ben kurabiyeyi deniyecem ama ben yemiyecem 69 ları görene kadar tatlı yok.tatlıyı haketmek için 3 kilo vermem lazım
süper kurallar ben bu kurallara uyacam söz,
bu kurallar bizi motive eder bence iyi oldu 2.ocak itibarıyla başlayalım
süpersin kaptan,işte budur kaptanlık
hertürlü kurala varım..
umarım vücudum durmaz kılo verme konusnda.
3 hafta veremezsem şuttttt ve gollll
aslında 85 degıldı yılbası hedefım ama banane motıvasyonumu kaybetmemek adına hem yılbaşı günü hemde salı günü serbest ılan edıyorum kendımı:)
sonrasındakı 3 gün elma diyeti yapıcam sonrasında da ocak ayında kısmetse cok düzgün bi diyet yapıcam zaten ocak boyunca hem özel birgün yok hemde ben taşınıcam koşturmacam çok olucak
bende pazartesiye kadar aynen böyle devam edicem,yılbaşı akşamı serbestimama salı kaldığım yerden devammm
bu arada hayırdım esracım ne taşınmasıı:26:
diğer takımların mesajlarına baktım ballı .elma sirkeli ve ılık suyu içiyorlarmış deneyen varmı sabahları aç karnına
valla ne güzel siz haftasonu aynı dıyet mantıgında kalabılıyosunuz ben yapamam
yanı yaparımda dıyetımın vadesı kısalır
bu sekılde daha cok motıve oluyorum ve 12 kılomu attım cok sükür hemde haftasonları hiçbişeyden mahrum kalmayarak:)
ev aldık neslicim ocak ayında da taşınıcaz kısmetse 1 ay baya bi yogun gececek:)hatta ızın almayı düşünüyorum 1 hafta,bakalım artık
kızlar diğer takımlar süper kilo vermiş onları görünce moralim bozuldu
İşte yine sirkeli bir tavsiye. Bu kez tavsiyemiz bir şişe elma sirkesi almanız ve bununla vücudunuzun mineral emilimini artıracak özel bir içecek hazırlamanız. Yapmanız gereken çok basit, bir yemek kaşığı elma sirkesi, bir tatlı kaşığı bal ve yine bir yemek kaşığı ılık suyu karıştırın ve bunu her sabah için. Vücudunuzun toksin atılımının arttığını görecek ve kendinizi kısa sürede iyi hissedeceksiniz. Elma sirkesinin doğal bir antibiyotik olduğunu ve sivilcelerin üzerine sürüldüğünde iyileşmelerine yardım ettiğini de hemen ekleyelim
diğer takımlar sabahları içiyor bende deneyecem
***1.TAKIM 289.ETAP***
T_N (79,7/79,2/0,5/0,63%)
sinem866 (88/88,3/ -0,3/ -0,34%)
spirochet (86/86/0/ 0,00%) kilosu sabit
fitsema (77,9/77,7/0,2 /0,26%)
garden (86,2/85,4/0,8/0,93%)
mlkfth (83,9/84,2/-03/-0,36% )
fefilifa (75,8) bildirimde bulunmadı
tasan (74/72,5/ 1,5/2,03%)
1.TAKIM ORTALAMA 0,35%
kızlar listemizin son hali,elifi biraz daha beklicem gelmezse paylaşıma göndericem bu şekilde,dışarı çıkıcam çıkamıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?