Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
darısı başımıza inşallah10 kilo versem tamamdır
melekcımm yakıyosun bacımmm maşallah sana :)
çok güzel gözüküyosunn,aşık oldum galıbaaaaaa![]()
tebrikler geri almazsın inşallah bende 18 kilo vermiştim ama 6 kilo geri aldım
Suuuu canimmmm![]()
ooooo takım coşmuşşöncelikle hepiniz hoşgeldiniz takımımıza
azminiz bol olsun inş.
ben takım kaptanı neslihan,31 yaşındayım,evliyim,çocuğum yok
kısaca kurallarımızdan bahsedeyim öncelikle bol paylaşım istiyorum,birde cuma günleri öğlen 1 den önce kilo bildirimi...onun dışında günlük menülerimizi,sporlarımızı,hatta detrlermizi,mutluluklarımızıda paylaşıyoruz...haa en önemli şeyi unuttum yeni gelen üyelerin 2 haftalık deneme süreleri oluyo,ama bu hafta duruma görede listeye alabiliriz..
birde aranızda daha önce takımlarda yarışanınız varmı,ona göre not alıcam
bu arada yeni gelen fıstıklar hedef kilolarınızıda alayımm
delimavi48 61 kg
hayattanazicik 60 kg
anneyavrusu 87
yok yafrum ya ne yakması. hala fazlam var.
bi 75 e düşsemmm oh dicem
kizlar cok sancim var sicak su torbami aldim yatiyom napsam bilemedim sanki karnim belim ayriliyor midem bulaniyor cok kanamam var 4. gunum hala boyleyim![]()
canımmmmm:)
Ben daha önce 13. takımdaydım ama baya uzun zaman oluyor.
Hedefim 50 :) hadi inşallah
Eki Görüntüle 579626 Nasılım yavrular???
yaa bu pantolonda ne kadar da kalın görünüyor bacaklarım. normalde bu kadar değil vallahi yafrular![]()
iyi gecelr kızçelerimmmelek semaaa aşağıda sizi görüyorumm
52:
yatmadan bi bakayım size dedim![]()
harıkasın melekcım darısı başımıza motıve kaynağısın bızlere
iyigeceler neslım nasılsın senı burda gormek ne guzel
geçmişi okuyordum süpriz yapmış eşin ne guzel herşeyın en guzelıne layıksın canım ... dilerim yeni yaşında kilolarını verıp sağlıklı bır bebeğekavuşursun inşalhh ....
bu arada eda gelmıyo inşalh bır terslık yoktur ?:44:
teşekkur ederım neslıcım ama gercekten bu sefer o duygular ıcerısındeyım :) sabırsızlanıyorum bende melek gıbı resım paylaşmak ıcın
canımmmm okurken seninle gurur duydum...işte benim iradeli sinemimmm...inş.bebeğimm mayısa kadar çıtır olucaksın,birlikte resim paylaşıcaz burdaaa
kuzuu bende sallama yeşil çay içiyom,içinede ne varsa dolduruyommo yüzden büyükkçe bi kupa aldımm
ama evde olsam kaynatırım o konuda hiç üşenmemm![]()
canım kısa bılgı vermek ısterım ama cok kapsamlı her gun bısıler ogrendıgın bı dıyet .ıstersen dukan kıtabını al bıde dukan diyeti deneyimleri diye bi sayfa var ,dukan rejımı yapan herkes orda yazılar yazıyo bastan sona oku ıstersen cok yararlı oluyo deneyımlerı :) ben cokkk memnunumm suan ıtıbarıyle ..sinem bu dukan diyeti nasıl biraz bilgi verirmisin
harıkasın melekcım darısı başımıza motıve kaynağısın bızlere
iyigeceler neslım nasılsın senı burda gormek ne guzel
geçmişi okuyordum süpriz yapmış eşin ne guzel herşeyın en guzelıne layıksın canım ... dilerim yeni yaşında kilolarını verıp sağlıklı bır bebeğekavuşursun inşalhh ....
bu arada eda gelmıyo inşalh bır terslık yoktur ?:44:
teşekkür ederim neslicim , semacım. o sizin güzelliğniz cnm. motive ediyorsam ne mutlu bana![]()
teşekkur ederım neslıcım ama gercekten bu sefer o duygular ıcerısındeyım :) sabırsızlanıyorum bende melek gıbı resım paylaşmak ıcın,ınan ben cok üşenirim hiç uğrasamam
canım kısa bılgı vermek ısterım ama cok kapsamlı her gun bısıler ogrendıgın bı dıyet .ıstersen dukan kıtabını al bıde dukan diyeti deneyimleri diye bi sayfa var ,dukan rejımı yapan herkes orda yazılar yazıyo bastan sona oku ıstersen cok yararlı oluyo deneyımlerı :) ben cokkk memnunumm suan ıtıbarıyle ..![]()
günaydın günaydın hayırlı sabahlar olsun inş. hepimiz için
bu sabah tartılamadım korktum ( çünkü 1 adet kabak tatlısı kaçamağımparçalayın benii herşeye razıyım)
bugün sebze+protein günüm
sabah
1 köy biberi ,1 bardak süt,biraz peynir,1 yumurta,1 jambon,1 bardak yeşil çay
öğlen
1 kase yoğurt,tavuk pirzola ,1 kutu zero
ara
1 kupa yeşilçay ,limonlu maden suyu,3lt su
akşam
2 çarliston biber közlenmiş
1 şiş et
1 bardak zero
45 dk yürüyüş
![]()
günaydın esracımmgünaydın kızlarrrrrrrrrrr
dün aksam sıfır kaçamak ve 1 saat yürüyüşle bomba şekılde başladım haftaya
ama bu akşam mecbur yemege gidicem ve spor yapamıycam:)
sonrasındakı 3 günde telafi ederim inşallah
canımsın teşekkür ederimmbütün güzel dileklerine kocaman aminn
eda memleketinde semacım,babası rahatsızdı hastanedeydi en son,umarım herşey yolundadır:26:
seni böyle motive olmuş görmek ne güzel bitanem,iyiki geldin takıma
sebze sadece közlnmiş biberbirazda pişmiş sebze yesen sinemcim nasıl olur,şiş olmaktan korkuyosun sanırım
birde ben dukanda kabak tatlısını kendim yapıyodum tatlandırıcı ile cıss değil yani...ama sen normal tatlıyla yapılandan yediysen cıss
günaydın esracımm
ohhh sporlar yapılmış,kaçamak sıfırbu hafta sonucunu çok merak ediyorum