Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaw, gerci simdi ben 79'a degil de, bu cumaya kadar tam 1 kilo 300 gr vermeye odaklansam daha iyi olacak.

kaptanim, yulafim, ben hedefimi belirledim..
not alabulursunuz. hihoyyyt

bu cuma icin, kocum ile bir hedef koyduk..

1 Mayis : 90 kilo (1,300 gr)
15 Mayis : 88 kilo
5 Haziran : 84 kilo
30 haziran: 79 kilo

way boyle gitse super olur hee. hihoyyyt yapicam. basaricam.. süprizzzzz istiyom bunu.. hihoyyyt

sevgiler :1hug:

selam hatunlar...
ben bugün ne yedim?
sabah kahvaltı klasik
öğlen ...............
ara yeşil çay
akşam bol yeşillikli kısır

selam hatunlar...
ben bugün ne yedim?
sabah kahvaltı klasik
öğlen ...............
ara yeşil çay
akşam bol yeşillikli kısır

ya evet evet simdi hatirladim sen yazinca..

bence de pozisyon iyi gorunuyor yulafim, benim de bir arkadasim tam ahsettigin sadece bizim zamanimizda mba felan pek makbul seylerdi. o yuzden sey ettiydim.. tabii tecrube de kazanmak lazim piyasada.. Allah kolaylik versin yulafim.

ben boyle yaziyom ama ben de McDonald's a bavurucam bu gidisle, hic bi girisimim yok su an.. cok useniyorum girismeye de.. şakkıdı haziran 30 isimize son.. baalim biz ne etcez..-tatlicadiarzu- hayirlisi..

canim bitti benim yuksek.

mba yaptim. konusu da kuresel isletmecilik ve pazarlama.
tezim de satis faaliyetlerinden olan promosyon turlerinin etkisi uzerine =)

yazim kizlar ben de:

sabah: 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 4-5 dilim sucuk, 1 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 fincan sekersiz cay
ogle: 2 grisini
ikindi: 1 dilim borek, 4 susamli cubuk, 1 fincan sekersiz cay

su anda aciktim kizlar yagsiz salata yapsam birsey olur mu acaba?

yaptim bile :)

az marul, 1 domates, az peynir, limon

yagsiz, tuzsuz

ustune de yesil cay icerim.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bugün yediklerim
sabah 1 bardak meyve suyu 1 haslama yumurta

öğlen çorba yoğurt salata 1 dilim ekmek

akşam geç geldim eve 9 gibi yarım kase yoğurtla geçiştirdim

şimdi gidiyorum mekik çekmeye ...

bugün yediklerim:

sabah:1 bardak akşamdan ısladığım kayısının suyu, yarım dilim kepekli ekmek,
peynir,yarım kase üzümlü sütlü yulaf ezmesi

öğle: kocaman bir kase havuçlu salatalıklı yoğurt

ara: yeşilçay

akşam: sarımsaklı yoğurtlu semiz otu, tarhana çorbası

(gün içinde biraz sade gözleme vardı,az peynirle ondan tattım,çeyreği denebilir)
hmm bir de gün içinde toplan 1 avuca yakın kuru üzüm yedim,inanılmaz tatlı istiyordu canım..

1 lt su:bbo:
yok mümkün değil bu aralar daha fazlasını içemiyorum suyun

hareket yok.................

ay kızlar moralim düzeldi biraz.
şimdi BMI değerimi hesaplattım.
800 gr daha verdiğimde kilolu kategorisinden çıkıp,
normal kilolu kategorisine giriş yapabilicem cok şükür.

hehe kendimi motive çabaları yanlız bunlar gece gece......kaydirigubbakcemile3

Allah şifa versin minik Hamzaya..
inş çabucak atlatsın..
benim de ödüm patlıyor hasta edicem bu garip gurup havalarda diye..

sağolasın canım. idrar tahlili yaptırdı dr ama şükür bişey çıkmadı. ilaç verdi ateşi çıkarsa diye. bir de biraz boğazı kızarmış dedi. sanıyorum diş çıkarıyor. yani bu benim tezim. dr çok konuşmayı sevmeyen bir amcaydı sağolsun:1shok:ağzından kerpetenle laf aldım diyebilirim. sanırım ben doğru dr u bulamıycam:1no2: aman keşke hiiiç gerek kalmasa da bulamasam :ecrin_bebek:

sağol canım güzel dileklerin için.
çocukların kullanmasında bir sakınca olacağını sanmam. 1 çay kaşığı kadr ver kızına. umarım faydası olur. inan iyi olursa çook sevinirim canım:1hug:

