyormuş nasılsın iyimisin orda havalar nasıl ilacını alıyormusun başka soru yok ne konuşalım sesi çok zor çıkıyor dünde sordun bunları dünden farklı birşey yok diye anneme verdi telefonu...
sanırım baya baya bunalımdayım ben giremezsem kusura bakmayın kızlar listede gördüğüm kadarıyla kiloları girdim. liste üzerinde eklerseniz kolay olur... görüşürüzz canlar...
ayyy edacım canım benim :) sebi ben pek cok pek cok severim...teşekkür ederim tatlım. ben online ders alıyorum zaten internetten ücretli. bunlarda takviye olur
bu arada kızlar cumartesi günü istanbuldan arkadaşım geldi ve yemekli misafir vs ancak şu saatlerde boşalabildim. pazartesi itibariyle hem ders hem diyet hem takım içinde aktif olucam inşallah
mehtap hanımın blogundaki diyeti yapıcam ben bakalım sonuçlar ne olucak.. ve sebze corbamızıda yapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?