canim bitti benim yuksek.
mba yaptim. konusu da kuresel isletmecilik ve pazarlama.
tezim de satis faaliyetlerinden olan promosyon turlerinin etkisi uzerine =)
selam hatunlar...
ben bugün ne yedim?
sabah kahvaltı klasik
öğlen ...............
ara yeşil çay
akşam bol yeşillikli kısır
selam hayat, hosgeldinn.. ohh afiyet olsun. bi kisirci daha. ben de mi yapsam bugun yaw.. :uhm:
Allah şifa versin minik Hamzaya..
inş çabucak atlatsın..
benim de ödüm patlıyor hasta edicem bu garip gurup havalarda diye..
cok gecmis olsun coco cum. insalah bebisin hemencik toparlar. ben de tam sana soracaktim. benim kizisim da oksurmeye basladi.. balli zencefil , oksuruk icin mi iyiydi? bi de kucuk cocuklara da veriliyo mu bilgin var mi diye?
optum canim, bebisini de..a.s. sen kendini suclama bu konuda.. :teselli: belki dis cikariyordur belki de biraz usutmus de olabilir, mevsim gecisi oluyo boyle..
3. kişi için adaylığımı koyduydum emme kimse piişt dimedi :dilcikar:
sağolasın canım. idrar tahlili yaptırdı dr ama şükür bişey çıkmadı. ilaç verdi ateşi çıkarsa diye. bir de biraz boğazı kızarmış dedi. sanıyorum diş çıkarıyor. yani bu benim tezim. dr çok konuşmayı sevmeyen bir amcaydı sağolsun:1shok:ağzından kerpetenle laf aldım diyebilirim. sanırım ben doğru dr u bulamıycam:1no2: aman keşke hiiiç gerek kalmasa da bulamasam :ecrin_bebek:
sağol canım güzel dileklerin için.
çocukların kullanmasında bir sakınca olacağını sanmam. 1 çay kaşığı kadr ver kızına. umarım faydası olur. inan iyi olursa çook sevinirim canım:1hug:
hu hu elifim yaaa inan görmemişim sen ben çelik aynı guruptayız o halde anlaştık mı hayatım:sm_cool:
bu arada
akşam:
lahana sarma - 4 adet
erişte - 4 yemek kaşığı - peynirle
1 bardak sunny
bir kocaaa bardak süt
bir elma
45 dk eliptik bisikletime de bindim şükürler olsun Rabb'ime:dance:
erişte, sarma, suny kafamçokkarıştı
YAŞASIN 3. YÜ BULDUK HEMDE ARALIK ANASI çatla bhk hıh
geçmiş olsun cococum öp meleğini yerime
YAŞASIN 3. YÜ BULDUK HEMDE ARALIK ANASI çatla bhk hıh
bak şincik seni bi kamçıliiim ben...
kahvaltı süpermiş valla ağzım sulandı,
yannıııııs 1 litre su işi bozmuş yavriiim, saaaa bi yöntem deyiverim bakalım yapabülcen mi..
evde kendine bi su şişesi ayarla, 2,5 litrelik kola şişeleri bu iş için ideal, ya da 1 litrelik 2, 3 adet kola şişesine suları doldur, o şişeleri her zaman elinin altında tut, mesela bilgisayar masasının üzerinde dursunlar ve bilgisayarın başına geldiğinde sürekli su iç, bunu alışkanlık haline getirene kadar devam et. bu şekilde gün içinde en az 2, 3 litre su tüketirsin..
not canum: bardak yerine kafana dikleyerek içmeni öneririm. çünkü bardaktaki suyu her zaman tüketemez sağda solda unutursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?