doymussundur canım benim. gözümüz doysun yeter zaten ,,midemizde o sıra küçülür hem
eh doydun diyorsan ben üstüne 1 bardak su içeyim bari
ehh afiyet olsun edacım..tabi antep yemeklerinden sonra hafif şeyler seni doyurmazyedik yedik :) 1 adet biber dolma ve adını bilmediğim domates, tavuk ve tarhana çorbasının farklı özgün bir tasarımını yemiş bulunuyorum... 2 kaşıkta yoğurt... doydum mu acaba ben bilemiyorum ki
sanada afıyet olsun canım..günde 3kutu verıyo ,eger duraksama olursa içitğinizin daha altında için diyo.sadece oglen ıcıyorum kuzum içim yanıyo ,bıde tatlı ıstegımı gıderıyo ..kolasız yapamam ben zaten ımkan yok
asidi bir kenara bende tüketiyorum zero yanlız arada mola veriyorum nedeni içi kimyasal dolu en önemlisi tatlandırıcılar... şekere olan bağımlılığımıza sponsor oluyor...
yeni katılan arkadaslar nerdeler,,nereye saklanmışlarr
kızlaaarrrrrr aramızda işini çok seven varmııı
cok merak ettım
aslında sayfam acık buralardayım ama saolsunlar masam hiç boş kalmadı bugün
ehh afiyet olsun edacım..tabi antep yemeklerinden sonra hafif şeyler seni doyurmaz
sanırım benim diyetteki tek avantajım cola ve meyve suyu içememem...takıntı haline geldi galiba bende,bide çok şekerli geliyo ığyyyyy
cee deyip kayboldular sinemcim...tasan vardı aktif olan ama oda bugün yok...zaten bi daha yeni üye çağırmıcammm
bu zamanda işini sevenyada sevdiği işi yapan varmıki esracımmm
yeni katılan arkadaslar nerdeler,,nereye saklanmışlarr
kızlaaarrrrrr aramızda işini çok seven varmııı
cok merak ettım
aslında sayfam acık buralardayım ama saolsunlar masam hiç boş kalmadı bugün
eveeeeeeeeettttttttttt nerelerdesınız yahuu.bi başımıza kaldıksanki kulağım çınladıbiri bizden mi bahsettiii...
bende kolasız yapamayanlardandım ılla hergun bir tane içicem hatta 1 lt içebilirdim duruma göre..
ama veto yedım artık içmiyorum,haftasonları zaten relaksım o dönemde içiyorum,gerçi havalar soguyunca ister istemez vazgectım ama bu yaza çıtır girecegım için kolayla aramdakı husumeti bitirecegimm
benım kılo ver ver dıyen takıntılı kocam,baktıkı zayıflıyorum şimdide sigarayı bırak bıraz daha zayflayınca demeye başladı bu adamın isteklerı nezaman bitecek bilmiyorujmm:44::44:
sanki kulağım çınladıbiri bizden mi bahsettiii...
1 litremiiiibende kolasız yapamayanlardandım ılla hergun bir tane içicem hatta 1 lt içebilirdim duruma göre..
ama veto yedım artık içmiyorum,haftasonları zaten relaksım o dönemde içiyorum,gerçi havalar soguyunca ister istemez vazgectım ama bu yaza çıtır girecegım için kolayla aramdakı husumeti bitirecegimm
benım kılo ver ver dıyen takıntılı kocam,baktıkı zayıflıyorum şimdide sigarayı bırak bıraz daha zayflayınca demeye başladı bu adamın isteklerı nezaman bitecek bilmiyorujmm:44::44:
eveeeeeeeeettttttttttt nerelerdesınız yahuu.bi başımıza kaldık
ya sımdı aklım karıstı içmesemmi ama içmeyincede içim yanıyo çok...bıtmez ısteklerı arzuları çeneleri bitmek bilmezz.ama olsun ıyıkı varlar .seslerı cıkmadıgı surece :):)
bir saat yürüyüş yaptım bilgisayarı yeni açbildim bu gün çok yoruldum
kızlar sizinle bı deneyımımı paylasıcam ben 1 haftadır denıyorum ve bugun kesın işe yaradıgını düşünüyorum.şekersiz bergomatlı siyah çay içiyorum sallama olanlarından ,kabızlıga tek çare dıye dusunuyorum içer içmez bi hareketlılık oluyo sonuc rahatlatıcı oluyo tabi yeşilçay da içiyorum onunla bırlesıpmı bı etkı yaratıyorlar bılemıyorum..
benimde kabızlık sorunum var kayısı çayını dene bende işe yarıyor.ben siyah çayı şekersiz içemiyorum
1 bardakta yeşil çay ohh miss
kızlar sizinle bı deneyımımı paylasıcam ben 1 haftadır denıyorum ve bugun kesın işe yaradıgını düşünüyorum.şekersiz bergomatlı siyah çay içiyorum sallama olanlarından ,kabızlıga tek çare dıye dusunuyorum içer içmez bi hareketlılık oluyo sonuc rahatlatıcı oluyo tabi yeşilçay da içiyorum onunla bırlesıpmı bı etkı yaratıyorlar bılemıyorum..
hem çocukla uğraşmak hem bitmek bilmeyen ev işleri üstüne bide yürüyüşünüde yapmışsın,bravo canım sanaamerhaba kızlar yemek çamaşır.bulaşık.ütü derken işim yeni bitti ufaklık uyuyunca yemek yedim ve yeşil çayımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?