- 30 Aralık 2009
- 2.792
- 122
- 173
tatlim ben 24 gunde bir regli oluyorum 2 gun erken oldum gecmeyi birak :26: nasil pko oluyorsam
elifcim çok üzüldüm arkadaşına,gerçekten hiçbir şey bizim sağlığımızdan daha önemli değil,60 kilo verene kadar eşi hiçmi farketmedi acaba
eşi mutlumu acaba güzel ama sağlığı elinden gitmiş bi karısı olduğu için
canım hayırlısı olsun,aynı şeyleri bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum,günün geçtimi peki elifcim:26:
cumartesiye elimde olur kuzu,bende akşamına başlarım zıplamayaayy çok heyecan yaptım,ahh benim bu tez canlılığım çatlardım valla almazsam
esracım elifin söyledikleri çok doğru ama ben senin uzun süreli yapmayacağını bildiğim için rahatım,yinede bi an önce sağlıklı beslenmeye dön tatlım

esi farketmez olur mu o zorluyordu zaten onu

canim ben sadece uyarmak istedim uzuntumu ve endisemi dile getirdim o surekli bu sekilde yasiyordu su ve elma baska birsey yemiyordu sanirim sen ara ara yapiyorsunçok saol canım uyardıgın dile getirdiğin için,çok memnun oldum
arkadaşın içinde ciddi üzüldüm,çünkü kocasına güzel görünmek için çekti bu çileyi demişsin o kısmına daha cok etkılendım
değmezz,hiçbişey saglıktan önemli degill..
bu benım ara ara 3-5 günlük yaptıgım bişey.sürekli yapılırsa maazallah tehlikesinin farkındayım..
benım kocamda nezamandır çemkiriyordu biraz hızlı kılo verip onun çenesini kapatmak istedim
nitekimde başarılı oldum,sustu:)
bu hafta tartıdakı kılomu oda benım kadar merakla beklıyor.
ama ben kocama söylemedım elma dıyetı yaptıgımı oda cok kızar çünkü
normal diyet yap düzgün beslen spor yap gitsin bu kilolar diyor.
ancak bi dönem okadar uyuz oldumki bi kısmını bi çırpıda atmak istedim kilocuklarımın..
benımkı okyanustan kovayla su taşımaya benzıyor:)
kisi kendini bildikten sonra sorun olmaz insaalah hicbirsey

benim esimde 68 kiloya ciktigimda bidi bidi yapiyordu onun yuzunden sagliksiz seyler yapa yapa 84 oldum hayata kustum
allahtan kendime geldim de ipleri elime aldim simdi ben once kendine bak diyorum bakimsizlastin gobegin cikti saclarin dokulmeye basladin kirikliklarin var krem kullan falan kendine zaman ayirmaktan beni goremez oldu ahehahaha

ters kose yaptim

ne guzel valla afiyet olsun :)bu kalorisepeti.com a o kadar şey yazdım, hala az kalori almışınız diyo:)
hönkbenım kalorı sepetınde gün boyunca yedıklerım ve yıyeceklerımı yazınca 438 kcal yazıyor
bide ölmiyim yaw![]()

ya tatlim amacim korkutmak degil her ihtimali degerlendirmek lutfenvallahı ya fefilifa korkuttu benı:)
yapmasammı dicem ama bukadar geldım yarınıda bitireyim haftasonu güzel bi kahvaltıyla başlarım güne:)
tutun benı valla çok çabuk gaza gelıyorum boz deyin bozarım şimdi o derece yani:)

Son düzenleme: