• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Hayırlı olsun topiğimiz yesa yesa bende geçenlerde tartıldım 64.400 düm bir kac gün sonra tartıldıgım da 67 lerdeydim şok oldum sonra cocukları tarttım tartı bozulmuş 3-4 kilo fazla tartıyor tamire götürsem cok iyi olacak bi de bugun yarın Regli olabilirim onun şişkinliği de var üzerimde anlayacağım kilomu tam net olarak bilmiyorum ama hedefim 59 net kilomu 1 Şubat'a kadar yazarım canım

En yuksek benim kilom galiba 97 malesef.Bende katilayim iradem cok zayif uc verip bes geri aliyorum belki motive olabilim

takip edin derim süper diyetler paylaşıyorlar ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Musaitseniz bende katilmak isterim kızlar;)

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Arkadaşlar iyi geceler herkese . ben sinava hazirlaniyorum o yüzden cok sık giremiyorum . menu paylasimi yapmasam sadece haftalik kilo bildirimi yapsam olur muu
Olur canım olur hiccc sıkıntı olmaz :)

Yeter ki düzenli bildirim yap

Hanımlar hepiniz hoşgeldiniz

En kisa zamanda listeye ekleyecegim hepinizi

Bazilarinin boy fobisi varmis. Ismi lazim degil. Ondan girmiyoruz cnm. Sen bana yaz boyunu :KK70::KK70:

Hahahah boy fobisi değil de

Arkadaşların moralini bozacak kişi var aramızda boy yazarsam şimdi ama senin kilon ideal niye burdasin vs vs denecek gerek yok :)

Iyi akşamlar kızlar bende yarışmaya katilabilirmiyim grupta motivasyon tavan yapmış durumda
Bende Zayıflamak istiyorum yoksa almaya musait bunyem
Boy 165
Kilo 73 9

Kizlar benide alir misiniz araniza cok istiyorum kilo vermek bugun ucuncu gunum kilo verme programimda :) hersey guzel gidiyor .boyum 1.58 kilom suan 68.5 pazar gunu 31 inde tekrar bildirirm yaparim kilo verince insallah sonra 1subattan devam ederiz hep brlkte hedefim 1 nisanda 63 kilo olmak benide alinnnnnn tontislikten biktim :KK43:

Alımlar devam ediyorsa bende katılabilrmiyim kilom 61 hedef 55

Kizlar benide alir misiniz araniza cok istiyorum kilo vermek bugun ucuncu gunum kilo verme programimda :) hersey guzel gidiyor .boyum 1.58 kilom suan 68.5 pazar gunu 31 inde tekrar bildirirm yaparim kilo verince insallah sonra 1subattan devam ederiz hep brlkte hedefim 1 nisanda 63 kilo olmak benide alinnnnnn tontislikten biktim

İyi geceler hanimlar. Ben de katilmak istiyorum.boyum 1.60 kilom 81.0 kg. Simdilik hedefim 74 olsun. İnsallah basarabilirim.

Ben de varım.
1.62 & 61.8
Yılmamam için iyi bi yöntem olacak sanırım. 1 şubatta yeni kilomu bildiririm :KK54:
Hedef 53 inşallahhhh

Beni de alırmısın canım Boy 173 Kilo 78
Hedefim 69

Hayırlı olsun topiğimiz yesa yesa bende geçenlerde tartıldım 64.400 düm bir kac gün sonra tartıldıgım da 67 lerdeydim şok oldum sonra cocukları tarttım tartı bozulmuş 3-4 kilo fazla tartıyor tamire götürsem cok iyi olacak bi de bugun yarın Regli olabilirim onun şişkinliği de var üzerimde anlayacağım kilomu tam net olarak bilmiyorum ama hedefim 59 net kilomu 1 Şubat'a kadar yazarım canım

En yuksek benim kilom galiba 97 malesef.Bende katilayim iradem cok zayif uc verip bes geri aliyorum belki motive olabilim

Bende katılırım :KK73::KK73:

Musaitseniz bende katilmak isterim kızlar:KK66:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepiniz hoşgeldinizzzz

başlangıç kilo ve hedef kilolarımızı yazmayan arkadaşlar onları yazabilirlerse listeye ekleyebilirim

kurallar basit

1- her pazartesi bildirim, iki hafta bildirim yapmayan liste dışı

2- 19:00'dan sonra ağzımıza hiç bir şey almıyoruz, içecek serbest

3- her gün 1,5 litre su içiyoruz, SABAH KALKINCA DA BIR BARDAK SU OLMAZSA OLMAZ

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71::KK71:

günaydın kızlar. yoğun çalıstıgım için çok aktif olamayabilirim ama mutlaka kilo bildirimimi yapmaya çalısıcam.. hepinize kolay gelsin. sizler büyük ihtimal benden küçüksünüz bu yüzden metabolizmanız cok daha hızlı çalısıyordur. sizlerden çok iyi performans bekliyorum :D tabii ben de elimden geleni yapıcam

1 şubattan sonra tatile cıkıyorum günlük menü paylaşmaya çalışacağım fırsat bulabilirsem.Ama 8 şubatta evdeyim kilo bildirimimi mutlaka yapacağım ki umarım fazla çıkmam

günaydın kızlar. yoğun çalıstıgım için çok aktif olamayabilirim ama mutlaka kilo bildirimimi yapmaya çalısıcam.. hepinize kolay gelsin. sizler büyük ihtimal benden küçüksünüz bu yüzden metabolizmanız cok daha hızlı çalısıyordur. sizlerden çok iyi performans bekliyorum :KK70: tabii ben de elimden geleni yapıcam
metabolizmaya girersek yavaşlık konusunda beni kimse geçemez bayrak bende :KK31::KK31:

Back