1 Tabak Yemeği Esirgeyen Kuzenim...

Bu insan oğlunun başına ne gelirsen hep bir şey yemekten geliyor.
Ayırca ben ablam gibi gördüğüm insanın evinde yemek hazırlansın diye beklemem kalkar koyar yerim.
Belki yemenden değil hazırlamamandan öyle davranmıştır.
Ben o kadar rahat olamadim onun tavirlarindan dolayi... lokmalari sayiyordu cunki

Makarna isitiyim mi diyo YOK diyosun cocuguna isitti diye sok oluyosun sen de cok saglikli degerlendiremiyosun olaylari, okb falan var mi sende

iyide evde misafir kız.. biraz ısrar etmesi gerekmez mi? ısıtmış madem ikram etmez mi??
yani bunun okb ile alakası yok. görgü edeple ilgili bir konu..

Kusura bakmayin ama bu devirde misafirlik hemde 2 hafta cok uzun bir süre bence.3gunden fazla kalmamaya ozen gostersen iliskiler daha tatli olur diyorum.birde misafir umdugunu degil buldugunu yer demişler. Gucenmeyin sozlerime lütfen eski samimiyetler yok malesef artik

Terbiyesizlik resmen. O değil bu durumlarda en çok tavır alınca fırçalayan ebeveynlere sinir oluyorum. Gayet haklı gerekçelerin var konuşmamak için.

Kuzen degil babamin kizi olsa yine gitmem.Ilk mizmizlanmaya basladiginda kalkip gelseydin evine.Ayip misafir ac birakilir mi.Durumu yoksa o kadar kabul etmesin kimseyi evine.

Kuzenine söyleyecek şey bulamıyorum,yaptığı çok ayıp.Ama seni de hatalı buldum ben.Evli,çocuklu bir insanın evinde o kadar uzun süre kalmana ne gerek var? Çok özlediysen gidersin 2-3 gün kalır dönersin yine evine.2 hafta çok uzun bir zaman.Madem huylarını biliyordun o zaman gitmeyecektin kalmaya.

Kusura bakmayin ama bu devirde misafirlik hemde 2 hafta cok uzun bir süre bence.3gunden fazla kalmamaya ozen gostersen iliskiler daha tatli olur diyorum.birde misafir umdugunu degil buldugunu yer demişler. Gucenmeyin sozlerime lütfen eski samimiyetler yok malesef artik
Onlarda bize geldiginde 1 2 hafta kalirlardi, zaten uzun yoldan gittigim icin ben 2 hafta felan kalmistim, keske kalmasaydim...

anlat babana yazık o insana hem seni yolluyor hem onların mutfak masrafını karşılıyor bide babanın aldırdıklarını sen yiyemiyorsun ayıp be valla ayıp

Kuzenine söyleyecek şey bulamıyorum,yaptığı çok ayıp.Ama seni de hatalı buldum ben.Evli,çocuklu bir insanın evinde o kadar uzun süre kalmana ne gerek var? Çok özlediysen gidersin 2-3 gün kalır dönersin yine evine.2 hafta çok uzun bir zaman.Madem huylarını biliyordun o zaman gitmeyecektin kalmaya.
Evinde esi cocugu, kizkardesi ve annesiyle beraber kaliyor benim gitmem abest olmaz bu durumda bence. Kendileride bize geldiginde 2 hafta kaliyordu, sorun zaman da degil aslinda... onun yemegini esirgemesi, ustelik mutfak masraflarini biz karsiladigimiz halde

Evinde esi cocugu, kizkardesi ve annesiyle beraber kaliyor benim gitmem abest olmaz bu durumda bence. Kendileride bize geldiginde 2 hafta kaliyordu, sorun zaman da degil aslinda... onun yemegini esirgemesi, ustelik mutfak masraflarini biz karsiladigimiz halde
Olsun kimle kalırsa kalsın yine de 2 hafta uzun bir süre.Kuzeninin yaptığını kesinlikle onaylamıyorum,bana çok ters ve ayıp bir şey.Ama sende onların mutfak masraflarını karşılıyorsun diye kendinde bu kadar rahat hareket etme hakkını göremezsin.Belki de amacı yemek esirgemek değildir,sen uzun kaldın diye anla da git artık demek istemiş olabilir.Tekrar diyorum yaptığı çok ayıp,ama senin de o kadar uzun kalman normal değil.Misafirlikte bir yere kadar.Mutfak alışverişi yaptın diye o kadar süre misafir etmek zorunda değiller seni.

2 yıl önce yaşadığın , bir çok insanca basit bir konuyu bu denli kafaya takıyorsan ileride ciddi sıkıntılar yaşarsın. İnsanlar ne sorunlar yaşıyor ve üstesinden geliyor.

Belki de siz öyle algıladınız bilemiyorum. Kimse kimsede o kadar uzun süre kalmamalı ayrıca.

Olsun kimle kalırsa kalsın yine de 2 hafta uzun bir süre.Kuzeninin yaptığını kesinlikle onaylamıyorum,bana çok ters ve ayıp bir şey.Ama sende onların mutfak masraflarını karşılıyorsun diye kendinde bu kadar rahat hareket etme hakkını göremezsin.Belki de amacı yemek esirgemek değildir,sen uzun kaldın diye anla da git artık demek istemiş olabilir.Tekrar diyorum yaptığı çok ayıp,ama senin de o kadar uzun kalman normal değil.Misafirlikte bir yere kadar.Mutfak alışverişi yaptın diye o kadar süre misafir etmek zorunda değiller seni.
Evet degiller, o zaman kendileri geldiklerinde de 2 hafta kalmayacaklar? Ayrica her yaz israrla davet edende kendileri... sorunun zaman olmadigini anlamayadiniz sanirim, evine yatiliya kim gelse ertesi gun lafini yapiyor cok yedi bilmem ne diye? Sizce bu etik mi. Bu da sizin gorusunuz saygi duyuyorum elbette hatam olmustur hadi diyelim geldim kaldim 2 hafta ama yaptigi hareketler benim 2 hafta kalmamin yaninda devede kulak...

S
2 yıl önce yaşadığın , bir çok insanca basit bir konuyu bu denli kafaya takıyorsan ileride ciddi sıkıntılar yaşarsın. İnsanlar ne sorunlar yaşıyor ve üstesinden geliyor.

Belki de siz öyle algıladınız bilemiyorum. Kimse kimsede o kadar uzun süre kalmamalı ayrıca.
Sevdigim bir insanin bunu yapmasi uzdu beni, takmamin sebebi bu aslinda ve ilk kez boyle birsey yasiyor olmak...

X