ÇOK İSTİKRARLI Bİ MENÜ..maaşallah diyorummenumu yazayim
sabah 8:30
zeytin peynir domates bitki cayim
2 dilim cavdarli ekmegim
ara 11:00
3-4 findik 2-3 kayisi
zencefilli cayim
ogle 14:00
5-6 parca soslu kanat (sosunu kendim hazirladim)
yesil salata
yogurtlu kereviz salatasi
yarim cavdar ekmegi
aksam corba ve salatayla bitirim ins.
su ana kadar 1,5 litre su
ayagim hala aciyor yurumek istiyorummmmm
ekmek ekmek ekmekaslan sa psikopat tarafı ağır basar :) efet bir yere giderken illa bir yerlere emanet etme gereği duyuyorlar ben sallamıyorum unutturuyorum ama sanki kurt kapacak....
benimde hayır diyemediğim tek şey ekmek ya gözümde tütüyor zayıflarsam tek yapacağım fırından sıcak çıkmış ekmeği alacağım ama kış günüyse helede akşama doğru onu yiyerek yürüyeceğim. mesela ekmeği yemekten sonra yiyorum ben zaten alıştıydım karatay zamanı ekmeksiz yemeye ama yemeğim bittikten tam doyduktan sonra bile oturup 1 dilim ekmek yiyorum. yemekle yada yemekten önce yemiyorum hızımı alamam diye... pasta börek hepsi bir yana ekmek bir yana bir ara mozaik pasta yapmıştım ama mükemmel olmuştu ondan 1 dilim yiyeceğime 2 dilim ekmek yedim. mutfakta eşim bazen yakalıyor delirmişim gibi bakıyor nelere sırt çeviriyorum 1 dilim ekmek için diyetisyenim de bu kadar seviyorsan menüde artıralım dedi 9 dilime çıktı. ama sınırı aşmayayım diye takipteyim
aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum...
hasretiyle yandı gönlüm ..yandı yandı söndü gönlüm
ben karnım tıka basa dahi olsa sofradan kalkmadan önce son bi dilim ekmek daha yemek için yarışırdım kendimle..zaten o yüzden şimdi burda değilmiyiz
bende senin gibiyim...
seni çok iyi anlıyorum....hepsi birebir başımdan geçti...farlutal evet... ben kendi haline bırakınca 5 ayda bir oluyorum her daim hamile psikolojisindeyim bende gebelik testi almaktan batacağım...
üffffffff balık-yengeç süpersinizzz siz romantizmin dibine vurursunuz. balık sıkça girdiği depresyonda yengecin ilgisiyle tekrar tekrar doğar.... yengecin ilgisinin tek boğmayacağı bayan balık kadınıdır. tam sana göre hiç bunalmazsın kıskançlığından zaten sende kıskançlık üzerine senaryo yazmakla meşgülsündür. balığın senaryolarında gizli olan duygusallığı kıskançlığı benim malım kavramını en iyi yengeç erkeği anlar... tek sorununuz olabilir sen bunalımlara yada çocuklarına yada evine yada dostlarına fazla zaman ayırarak onun evine olan bağlılığını sekteye uğratabilirsin o zaman dışarı bakar.... sizin kavgalarınız da mükemmeldir balık çok sakin sabırlı bir şekilde dinler belkide içinden güler ama asla ateşe bir odun daha atmaz. yengeçin kavgası delirme kıvamındadır. birbirinizi çok iyi alttan alırsınız. mesela balıkta kavga etmesi gerektiği zaman sessizce gösterir bunu yengeç iyi anlar... uyumlu olamayacağınız noktalardan biri balık müsriftir. yengeçte tutumlu birbirlerine bu konuda ters düşebilirler....
yorumunda çok güzel teşekkür ederim..
ama benim eşim beni hiç anlamaz ilgilenmez...ben tutumluyumdur eşim pinti
zaten ben bu herifin yengeç olduğundan şüpheliyim..ben tam balığım ama onda yengeç duygusallığı hariç hiçbir özelliği yok yengeçin..
belkide yükselenler etkiloydur...
:26::26::26::26::26:
harikasın yaaaaaben 15 yaşımdan beri ilgiliyim. üni. deyken hiç bir semineri konferansı kaçırmazdım. karakter tahlili, vücut dili.... falan filan... sonra burçlara yöneldim. burç özelliklerini tavırlarıyla birleştirdim. sonra baktın resmen işe yarıyor neyse sonra ilk denememi yaptım. üni. de gruplara ayrılıp ödevleri alırsın. 5 kişi 1 ödevi hazırlarsın. burçlarına göre seçtim. mükemmel birşeydi çok eğlendim bazen yönlendirdim. kontrol edebilme özgürlüğünün değeri paha biçilemez ondan sonrada herkesin burcuna göre davrandım. üni. den çıktığımda tıp fak. yemekhanesine baktım. 50 tane personelim vardı. 18-20 lerde genç bir sürü delikanlı sende üni. den yeni mezun ellerinde oynatacaklarını sanıyorken hepsini burçlarına göre yönettim. patronum işe eleman alırken bile burcuna baksın uygun değilse almaz derdi.
50 delikanlıyı 1.5 sene yönettim. yemin ederim burçlardan faydalanmasam harcım değildi....
o dertten bende muzdaribim...diyete başlayalı tık yokmerhaba kızçelerrr
nasılsın bugün
cuma yaklaşıyor, durumlar nasıl?
yarım kilo da olsa vermişim sanırım ben
ama çok ciddi kabızlık yaşıyorum, 3-4 günde 1 çıkabiliyorum wc.ye
kayısı, senemaki, keten tohumu falan hiç fayda etmiyor
tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?
bir de zencefil kabızlık yapar mı?
zencefil çayına başladığımdan beri arttı sanki iyice
şekersiz kayısı kompostosu denicem bende...
sat valla ben sana imrendim ...allah nazarlardan saklasın çok hoş olmuşsun ..darısı bizim başımıza.....aaaaaaah ahbi 65 kilo olsaydım..anam bi foto yükledim bütün grup aktif.
bundan sonra her gün foto yüklicem anasını satam