Ben yaptım çok güzel oldu benim fırının ankastre önceden bir 10 dk ısıttım birde bunu pişirmek için 15 dk ayarladım 25 dk bana çok fazla geldi ama senin çocuklarında var ya tüketirsiniz
Kitabını mı aldın.?Ben dediğin ilacıda kullanıyorum Karatay'da yapıyorum iyiki tanımış ve yapıyorum yoksa diyetisyen ile gram veremedim tavsiye ederim
Bende balık sevmiyordum ama şimdi çok seviyorum ve mevsimine göre yiyorum açık Deniz balıkları yerim sardalya vbBenim yediklerim yeşil mercimekli kapuska, yeşil mercimekli pırasa, yeşil mercimekli salata, yeşil mercimekli patlıcan salatası.
Köfte, çorba vs.. Ben balık falan da sevmiyorum... Şimdi daha çok protein almam lazım...
İçim dışım mercimek oldu
Tatlı isteği olunca süt ısıtıyorum tarçın ekliyorum
Bunları da dikkate alacam teşekkür ederim
ama gel de beynime anlat işte.
En iyisi evde bişe bulundurmamak
Kitaplarını aldım sosyal medyadan takip ediyorum Canan karatayın sohbetlerine takip ediyorum evet çünkü diyetisyenle 2 sene gram gitmediKitabını mı aldın.?
Sanırım karatay diyeti yapanların hayat felsefesi haline geliyor
Bende balık sevmiyordum ama şimdi çok seviyorum ve mevsimine göre yiyorum açık Deniz balıkları yerim sardalya vb
En mantıklısı Canım tavada yap birde kurufasulye tüket enginar ye bende bugün annemlerin bahçesinde yer Elmas'ı aldım yemeğini yapıcamTavada yapacağım ben önce olmazsa öyle fırına koyarım..
En mantıklısı Canım tavada yap birde kurufasulye tüket enginar ye bende bugün annemlerin bahçesinde yer Elmas'ı aldım yemeğini yapıcam
Canım hangi ildesin bilmiyorum ama bizim burda balığı alıyorsun yanında pişiriciler var eşim öyle yapıyor ızgarada pişiriyorlar eve getiriyor ben yanında salata gerçekten çok faydası var birde kadın var sanırım 50 yaşında ve mankenlik yapıyor bende takip ediyorum onu bol balık tüketiyor genelde somon balığı zeytinyağı tüketiyor kadın benden bir gençBen bakamıyorum da midem bulanıyor başım donuyor kendimden geçiyorum... Bi kere pişireyim çocuklar yesin dedim olmadı yapamadımbaya da kendime gelemedim...
Haklısın. Bende çaya süte kahveye şeker atardım. Bi anda kestim.Evet eve alınmayınca yenmeyecek... Ben mesela kolayı çok içerdim... Sabahtan akşama 2.5 litre bitirirdim... Karataya başladığımda bir daha almadım... Başta zorlandım ama şimdi aklıma bile gelmiyor... Geçenlerde misafirliğe gittiğimde katmışlar ayıp olmasın diye aldım ama içemedim şeker yiyormuşum gibi geldi midem bulandı... Gizlice gidip döktüm
Ben onlarıda seviyorum bunlarıda bürüksel lahanasını buharda pişir çok leziz oluyor üstüne yogurt dökİşte ben çok yemek seçiyorum..enginar falan tadına bakmadım hiç.. Pazara çıkınca kereviz alıp deneyeceğim.. Enginar görürsem onu da denerim... Bruksel lahanası yaptım geçenlerde çöpe gitti 1 lokma dahi.yutamadım... Yaz gelse sebzeler çoğalsa çok rahat ederim... Yeşil fasulye, borulce, barbunya çok severim..
Canım hangi ildesin bilmiyorum ama bizim burda balığı alıyorsun yanında pişiriciler var eşim öyle yapıyor ızgarada pişiriyorlar eve getiriyor ben yanında salata gerçekten çok faydası var birde kadın var sanırım 50 yaşında ve mankenlik yapıyor bende takip ediyorum onu bol balık tüketiyor genelde somon balığı zeytinyağı tüketiyor kadın benden bir genç
Cok heyecanliyimmm yarin neler olcak
Ben onlarıda seviyorum bunlarıda bürüksel lahanasını buharda pişir çok leziz oluyor üstüne yogurt dök
Ben genelde sebze yemeklerinin içinde kıyma koymam Canım şu tarifi yaptım bürüksel lahanasında ben buharda haşladımBilmiyorum canım ben kıymalı denedim yiyemedim aç kaldımbi deneyeyim bakalım onu da... Bunları yazayım ben bir sürü şey oldu deneyecek sağolasın
Bencede öyle yap balık yemeyen ben şimdi haftanın üç günü yemek istiyorumEvet aslında öyle yapan yerler var bi deneyelim bakalım... Eşim varken deneyeyim de bişey olursa kurtarsın
Haklısın. Ben de yıllardır kilomu hep pazar sabahı kontrol ederim. Hala da değişmedi. Hafta sonu diyet işi zor! Bugün pazar olmasına rağmen pek açılmadım, yarın malum gün ne edek,100gr bile düşük çıksam kardırAslında bu pazartesi işini yanlış yaptık.. Millet pazar pazar ailesiyle keyif yapacak gezmelere gidecek aklı yarınki tartıda.en iyisi cuma aslında...
Ya kızlar biz ne zaman balık yesek, mide yanması & bulantısı oluyor. Pek yiyemiyoruz bu yüzden. Özellikle de hamsiyi hiç yiyemiyoruz. Neden acaba? Size de böyle oluyor mu? Dün akşam yine oldu mesala. Ölüyorum dedim, sabah baktım hala yaşıyorum.Bencede öyle yap balık yemeyen ben şimdi haftanın üç günü yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?