- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
burcu buyur canim...
canim 1.16 demek istedin heralde :)
ok kaptancım allah muhafaaza korktum şimdi.
neyse çok yazalım bişiler de kaynasın aralarda fotom.
elifcim oratalaman 1,1568 çıkıyo bunuda yuvarlayıp 1,56 % yapıyoruz tatlım
canim 1.16 demek istedin heralde :)
Ben 1.56 yi alsam
slm HAYIRLI CUMALAR KIZLAR bu hafta vucudumu tanıyamıyorum acaıp bir şişlik var kilom oyun oynuyor benımlebayram dönuşu 0.5 gr. almış görünüyordum dün sabah 1 kilo bu sabah -700 gr . çıktım şoklardayım bana et yaramıyor bırkez daha anladım bunu yumurta yedığımde 6 saat karın ağrısı çekıyorum
sporda yapıyorum malesef sonuç -700 gr. inşlh haftaya ıyı kılo verıpbıraz morel bulurum offf off
nasılcanim hala zamanin varsa fotoda yüzünü karalayabilirisn :)
slm HAYIRLI CUMALAR KIZLAR bu hafta vucudumu tanıyamıyorum acaıp bir şişlik var kilom oyun oynuyor benımlebayram dönuşu 0.5 gr. almış görünüyordum dün sabah 1 kilo bu sabah -700 gr . çıktım şoklardayım bana et yaramıyor bırkez daha anladım bunu yumurta yedığımde 6 saat karın ağrısı çekıyorum
sporda yapıyorum malesef sonuç -700 gr. inşlh haftaya ıyı kılo verıpbıraz morel bulurum offf off
nasıl
karalanıyo
aaaa çok güzel bencedeneme deneme:)
hazir herkes burdayken yeni kuralimizi yazayim
1.Takim yüerlerinin dikkatine...
bu haftadan itibaren kilosunu listeye eklemeyen üyeler o hafta etap disi kalarak,listeye kilo bildirmedi seklinde geceklerdir...
evet kizlar bu karar neslihanla aldigimiz ortak karardir,yardima ihtiyaci olana yine her zaman yardim ederiz tabiki ama artik lütfen herkes kilosunu listeye eklesin....
araya kaynamasin
semacım üzülme canım...bendede aynı durum oldu,2 gün önce 800 gr eksideydim,kendi kendime kesin cumaya 1 kilonun üstünde veririm diyodum ama bu sabah sabit çıktım...banada buğdaylı,bulgurlu şeyler yaramıyo anladım...dün misafirlikte ısrarla keşkek yemiştim,senmisin yiyen midem nasıl kötü oldu anlatamam...böyle böyle tanıyoruz işte vücudumuzu...sende ona göre dikkat edersin artık...
bu arada yılbaşı hedeflerimiz aynııinş.ikimizde ulaşırız [/QUOTE
neslıcım banada dokunuyor bulgur hamur işleri et ürünleri evet bunları daha az tuketmem gerekıyor en guzelı sebze meyve salata mıgdede rahat ediyor..
yalnız kılo veremeyıp alınca insanın moralı acaip bozuluyor onu anladımumarım hedefler tutarda istediğmiz kiloya sağlıkla ulaşırız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?