3. kişi için adaylığımı koyduydum emme kimse piişt dimedi :dilcikar:

hu hu elifim yaaa inan görmemişim sen ben çelik aynı guruptayız o halde anlaştık mı hayatım:sm_cool:

bu arada

akşam:
lahana sarma - 4 adet
erişte - 4 yemek kaşığı - peynirle
1 bardak sunny

bir kocaaa bardak süt
bir elma

45 dk eliptik bisikletime de bindim şükürler olsun Rabb'ime:dance:

erişte, sarma, suny kafamçokkarıştı

YAŞASIN 3. YÜ BULDUK HEMDE ARALIK ANASI çatla bhk hıh
geçmiş olsun cococum öp meleğini yerime
ay yulaf ım en çok sevdiğim sınav türü Ales tam bana hitap ediyo senin yerine girsem keşkem hem sen çalışıp yorulmamış olursun bir kerem girdim çok sevmiştim erzurum da eşimle çok güzel vakit geçirmiştim onunda etkisi olabilur
şimcik cococum elif im canlarım varya babannem geldi kadın bana çok acıyo çok zayıfladın zey oldun diye oyle üzülüyoki anlatamam ve çok ısrar ediyo ye diye valla zordan yiyo yemesem sanki mutsuzum iştahım kesilmiş duygusuna kapılıyo başka misafirlerimde gelmişti çok zayıflamışsın dediler daha 8 kilo vermek istiyorum dedim baabannem kafayı yedi bundan çok verme sakın dedi o kadar yani o varken normal yedim mecbur da akşam yemeği yemedim sabah tartılamadım ama akşam 70.7 idim valla cumaya 69.5 olsam süper olacak hareket olarak gelene gidene bol hizmet öldüm yani oğluşumda aşı oldu huysuz biraz o da cabası su tamamdır gerisi nanay

öptüm hepinizi yarın düzenli bi liste vermek umuduyla tatlı rüyalar

erişte, sarma, suny kafamçokkarıştı

sizi sarmaları bilmiyorum ama bizim yaprak sarmamız küçük parmak kadar, lahana da onun biraz büyüğü olur canım. dolayısıyla 4 sarmada ben hiiiç kalori bile görmedim açıkçası...

ve 4 kaşık eriştenin de bir zararı olacağı kanısında değilim. oturup bir tabak yemedim sonuçta. dün sunny hariç çok güzel bir diyet yemeği yediğimi düşünüyorum.

hastanede o kadar koşturmacadan sonra da bir sunny yi kendime çok görmedim açıkçası.:jeyyar:

geçmiş olsun cococum öp meleğini yerime

canım güzel dileklerin için çoook teşekkürler. insanın çocuğunun hasta olması çoook zormuş:çok üzgünüm:

aa tövbe tövbe :mymeka:
kız çelik anne biz bu kendi içimizdeki takımları birbirimize de rakip olalım diye mi kuruyoz,
de bakiim.

ay neyse,bana rakip olmazsınız ki zaten :dilcikar:
hehe neyse,
hani daha sık gelcektin,
yandı senin takımdakiler.
biz takım halinde ilgileniriz artık cocoyla,elifle :jeyyar:

bu arada,
günaydın takımım,
en birinci takımım.....
akşam kaptan da uğramamış

inş hepimiz için güzel ve az kalorili bir hafta olur.
ankarada yine kapalı ötesi bunaltıcı bir hava var.
baharı beklemekten bir hal olduk..
inş en azından güzel yağmurlar yağar da,
kuru ankaramız biraz suya doyar...

walla aylardır yanımda iki tane yarım litrelik su şişesi duruyor.
yoksa dediğin gibi bardakla falan zaten hiç içemiyorum ben.
ama havaların soğuk olmasının da etkisi var ben de..
spor da yapmayınca bu aralar malum hiç terlemiyorum.
tüm gün hiç su içmesem,
hiç etkilenmicem yani o derece :bbo:

Günaydın kızlar epeydir yazamadım, kaçırdığım bişi var mı? Cuma günü kaçıncı olduk? Cuma kilomu bildirdikten sonra sınavlara koştum ve haftasonu 2 gün okulla geziye gittik, süper eğlendim kafamı dağıttım. Hafta başladı ve gene sınavlar. Hadi hayırlısı bakalım. Bu arada gezerken çok acıkıyor insan öyle bir ekmek yedim ki korkuyorum bu hafta kilom artacak diye. Kaptan da bana kilosunu gönderdi mesaj ile ama ben nete giremedim inşallah bir problem çıkmamıştır. Kaptanım hep yoğun zamanlarıma denk geliyorsun. Özür dilerim ya. Gene sınava gidiyorum, tutmayın beni...delikafadulden, var mı sınav olmak isteyen???

günaydın kızlaaarrr:dance:

umarım hepiniz iyisinizdir. sabah geldik işbaşı yaptık bakalım...

NEŞEMEŞE hoşgeldin canım bu aralar sık gelmiyorsun özledik seni. sınavlarda da kolaylıklar diliyoruma.s.

BHKcım sen de burdasın sabah sabah... sana da kocamaaann öpücükler :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…