kısıtlamaya geçmekmiiii
kuzum dünyamı dar edıyo bana zalım koca
onun kısıtlamaları yuzunden evlılıgımın ilk 2 ayında 50 kere baba evıne döndüm
dalga geciyoduy artık sana kapının yanında deprem cantası gibi ev terketme çantası hazırlayalım diye
şimdi biraz daha iyi ama ben hala bana düşkünmü yoksa gercekten psıkopatmı çözemıyorum
allah yardımcım olsunn saol canım benım tesekkur ederımm
aynen hem ozel hem sırket maılıne attım ama bukadar sessız kaldıgı olmamıstı hiç
nerdeyse 5-6 gündür haberım yok merak etmeye basladım bende
saol melekcm tesekkur ederım senın elıne su dökemeyız kuzum:)
ben o kocamı varyaaaa
sabahta biraz sinir ettide benı gerginim şuan ona karşı...
benım kuzen 1 ay once dogum yaptı,çok acil bi işimizin oldugu gün onuda araya sıkıştırdık ama resmen 5dk oturdum kalktım yıne gelırım dıye
şimdi bu haftasonu volkanın derlerı falan var onlıne egıtım pc basında olması lazım
ıyı dedım ctesi ben kuzenın yanına gidim,pazarda senle evde takılrıız..
sonra yok kocanın yanında durmuyosan ınsan bı cay corba yapar destek olur zaten kafam şişiyo bıde sen yoksun bıdıllandı yıne
dedım pazar yanındayım zaten diye,hayırdır akrabayadamı karısmaya basladık dedım
yokkk işte bende gelcemmm,ee dedım sende gelıyosan ozaman koctaşa gidelım bisürü iş var sen cıkamıyosun diye ben kuzenı aradan cıkarayım dedım
yok ben koctaşa gitmem o zamanda ders calısırtımm
falan filannn
anlayacagınız ne yardan ne serden
şimdi akşamları onu bi odaya kapattık ders calısıyo bende diger odada tv falan keyfıme bakıyorum
gelıyo yanıma sen benle hıc ılgılenmıyosun dıye küsüyo zırt pırt hergün aynı sitemı dınlıyorum
bıktım yaaa