GÜNAYDIN KIZLARRRR
nasılsınız bu sabahhh:)
GÜNAYDIN KIZLARRRR
nasılsınız bu sabahhh:)
günaydın kızlar son biir gün kaldı inşallah bu hafta ilk üçe gireriz
bu günkü menüm
SABAH:bir kase nestiif
yarım bardak süt
ÖĞLE:makarna(haşlam makarana yağsız üzerine az peynir)
yoğurt
AKŞAM:bir kase nestif
yarım bardak süt
ARA: 3 litre su 3 bardak yeşil çay (artık yeşil çaya biraz tarçın koyuyorum tadı güzel oluyor)aralarda meve ve 5 tane badem.bide sabahlar 5 tane kayısı yiyorum kabızlığa iyi geliyo
sanada günaydın canım yılbaşın da aldıklarımızı vermeye çalışıyoruz sen neler yaptın
dün televizyonda dinledim karbonatlı su için diye birşey söylediler bilgisi olan varmı ben biraz araştırayım sizinle paylaşacam gül kaynak söyledi
bende gül kaynağın tavsiyesiyle 1 ay kadar içtim,1-2 haftadır içmiyorum,ara verdim biraz,vücudu asitlerden temizleyip alkali hale getiriyo,alkali beslenme diye bişey var onun ilk şartı karbonatlu su
faydasını gördünmü peki.deneme tahtası olduk neyi duysak hemen deniyoruz
merhabalar herkese :) bugün başladım bende diyete... herşey güzel olucak eminim buna... yorumları okudum umarım hepbirlikte güzel sonuçlar alıcaz.1.73 boyum ve bir yıl önce 68 kiloydum.. bir yılda 16 kilo aldım.... bu sabah tartıldım 84.3 geldim...her cuma tartılıcam ve yazıcam.şimdilik ortalama haftada kaç kilo verecegime dair bir fikrim yok. ilk hafta belli olucak :) ev bisikleti aldım ve hergün bir saat ona binicem ve akşam 6 dan sonra birşey yemeyecegim. hergün 3 lt su ve tatlı yemeyecegim.. benim kilo alma sebebim asırı tatlı çikolata yemekti.... herkese bol sağlıklı günler diliyorum.... :)
merhabalar herkese :) bugün başladım bende diyete... herşey güzel olucak eminim buna... yorumları okudum umarım hepbirlikte güzel sonuçlar alıcaz.1.73 boyum ve bir yıl önce 68 kiloydum.. bir yılda 16 kilo aldım.... bu sabah tartıldım 84.3 geldim...her cuma tartılıcam ve yazıcam.şimdilik ortalama haftada kaç kilo verecegime dair bir fikrim yok. ilk hafta belli olucak :) ev bisikleti aldım ve hergün bir saat ona binicem ve akşam 6 dan sonra birşey yemeyecegim. hergün 3 lt su ve tatlı yemeyecegim.. benim kilo alma sebebim asırı tatlı çikolata yemekti.... herkese bol sağlıklı günler diliyorum.... :)
Eki Görüntüle 594285 Eki Görüntüle 594279 çok fena foto ekleyesim var kızlar :)
bakın 1. fotoda hiç gıdım kalmadı çok mutluyum yavv :) Eki Görüntüle 594280 Eki Görüntüle 594279
Eki Görüntüle 594285 Eki Görüntüle 594279 çok fena foto ekleyesim var kızlar :)
bakın 1. fotoda hiç gıdım kalmadı çok mutluyum yavv :) Eki Görüntüle 594280 Eki Görüntüle 594279
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?