- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
Menümü paylaşayım
Sabah 8:00
Peynir zeytin domates yesil çay zeytinli cavdar ekmegi
1 tatli kasığı tereyağli bal
Ara: 12:00
kozlenmis kirmizi biber kozlenmis patlican
1 dilim kasar
Öğle 15:30
Mercimek corbasi 1 dilim ekmek
Aksam 19:00
Yagsiz patlamış misir
Bugun biraz tuhaf oldu yaaa
Ne yapacagım arkadaslar yaaa yarın icin korkuyorum
Bı akıl verin
İyi akşamlar arkadaslar şimdi girdim eve
Bugünüm harika geçmişti ama esim sagolsun icine etti çok moralim bozuk
tekrar hoşgeldin o zaman takımımızabu arada ismin nedir
ben takım kaptanıyım,ismim neslihan,31 yaşındayımöncelikle azmin daim olsun,inş.birlikte güzel kilolar veririz
takımımızın bazı kuralları var,her cuma öğlen 1 den önce kilo bildirimi,bol paylaşım ve istikrar istiyoruz,birde 2 hafta denemen süren var ama azmine göre haftaya cumada listeye girebilirsin,hergün menü paylaşımı yaparsan senin içinde iyi olur,doğrumuzu yanlışımızı birlikte görmüş oluruz
bisiklet,6 dan sonra bişey yememek,3 litre su,bunları yaptıktan sonra eminim kilolarda geldikleri gibi gidecektir,bu arada canım hedef kilonuda söylermisin,not almam lazım
bu hafta korktum ama korktuğum gibi olmdı bu ara metebolizmam hızlı çalışıyor bu haftaki kilom
71.1
1.4/72.5x100=1..94
süper kilo veriyorsun arkadaşım.
gerçektn çok azimlisin.
diyet dışında yaptığın özel bişeyler var mı?
spor ne kadar ve ne yapıyorsun?
günaydın kızlar,
bikaç gündür uğrayamıyorum yoldayken yazıları okuyorum evde rahat rahat cevap yazarım diyorum ama bi kaç gündür evde netim zor çekiyor, hiç açılmadı cepten girdim hep onda da sayfaları okurken birşey yok cevap yazarken bekle ki gelsin sayfa
bugün işteyim yavaş ama sabit açılan netime kavuştuğum için ilk kez mutluyum yaaaa
hafta içi spor salonundaydım. salı günü aerobik hocasıyla tanıştım. bana hareketleri yaparken yardım etti ilk kez yoruldum. çarş. günü erken gidince gözünden hiç kaçamadım beni aldığı gibi derse soktu aman yarabbim o ne hareketler dersten çıktığımda her yerim titriyordu adım atarken zorlanıyordum
dün hareket ederken ay of demekten bi hal oldum. 8 de kas gevşetici ilaçlarını alaraktan yatağın yolunu tuttum. her yerim ağrıyor hala
kilo verememişim ama hiç şaşırmadım 2 gündür su şişesine sarılıp uyuyacağım resmen gece kalkıp 3 kere yarım litre su içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?